Safet Sušić - Pape

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Papastathopoulos » 01 okt 2014, 18:09

storm_raider je napisao/la:
MoR je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Ahm, jos jedan od banovanih klonova, registrovao se nedavno i nakupio veliki broj postova i to sve na ovoj temi. Ides na posebnu listu, blokiranih klonova. Miran! :kafa:
Ne proziva niko nekoga sto ne zivi u BiH, vec jer pise samo protiv BiH, a ima veze sa ovom zemljom koliko i ti sa razmisljanjem. A i sa BiH.
O čemu pišeš ti nesrećniče? Kakvo pisanje protiv BiH?
@revan, vrijedja itekako.
Koga vrijedja, Papeta ? Obrazlozi molim te zasto mi ne bismo smjeli vrijedjati doticnog "gospodina" ?

Na stranu sto cemo mi ispasti neodgojeni, ali ne brini ti za nas :kafa:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 okt 2014, 18:12

Prije ovog intervjua sam Papeta konstantno napadao... ali danas mijenjam ploču. Frajer je kralj, nene mi moje. Čovjek veze nema sa životom, a kamoli fudbalom, laže, petlja, dvije rečenice ne zna sastaviti i sa inteligencijom na nivou prosječnog retardiranog magarca vodi reprezentaciju jedne zemlje.

Boli ba Papeta uvo... On živi u Francuskoj i niko mu kravate nije kupio :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 01 okt 2014, 18:38

Jos jedan od dokaza koliko ovaj susic prati igrace je i ovaj danasnji kad je kodro postavio plakala na gol sarajeva da zamijeni bandovica jer i kodro je svjestan da je bandovic qrac. Onog istog bandovica kojeg je ubacio na siri spisak susic i onog istog bandovica kojeg bi pozvao kao treceg golmana da nije onda (srecom) pogrijesio u onoj tekmi kada ga je gledao. Kazem srecom iz razloga sto susic vjerovatno pojma nema niti ga je ikada prije i gledao i pratio kao sto mislim da ni ovog trenutnog treceg golmana koji nece nikada dobiti priliku isto tako nije ni gledao nikada nego ga je odabrao na osnovu kluba.
Sve to nije toliko strasno da je rijec samo o ta 2 slucaja. Nego je problem to sto je susic takav isti zasigurno i sa svim ostalim igracima u polju odnosno da ne prati bas previse ni reprezentativce a kamoli ove potencijalne, tako da nema sanse da ce on otkriti nekoga ikada kao sto vecina selektora nekoga otkrije da ga mediji toliko i ne uprate.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 01 okt 2014, 18:41

Malopre citam na sport . ba dobar clanak kako se koristi miralem pjanic ...koji je namjenjen telecoj glavi safetu.Ali et mi pisemo po forumu svi portali i novine pisu o telecoj glavi ali sta se mijenja nista...Pitam se dokle... Pitam se je li opet mora BH Fanatikosi da se okrenu protiv saveza ili da li imaju namjeru ... samo radi jednog idiota, licimjera,kretena, debila SAFETA SUSICA.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 01 okt 2014, 18:44

kokakolas je napisao/la:Prije ovog intervjua sam Papeta konstantno napadao... ali danas mijenjam ploču. Frajer je kralj, nene mi moje. Čovjek veze nema sa životom, a kamoli fudbalom, laže, petlja, dvije rečenice ne zna sastaviti i sa inteligencijom na nivou prosječnog retardiranog magarca vodi reprezentaciju jedne zemlje.

To je to. Sad zamisli kakvi ovi u savezu moraju biti da sa takvim covjekom imaju saradnju 5 godina. 5 minuta razgovora sa njim je dovoljno da normalan covjek procjeni koliku inteligenciju on ima.

Jos je samo falilo da ga je pitao novinar a zasto vam je monitor prema kameri okrenut a ne prema vama? :rol: :rol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 01 okt 2014, 19:08

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Prije ovog intervjua sam Papeta konstantno napadao... ali danas mijenjam ploču. Frajer je kralj, nene mi moje. Čovjek veze nema sa životom, a kamoli fudbalom, laže, petlja, dvije rečenice ne zna sastaviti i sa inteligencijom na nivou prosječnog retardiranog magarca vodi reprezentaciju jedne zemlje.

To je to. Sad zamisli kakvi ovi u savezu moraju biti da sa takvim covjekom imaju saradnju 5 godina. 5 minuta razgovora sa njim je dovoljno da normalan covjek procjeni koliku inteligenciju on ima.

Jos je samo falilo da ga je pitao novinar a zasto vam je monitor prema kameri okrenut a ne prema vama? :rol: :rol:
A monitor me je potamanio :D :facepalm: :clap:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 okt 2014, 19:26

storm_raider je napisao/la:
MoR je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:"ajde decko" miran budi i uz nogu dok tatica pise. Nisi ti BiH vidio, mozda jedino na mapi. Blamiras se samo.
Hvala ti što znaš šta pišeš.
Nema na cemu, hvala sto si tu da popunis vrijeme. :kafa:
Momak, bezobrazan si u pm.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 01 okt 2014, 20:13

Ima li link od intervjua Susica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 01 okt 2014, 20:34

Ne kontam čemu konstantno pljuvanje. x puta se već dokazalo koliko je nesposoban da bude na ovoj funkciji. Fino bojkot, nemojte otići na utakmicu, nemojte im dati 20-30-50 maraka i samo tako se stavi do znanja.

Protiv Belgije ostaviti prazan stadion, pa neka Safet i Savez pune džepove na drugim mjestima. Normalno nećeš nikad vidjeti to, još će mu i skandirati ime. :urnebes: Ni ne čudi u državi gdje će se 12.10. odigrati slično kao ovdje tako da i ne zaslužujemo bolje.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 01 okt 2014, 20:37

Veceras ce Pape da gleda snimak utakmice PSG - Barca :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 01 okt 2014, 20:41

Wisey je napisao/la:Ne kontam čemu konstantno pljuvanje. x puta se već dokazalo koliko je nesposoban da bude na ovoj funkciji. Fino bojkot, nemojte otići na utakmicu, nemojte im dati 20-30-50 maraka i samo tako se stavi do znanja.

Protiv Belgije ostaviti prazan stadion, pa neka Safet i Savez pune džepove na drugim mjestima. Normalno nećeš nikad vidjeti to, još će mu i skandirati ime. :urnebes: Ni ne čudi u državi gdje će se 12.10. odigrati slično kao ovdje tako da i ne zaslužujemo bolje.
Ma nista od bojkota, to nasi igraci nisu zasluzili... Treba otici na utakmicu, bodriti igrace, jer koliko je nama tesko gledati ovakvu reprezentaciju, vjerujem da je i njima jos teze igrati pod vodstvom ovog pokusaja od trenera, ali i nekako dati do znanja selektoru zvizdajem ili transparentima da se njegov rad ne odobrava...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 01 okt 2014, 20:57

Wisey je napisao/la:Ne kontam čemu konstantno pljuvanje. x puta se već dokazalo koliko je nesposoban da bude na ovoj funkciji. Fino bojkot, nemojte otići na utakmicu, nemojte im dati 20-30-50 maraka i samo tako se stavi do znanja.

E to je malo teze...
Citavo vrijeme je kontradikcija!
Susic se napada, naziva nesposobnim, korumpiranim, glupim..sto i jeste, tjeraju ga, govore da mora otici... s druge strane, prizivaju se pobjede, bodovi, sto Susica ostavlja u fotelji neograniceno dugo.
Dakle, zakljucak je da ce se mrcvarenje nastaviti.
Ako pukom srecom i tudjim zaslugama, pobijedi Vels , pa nas krene, ostaje do EP, pa i do SP...
Ovakvim tipovima se mora reci odlazi i po cijenu gubljenja kvalifikacija, poslati poruku i njemu i savezu da nam ne mogu raditi sto nam rade.
Ali daleko smo mi od toga. :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 okt 2014, 21:02

admir1991 je napisao/la:Ima li link od intervjua Susica

100% sportski i krajnje opušten potpis

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2014, 21:52

au al' ga je lik ogolio :lol: pa za aplauza.. jos ovaj u trenutku pomracenja uma i beznadju poce mucat i izigravat amnesticara a ovaj upade od smijeha. Tuzno je na kakav nivo se srozo 'najbolji igrac svih vremena' pa ovo je vec sad sveopsta srpdnja koja mu definitivno nije trebala a mogao ju je lako izbjeci pa barem i nakon SP-a.. Sad je u zivom blatu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 01 okt 2014, 21:54

RiNo je napisao/la:
admir1991 je napisao/la:Ima li link od intervjua Susica

Komedija. :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 okt 2014, 22:02

Al' kako god zadnje 2 minute su haos :rol: Koje Germanie,ko je ta menadžerska agencija :D Kako se zove!? Germania,prvi put čujem :D
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 okt 2014, 22:10

monitor je najaci pa vi pricajte sta hocete ;) ;) :thumbup: :salut: :rol:

jos da je na monitoru Germania bila kakav bi haos nastao :damn: :damn: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 okt 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 okt 2014, 22:13

Jel on ovo na monitoru prati WhoScored. :rol:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 okt 2014, 22:14

Ovaj čovjek je najbolje opisao situaciju naroda i u našoj državi i u regionu.. Nismo mi ni zaslužili bolje![youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 01 okt 2014, 22:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.