Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
topnik1
-
Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:Jeste dzabe ga branis. Volim ja Woju stvarno je odlican golman. Mi boljeg nismo imali od Seamana ali kasnio je u ovoj sitaciji...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije crveni bolan znam šta pričam.
Promijeneno pravilo u vezi golmana
edit Wenger pravi dobre izmjene u pravo vrijeme.
Nevjerovatno

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
topnik1
-
Kontakt:
ospina

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
AA23
-
Kontakt:
Wojin za crveni a Melov za žuti, **** fifinu logiku
-
Gunner4
-
Kontakt:
Ono kod Mela je za zatvora...
Ospina momacki odradjuje ovo..
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
topnik1
-
Kontakt:
Gunner4 je napisao/la:Ono kod Mela je za zatvora...
Ospina momacki odradjuje ovo..
Ali momacki i hera na nogu poslije meca

,ali je odradio zaista odlicno svoj posao,bogotovo ona odbrana yilmazu sa 2 metra

VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Seaman
-
Kontakt:
HighburyHigh je napisao/la:I sta kaze Prandelli Seaman. Procit'o Wengerovu taktiku davno jel' da.
vidit ćemo protiv chelsea,kako ozbiljne ekipe deru voajerove gaće

nije valjda da su ovi smiješni turci neko mjerilo,šta ću sad drkati na pobjedu protiv titana galate
poljska dvorska luda dominira,dokazuje koja je budala svako malo

-
Head
-
Kontakt:
Wenger out.
1946
-
anell
-
Kontakt:
Mislim da je promjenjeno pravilo nakon onog penala nad Robenom, kazu da je dovoljna kazna penal ne mora biti i crveni karton.
Pld W D L
38 26 12 0
-
VGS
-
Kontakt:
Danny je **** masina u svakom segmentu fudbalske igre za Girouda
Ovakav Arsenal hocu da gledam
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 01 okt 2014, 22:49
Galata je presmijesna ekipa kao i turski fudbal opcenito oni su sto bi se reklo uzaludno bacanje velikih svota novca u mogu reci poluprofesionalne ekipe, ova GAlata je u Engleskoj mozda bolja od 2-3 ekipe maksimalno...
Branio sam cesto poljaka ali ne mogu da vjerujem da nije vise naucio da se ne zalijece ko magarac u ovim situacijama ovo mu je treci put da dobija crveni karton za istu situaciju pa hebo ga gol pusti neka ga zabije bolje i to nego da imaju penal i crveni karton za nas...3 puta ponavljas istu gresku i dva puta u Ligi PRvaka prosle godine smo ubijali Bayerna do tog crvenog kartona...
Kao sto sam i rekao Welbeck nije klasa Suareza npr. ima i on problema sa realizacijom cesto (ne i veceras) ali on je za Girouda Van Basten iz najboljih dana...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 01 okt 2014, 22:49
Prvo Welbeck je pojasnio kakav napadač treba Arsenalu. Ne treba nama niko trom, visok da spušta lopte, daj ti nama brzog, sa dobrom završnicom i utrčat da zna, tehnika manje više za to su zaduženi Alexis, Ozil and co. da ga filuju.
Ospina je bolji od Woje i pokazat će se to već u narednim utakmicama, grehota ga čuvat na klupi u odnosu na poljsku ludu, fakat mi živce zna izvuć sa svojim nepromišljenim startovima i izletima.
-
veron
-
Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se ljudi dizu nakon pobjede protiv ovakve ekipe koja je u turskoj 5 ta

-
Seaman
-
Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Prvo Welbeck je pojasnio kakav napadač treba Arsenalu. Ne treba nama niko trom, visok da spušta lopte, daj ti nama brzog, sa dobrom završnicom i utrčat da zna, tehnika manje više za to su zaduženi Alexis, Ozil and co. da ga filuju.
Ospina je bolji od Woje i pokazat će se to već u narednim utakmicama, grehota ga čuvat na klupi u odnosu na poljsku ludu, fakat mi živce zna izvuć sa svojim nepromišljenim startovima i izletima.
bojim se da nema ospina potrebnu visinu za englesku ligu

-
Unknown Genius
-
Kontakt:
Postao/la Unknown Genius » 01 okt 2014, 22:52
Iskreno se nadam da će Welbeck i dalje nastaviti sa dobrom realizacijom. Ukoliko to učini, svjesni ste i vi kakvog ste napadača dobili.
Mada, kako vam mišljenje varira iz utakmice u utakmicu, očekujem da ćete ga nakon sljedeće proglasiti gorim klocem od Girouda i tako u nedogled.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
anell
-
Kontakt:
Ma gdje će ovo biti crveni
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
-
gaston
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Ma gdje će ovo biti crveni
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji mesar

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
topnik1
-
Kontakt:
veron je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ljudi dizu nakon pobjede protiv ovakve ekipe koja je u turskoj 5 ta

radovanje golovima je dizanje

.
Evo petu stranicu pišemo kako ćemo poderat bilo koju ekipu sa 5:0 u finalu na osnovu večerašnje predstave.
Ovo je najretardiranija tema na forumu, nikad ništa ne valja. Po nekima smo trebali izgubit jer je voajer voajer jer je ox engleski balvan jer sanchez previše drži loptu, jer je na golu dvorska luda i td i td. Nemo' slučajno da bi ko dobro odigrao

VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
Rooney88
-
Kontakt:
Sta rekoh za Welbecka?

Samo steta sto opklada ide, ako se dobro sjecam, samo na ligaske golove.
EDIT:
Ovo nije crveni?

Pa treba naknadno kazniti ovu budaletinu, Melo je uvijek bio i ostao mesar ali da je ovdje prosao bez crvendaca ne mogu da vjerujem.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
rambo16
-
Kontakt:
Lagana tekma i to je dobro jer u nedjelju imamo mnogo tešku tekmu.
Isto ko što ovo nije mjerilo naše snage,tako ovo nije mjerilo Welbecka kao napadača.
Kad ti se desi da u Premiershipu izađeš 1 na 1 s golmanom? Nikad jarane. Njihova defanziva je kriminal mrtvi.
Naravno,svaka čast Welbecku,ali ovo meni nije nikakav pokazatelj da je on neki upgrade u odnosu na Žiru-a,što ne znači da ga neću podržat.
Slučaj Wojo bi trebao Ospini otvorit šansu. Woji ovo nije prvi put da debilno ostavi ekipu na cjedilu.
3 fenomenalne odbrane Ospine i siguran sam da bi Wojo barem jednu od one 3 vidio u mreži.
Santi je imao opet mali miliona netačnih dodavanja,i nadam se da će Jack igrat protiv CSKA.
Idemo na mostić da se nadigravamo. Pobjeda bi toliko nabila boost ekipi da bi tek onda razbijali sve redom.
Poraz nas ostavlja daleko od vrha.
A.F.C. Bournemouth!
-
veron
-
Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Lagana tekma i to je dobro jer u nedjelju imamo mnogo tešku tekmu.
Isto ko što ovo nije mjerilo naše snage,tako ovo nije mjerilo Welbecka kao napadača.
Kad ti se desi da u Premiershipu izađeš 1 na 1 s golmanom? Nikad jarane. Njihova defanziva je kriminal mrtvi.
Naravno,svaka čast Welbecku,ali ovo meni nije nikakav pokazatelj da je on neki upgrade u odnosu na Žiru-a,što ne znači da ga neću podržat.
Slučaj Wojo bi trebao Ospini otvorit šansu. Woji ovo nije prvi put da debilno ostavi ekipu na cjedilu.
3 fenomenalne odbrane Ospine i siguran sam da bi Wojo barem jednu od one 3 vidio u mreži.
Santi je imao opet mali miliona netačnih dodavanja,i nadam se da će Jack igrat protiv CSKA.
Idemo na mostić da se nadigravamo. Pobjeda bi toliko nabila boost ekipi da bi tek onda razbijali sve redom.
Poraz nas ostavlja daleko od vrha.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.