NK Široki Brijeg

white1950
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la white1950 » 01 okt 2014, 22:47

Steta jovane sto wagner nece znati procitati sta si mu porucio:D.
Godine prolaze jubav ostaje...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 01 okt 2014, 23:18

Eh sta je danas nasih momaka igralo,sto s nase,sto s njihove strane :D,ovog momka sa brojem 16 iz Zelje sto prije vratiti ovamo :)

..

Travnik-Široki na BHT-u
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 02 okt 2014, 00:16

Želim vam da prođete dalje, nije da vas više volim od komšija, nego da vas naguz.imo nekad u polufinalu, taman kad se uhodamo malo do tad :wave: .
A inace opet danas odbrana Lištice, garant je i Danijel Pajic napao grad, dolazio ljudima pred pragove, samo ste se branili, nebi vi prvi nikad.... ukoliko vas ne kazne jedno 10 hiljada minimalno sramota!
ISTINA ZA VEDRANA!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 okt 2014, 07:37

maroonGiant je napisao/la:Želim vam da prođete dalje, nije da vas više volim od komšija, nego da vas naguz.imo nekad u polufinalu, taman kad se uhodamo malo do tad :wave: .
A inace opet danas odbrana Lištice, garant je i Danijel Pajic napao grad, dolazio ljudima pred pragove, samo ste se branili, nebi vi prvi nikad.... ukoliko vas ne kazne jedno 10 hiljada minimalno sramota!
ISTINA ZA VEDRANA!
I onda je svizac zamotao cokoladu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 02 okt 2014, 10:47

maroonGiant je napisao/la:Želim vam da prođete dalje, nije da vas više volim od komšija, nego da vas naguz.imo nekad u polufinalu, taman kad se uhodamo malo do tad :wave: .
ISTINA ZA VEDRANA!
kao i sve ove godine :lol: :lol: :lol: :lol:

idemo dalje, travnik bi trebali uzeti sa prvom momcadi :)

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:12

Registrovao sam se samo da izrazim podrsku svim ljudima iz sirokog bosnjak sam zivim u zagrebu ali sam na vasoj strani u ovom oko vedrana puljica horde zla su smece a i manijaci kad im je torcida dosla i prebila onda su plakali a kad oni dodju divljat onda oni nisu krivi ma hajde molim vas totalno sam protiv huligana ma kako se on zvao i koje vjere bio

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:16

Vidi ovog decka sto lafo proziva horde i manijake i oni nekog prebili :lol: :lol:

Bolje ti je da se nisi registrovao sta ti advokat od škripara :rol:

Zamolicu te ko momka, covjeka sta si vec da vedrana vise nikad ne spomenes hvala lijepo !
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 02 okt 2014, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:17

amarosi je napisao/la:Registrovao sam se samo da izrazim podrsku svim ljudima iz sirokog bosnjak sam zivim u zagrebu ali sam na vasoj strani u ovom oko vedrana puljica horde zla su smece a i manijaci kad im je torcida dosla i prebila onda su plakali a kad oni dodju divljat onda oni nisu krivi ma hajde molim vas totalno sam protiv huligana ma kako se on zvao i koje vjere bio
gdje si bošnjak :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 okt 2014, 13:19

amarosi je napisao/la:Registrovao sam se samo da izrazim podrsku svim ljudima iz sirokog bosnjak sam zivim u zagrebu ali sam na vasoj strani u ovom oko vedrana puljica horde zla su smece a i manijaci kad im je torcida dosla i prebila onda su plakali a kad oni dodju divljat onda oni nisu krivi ma hajde molim vas totalno sam protiv huligana ma kako se on zvao i koje vjere bio
Bravo Bosnjacino :clap:
Neka te u Zagrebu purgeru, granici BiH se i ne priblizavaj.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:25

Dok sam zivio u sarajevo to je bio civilizovan grad a danas je pun fasista i nazalost obicna kasaba. uzivajte, ja sam u eu ;-)))

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 okt 2014, 13:26

Podsjeti me na vrijeme kad sam imao tLinaest godina i registrovavao se na forume samo da bi nesto rekao :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:30

Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Sta ti znas kakav je nas grad bolan o cemu ti pricas ?
04.10.2009 !!

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:33

sarajlija je napisao/la:Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Znam pun nacionalista i pasa lutalica od olimpijskog grada spao na kasabu zbog cerica i slicnih ekstremista i glupog naroda... ko nije zivio u yugi ne zna sta je pravo sarajevo ovo danas je sramota za grad takve historije

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 okt 2014, 13:36

takvo vrijeme doslo ,nazalost papci su sad uspjesni i kriminalci i u sportu je tako u košarci prvak iz Laktaša a u fudbalu Široki lider sve ti je sad poremeceno al polako do ce sve na svoje .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:36

Kralju necemo ljudima bezveze gusiti temu svoje misljenje zadrzi za sebe, misli o nama sta hoces , ali vedrana nemoj molim te vise da spominjes ti imas pravo da volis koga hoces toliko.

I nemoj me citirat.
04.10.2009 !!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 okt 2014, 13:39

amarosi je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Nemojte tako on je u eu :lol: :lol:

Znam pun nacionalista i pasa lutalica od olimpijskog grada spao na kasabu zbog cerica i slicnih ekstremista i glupog naroda... ko nije zivio u yugi ne zna sta je pravo sarajevo ovo danas je sramota za grad takve historije
:urnebes: :urnebes: koji si ti bolid.

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:42

sarajlija je napisao/la:Kralju necemo ljudima bezveze gusiti temu svoje misljenje zadrzi za sebe, misli o nama sta hoces , ali vedrana nemoj molim te vise da spominjes ti imas pravo da volis koga hoces toliko.

I nemoj me citirat.

A gdje sam ja spominjao vedrana? Zao mi momka jer je zrtva nacionalisticke klime u sarajevu i bosni nazalost mladi su zatrovani mrznjom. Idu u devastaciju i huliganizam jer nemaju perspektivu

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 okt 2014, 13:43

Procitaj svoj post gdje branis njih , spominjes vedrana i pljujes po hordama i manijacima ! ;)
04.10.2009 !!

amarosi
Kontakt:

Post Postao/la amarosi » 02 okt 2014, 13:46

sarajlija je napisao/la:Procitaj svoj post gdje branis njih , spominjes vedrana i pljujes po hordama i manijacima ! ;)

Da u ovom prepucavanju sam na strani sirokog ili bolje rec protiv huligana kako sada tako i uvijek!!!
Jel se dogodio ijedan incident u bih a da nisu sudjelovali manijaci ili horde zlaa??? Jedino mozda zrinjski velez i to je to!! Pa se zapitaj u kome je problem zasto nema problema izmedju ostalih!!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 okt 2014, 14:10

nemojte trovat temu vise s time..hvala na pordsci ali nije tema za to..

idemo dalje, slijedi travnik pa igramo protiv dinama na memorijalu blage zadre idući tjedan :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.