FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 01 okt 2014, 17:16

Jel bio Cudic na konferenciji :lol:
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2014, 17:20

merak je napisao/la:Jel bio Cudic na konferenciji :lol:
Mene su oni sa tuzlalive.ba banirali ne mozea vise ostavit komentar na fb :)..jer samnih orozvo tuLanskim petokolonasima I da.je ovaj seljak sto nas vodi 100 puta bolji od njih nasih mangupa iz carsije kakvi su oni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 01 okt 2014, 17:33

Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.
A' Kodro zeli samo jedno, TIKA-TAKU. U tome je Mehina tajna. :urnebes:
Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.

Kako ste vi meni smijesni :lol:
1946

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 okt 2014, 17:44

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.
Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.

U ovim trenucima klub ti igra utakmicu a ti si okupiran "tamo nekom Slobodom". Joj jesmo smiješni :lolno:
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 01 okt 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
075

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 okt 2014, 17:45

SaltCityAttack je napisao/la:
merak je napisao/la:Jel bio Cudic na konferenciji :lol:
Mene su oni sa tuzlalive.ba banirali ne mozea vise ostavit komentar na fb :)..jer samnih orozvo tuLanskim petokolonasima I da.je ovaj seljak sto nas vodi 100 puta bolji od njih nasih mangupa iz carsije kakvi su oni
Ma i mene su nakon samo jednog komentara izgleda da sam ubo u zivac :lol:

Moras se skontati na cijoj si temi da bi imao pravo nekome pisati da je smijesan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 okt 2014, 17:47

Ako je iko smjesan ovdje onda vecina barem vecina vas jeste sigurno...ima ovih par normalnih ljudi uglavnom starih navijaca ..ne znam sto dolazite na nasu temu pisat gluposti?..mislim sta vas boli qurac za nama?? Ja iskreno do juce nisam ni znao da vam je Kodro trener jer me iskreno boli briga za vama...juce sam vidjeo pisu ovdje o Kodri i td...dobro je prijatno iznenadjen fino je vidjeti jednog takvog covjeka kao trenera jedne nase ekipe.pustite sad nas da vodimo brigu o nasem klubu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 18:26

ma pustite navijače Sarajeva, zamislite samo koliko sad hrenovki mogu kupit, kad je amidža dao para :opaopa:

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 okt 2014, 18:51

Chinaglia je napisao/la:ma pustite navijače Sarajeva, zamislite samo koliko sad hrenovki mogu kupit, kad je amidža dao para :opaopa:
Kako ti ne dopizdi unistavat temu sa svojim peckanjima, potpaljivanjima i ostalim glupostima.
Svaki dan unistite 2-3 stranice sa jednim te istim sranjem.
Pustite ih nek pisu, jel se toliko tesko ne osvrtat na to.

Taman kad su pojedinci poceli koristi i za Azmira frazu seljacic, covjek ih poklopi i jos lijepo istrese misljenje o svima da ne znaju sta ih je snaslo, izgleda da covjek fakat ima vise volje nego sto pojedinci "vole" Slobodu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 18:54

kako će mi dosadit', kad volim to radit' :D tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara :D u suprotnom, šuti :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 01 okt 2014, 19:02

Chinaglia je napisao/la:kako će mi dosadit', kad volim to radit' :D tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara :D u suprotnom, šuti :D
Poenta je brate da smo svi mi ovdje navijaci Slobode i da nam je primarni cilj razmjenjivanje misljenja o nasem voljenom klubu, a ne naklapanje sa divovima i gigantima-vidis da su dosadni ko hovna kad se nalijepe :D:D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 01 okt 2014, 19:02

nesvrstani je napisao/la:sad kad navali bagra na tusanj, 9000 protiv mrtve zvijezde iz gradacca da se vidi trener portugalac... :roll:
mozda vam ta mrtva zvijezda uzme i koji bod....niste vi nista bolji od nas,,,,, :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 19:05

merak je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:kako će mi dosadit', kad volim to radit' :D tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara :D u suprotnom, šuti :D
Poenta je brate da smo svi mi ovdje navijaci Slobode i da nam je primarni cilj razmjenjivanje misljenja o nasem voljenom klubu, a ne naklapanje sa divovima i gigantima-vidis da su dosadni ko hovna kad se nalijepe :D:D
pa nisam ih ja ovdje doveo, al' kad su već došli podbadat', onda da im odgovorim, ne vidim u tome ništa loše :D forum je, opustite se, neka malo šale, podjebavanja, provociranja, sve u granicama normale :D ne bi bilo zanimljivo da se piše strogo o Slobodi, barem je to moje mišljenje, uvijek je dobro osvježit' temu :P

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 01 okt 2014, 19:07

Ne budi bezobrazan ;)
Prepucavaj se preko PP do besvjesti kad volis, opet potpaljuj po forumu o opasnoj A tribini, o belaju i svemu, pa kad neko popusi ventil zbog potpaljivanja(koje volis) makar otidji na jedno gostovanje pa se onda i ti isprsi.
Trabunjas samo ovdje 24h a od Sickog guzom ne mrdnes.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 19:24

čuj ne budi bezobrazan :lol: pa bolan nisam ti rekao da odj*beš, niti sam te uvrijedio :facepalm: jesu te to uvrijedile dvije riječi, ili bolje rečeno manjak poštovanja preko foruma? haman ga shvataš previše ozbiljno :D sve bi to bilo u redu, da ovdje još forumaša iz Tuzle nije pisalo isto o toj A tribini :D al' dobro, to ćemo naravno zanemarit' i napisat' ono što nama, tj. tebi odgovara :D Manijaci su došli pravit' sranje na Tušanj, zbog forumaša kodnog imena Chingalia :salut:

postoje forumaši koje sam stavio na ignore jer ne želim s njima ulazit' u diskusiju, čisto iz razloga da ne bih bio banovan, ali isto tako postoje diskusije/rasprave koje meni ne pašu, al' onda takve uredno preskočim, tj. ignorišem :D to bih preporučio i tebi, što sam ti već napisao, a tebi iz meni neznanog razloga zasmetalo :facepalm: ako ti nisi pristalica malo šale, zajebancije, podbadanja, onda jarane preskoči, a ne doći tu i meni reći: kako ti ne dopizdi, ovo, kako ono, bla, bla ;) uostalom, kad ti budeš moderator, onda zavodi red kako misliš da valja, u suprotnom, prijavi post, pa da moderacija reaguje ako ima razloga! sigurno neću postupit' onako kako tebi odgovara :kafa:

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 okt 2014, 20:12

crvenobijeli je napisao/la:
nesvrstani je napisao/la:sad kad navali bagra na tusanj, 9000 protiv mrtve zvijezde iz gradacca da se vidi trener portugalac... :roll:
mozda vam ta mrtva zvijezda uzme i koji bod....niste vi nista bolji od nas,,,,, :bih:

u mom postu to uopste nije poenta...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2014, 20:26

kad vidim ovu sliku, zapitam se šta misli Casimiro o botovima s kojim će radit' :lol: s druge strane me ipak hrabri činjenica da je trenirao i na bliskom istoku, a muslimani i fudbal :lol:

slika

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 01 okt 2014, 20:48

Ooo vidim navalile pite da nam objasne ko nam je trener sta moze sta nemoze...jedva cekam da igraci dodju.pa kada navale ovaj pusi ovaj pije propo izlapio da valja doso bi u sarajevo i tako to hahahaha oooo kako ce mnogi biti na aparatima.....samo im citam postove i smijem se...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 okt 2014, 21:56

Gostovanje u Banovićima kod ekipe Budućnosti ponovo je pokazalo da ovaj grad gaji posebne emocije prema našem klubu.

slika

Tako su uoči početka memorijalnog meča pripadnici službe spašavanja RMU Banovići našem timu uručili više nego vrijedan poklon.

slika

Crveno - crni su dobili garnituru dresova italijanskog proizvođača sportske opreme "Givova", te par lopti "Brazuca".

Isti poklon uručen je i domaćim fudbalerima, uz iskrene želje Zeleno - crnim i Crveno - crnim da u narednom periodu ostvaruju najbolje rezultate u Prvoj ligi FBiH i Premijer ligi BiH.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 01 okt 2014, 23:12

sta reci za sluzbu spasavanja osim :clap: :tokralju:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2014, 23:17

Chinaglia je napisao/la:kad vidim ovu sliku, zapitam se šta misli Casimiro o botovima s kojim će radit' :lol: s druge strane me ipak hrabri činjenica da je trenirao i na bliskom istoku, a muslimani i fudbal :lol:

slika
mogu mislit sta portugalac konta :rol: ..divi mu pogleda..ahahahaha :urnebes: :urnebes:
ono,u sebi govori...sta je ovo krv ti j.e.b.e.m :rol: :urnebes: :urnebes: ...za ovo se mora nac nova rijec...ovo nije fudbal :D :D
ovi dole na terenu,standardno...izbij,nabij :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.