FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kodro, daj Mitrevskog...
Cekamo da cujemo iz prve ruke kako se igralo,al ovo djeluje extra,Bitno je da Mehaaga uveze dvije pobjede pred Zrinjski.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Strijelci?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Okić 2x, Barić.BernardBarnjak je napisao/la:Strijelci?
- RistoPodvoznjak
- Kontakt:
Samo nemojte odmah nakon ove utakmice da dizete klub u nebesa. Samo polako
iz utakmice u utakmicu...

MaJaba
Samo lagano i pametno sve ce ovo biti kako treba. I ne treba upravu kriviti zbog neigranja ovih pridoslica. Sve je do njihovih bivskih klubova i UEFA-e. Sad uzet sokolove i onda po porvu pravu pobjedu u Mostar pa zahuktat ovaj voz do derbija.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Amca007"]Samo lagano i pametno sve ce ovo biti kako treba. I ne treba upravu kriviti zbog neigranja ovih pridoslica. Sve je do njihovih bivskih klubova i UEFA-e. Sad uzet sokolove i onda po porvu pravu pobjedu u Mostar pa zahuktat ovaj voz do derbija.

Nemoj samo "voz" da zahuktamo daj nesta normalnije ljepseAmca007 je napisao/la:Samo lagano i pametno sve ce ovo biti kako treba. I ne treba upravu kriviti zbog neigranja ovih pridoslica. Sve je do njihovih bivskih klubova i UEFA-e. Sad uzet sokolove i onda po porvu pravu pobjedu u Mostar pa zahuktat ovaj voz do derbija.

ali je zato divovski voz hahah UDRIIIIII MEEEEHHOOOOOOOisko1807 je napisao/la:Nemoj samo "voz" da zahuktamo daj nesta normalnije ljepseAmca007 je napisao/la:Samo lagano i pametno sve ce ovo biti kako treba. I ne treba upravu kriviti zbog neigranja ovih pridoslica. Sve je do njihovih bivskih klubova i UEFA-e. Sad uzet sokolove i onda po porvu pravu pobjedu u Mostar pa zahuktat ovaj voz do derbija.![]()
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
3x Okić ba jaraneBelminM23 je napisao/la:Okić 2x, Barić.BernardBarnjak je napisao/la:Strijelci?

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Čitaj vrijeme kad sam napisao post i skontaj koja je bila minuta utakmice.Buzdovan je napisao/la:3x Okić ba jaraneBelminM23 je napisao/la:Okić 2x, Barić.BernardBarnjak je napisao/la:Strijelci?

Nema veze, dobro je i ovako.

Evo gledam svi hvale našu igru, valjda je to dobra reklama za Mehu, bravo momci, bravo Okano. Ono što me raduje, da je Dejo ostao na klupi. Kakav je bio Plakalo? I bez obzira na rivalstvo, treba spomenuti gest Manijaka na Pecari. Pokazali su da to nije gomila ljakana, kao što su bili njihovi protivnici.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Zar insajderi nisu rekli ima vise od 10 dana da je baric raskino ugovor??

Ovakav pristup igri je pravi.Ovaj jesenji dio i da ostane -7 a mislim da će biti manji,na proljeće Sarajevo će pokazati,opravdati svoj nadimak sigurno.Ovo je prava igra,samo takoooooo

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Svaka čast i Gerili na sjeti našeg Vedrana-Veka.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
znaci opet ste prejaki, pocjepat ce te sve voz hukta
Hajde ba vise skini se sa teme jesi normalan .Toronto je napisao/la:znaci opet ste prejaki, pocjepat ce te sve voz hukta
Dobra utakmica, Kodro odlicno postavio ekipu, odbrana puno cvrsce izgledala ali jos treba da se radi tu, puno komplikuju u sesnaestercu ovi nasi ali imao je ko i to rijesiti. Krste uspavan, a Puric uzasan ostali

Okic

Plakalo

Ti si opet šampion !
Sad s utakmice. Plakalo bez greške, siguran, ruku na srce nije ni imao posla
, ali izlijetanje jedno s rezonom, vjerovatno spriječio gol. Vrlo dobar, sve u svemu, i sljedeću ga treba staviti. Barić bez greške, zabio gol glavom, i strašnu utakmicu odigrao. Okiću je Kodro našao idealnu poziciju, vrlo dobar. Dupovac jednostavno loš. Tatko doktorski. Cimi i Radovac grizu i stoje bliže stoperima, a kad protivnik ima loptu, naša krila stoje skroz blizu našim bekovima, kao rezultat imamo da Travnik nije ni jednu akciju napravio, niti jednu. Protić korektno, jako dobar u skoku. Velkoski totalno van forme. Purić odron. Handžić solidan, imao strašan potez iz polukontre kad je prošao jednog igrača i navukao drugog, a onda asistirao Okiću koji je zabio gol. Sve u svemu za sad sam zadovoljan, izgledamo mnogo bolje. I da Stojčev je pretrčao bruku danas, imao dosta uklizavanja, dao 2-3 dobre lopte. Duljević ništa posebno nije odigrao.

FKS 1946 !
Bandovic sto dalje od naseg gola.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Mogao bi se Baric borit sa Kallasijem za taj desni bok??? Šta vi mislite da li ce Kodro ozbiljno racunat na Dzemu do kraja polusezone??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.