FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mene su oni sa tuzlalive.ba banirali ne mozea vise ostavit komentar na fbmerak je napisao/la:Jel bio Cudic na konferenciji

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.
A' Kodro zeli samo jedno, TIKA-TAKU. U tome je Mehina tajna.
Kako ste vi meni smijesni

1946
- TzBulevar87
- Kontakt:
U ovim trenucima klub ti igra utakmicu a ti si okupiran "tamo nekom Slobodom". Joj jesmo smiješniBitiSrcemVezan je napisao/la:Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.

Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 01 okt 2014, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
075
Ma i mene su nakon samo jednog komentara izgleda da sam ubo u zivacSaltCityAttack je napisao/la:Mene su oni sa tuzlalive.ba banirali ne mozea vise ostavit komentar na fbmerak je napisao/la:Jel bio Cudic na konferenciji..jer samnih orozvo tuLanskim petokolonasima I da.je ovaj seljak sto nas vodi 100 puta bolji od njih nasih mangupa iz carsije kakvi su oni

Moras se skontati na cijoj si temi da bi imao pravo nekome pisati da je smijesan.BitiSrcemVezan je napisao/la:Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako je iko smjesan ovdje onda vecina barem vecina vas jeste sigurno...ima ovih par normalnih ljudi uglavnom starih navijaca ..ne znam sto dolazite na nasu temu pisat gluposti?..mislim sta vas boli qurac za nama?? Ja iskreno do juce nisam ni znao da vam je Kodro trener jer me iskreno boli briga za vama...juce sam vidjeo pisu ovdje o Kodri i td...dobro je prijatno iznenadjen fino je vidjeti jednog takvog covjeka kao trenera jedne nase ekipe.pustite sad nas da vodimo brigu o nasem klubuBitiSrcemVezan je napisao/la:Nema sta najjaci ste, ko zna mozda i ostanete u ligi ove godine. A dogodine, ma i obezbjedjen opstanak 3 kola prije kraja nije maksimalni domet.Probisvjet je napisao/la:Ma pustite ovoga @pitica. Eno predlaze i Kodri neke taktike, formacije i igrace.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma pustite navijače Sarajeva, zamislite samo koliko sad hrenovki mogu kupit, kad je amidža dao para 

Kako ti ne dopizdi unistavat temu sa svojim peckanjima, potpaljivanjima i ostalim glupostima.Chinaglia je napisao/la:ma pustite navijače Sarajeva, zamislite samo koliko sad hrenovki mogu kupit, kad je amidža dao para
Svaki dan unistite 2-3 stranice sa jednim te istim sranjem.
Pustite ih nek pisu, jel se toliko tesko ne osvrtat na to.
Taman kad su pojedinci poceli koristi i za Azmira frazu seljacic, covjek ih poklopi i jos lijepo istrese misljenje o svima da ne znaju sta ih je snaslo, izgleda da covjek fakat ima vise volje nego sto pojedinci "vole" Slobodu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
kako će mi dosadit', kad volim to radit'
tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara
u suprotnom, šuti 

Poenta je brate da smo svi mi ovdje navijaci Slobode i da nam je primarni cilj razmjenjivanje misljenja o nasem voljenom klubu, a ne naklapanje sa divovima i gigantima-vidis da su dosadni ko hovna kad se nalijepeChinaglia je napisao/la:kako će mi dosadit', kad volim to radit'tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara
u suprotnom, šuti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
mozda vam ta mrtva zvijezda uzme i koji bod....niste vi nista bolji od nas,,,,,nesvrstani je napisao/la:sad kad navali bagra na tusanj, 9000 protiv mrtve zvijezde iz gradacca da se vidi trener portugalac...

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
pa nisam ih ja ovdje doveo, al' kad su već došli podbadat', onda da im odgovorim, ne vidim u tome ništa lošemerak je napisao/la:Poenta je brate da smo svi mi ovdje navijaci Slobode i da nam je primarni cilj razmjenjivanje misljenja o nasem voljenom klubu, a ne naklapanje sa divovima i gigantima-vidis da su dosadni ko hovna kad se nalijepeChinaglia je napisao/la:kako će mi dosadit', kad volim to radit'tebi ako ne paše, preskoči, ako ti ni to ne paše, staviš u gnjavatore ko te smara
u suprotnom, šuti
:D

Ne budi bezobrazan
Prepucavaj se preko PP do besvjesti kad volis, opet potpaljuj po forumu o opasnoj A tribini, o belaju i svemu, pa kad neko popusi ventil zbog potpaljivanja(koje volis) makar otidji na jedno gostovanje pa se onda i ti isprsi.
Trabunjas samo ovdje 24h a od Sickog guzom ne mrdnes.

Prepucavaj se preko PP do besvjesti kad volis, opet potpaljuj po forumu o opasnoj A tribini, o belaju i svemu, pa kad neko popusi ventil zbog potpaljivanja(koje volis) makar otidji na jedno gostovanje pa se onda i ti isprsi.
Trabunjas samo ovdje 24h a od Sickog guzom ne mrdnes.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
- nesvrstani
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:mozda vam ta mrtva zvijezda uzme i koji bod....niste vi nista bolji od nas,,,,,nesvrstani je napisao/la:sad kad navali bagra na tusanj, 9000 protiv mrtve zvijezde iz gradacca da se vidi trener portugalac...
u mom postu to uopste nije poenta...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
kad vidim ovu sliku, zapitam se šta misli Casimiro o botovima s kojim će radit'
s druge strane me ipak hrabri činjenica da je trenirao i na bliskom istoku, a muslimani i fudbal

-
- Kontakt:
Ooo vidim navalile pite da nam objasne ko nam je trener sta moze sta nemoze...jedva cekam da igraci dodju.pa kada navale ovaj pusi ovaj pije propo izlapio da valja doso bi u sarajevo i tako to hahahaha oooo kako ce mnogi biti na aparatima.....samo im citam postove i smijem se...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Gostovanje u Banovićima kod ekipe Budućnosti ponovo je pokazalo da ovaj grad gaji posebne emocije prema našem klubu.

Tako su uoči početka memorijalnog meča pripadnici službe spašavanja RMU Banovići našem timu uručili više nego vrijedan poklon.

Crveno - crni su dobili garnituru dresova italijanskog proizvođača sportske opreme "Givova", te par lopti "Brazuca".
Isti poklon uručen je i domaćim fudbalerima, uz iskrene želje Zeleno - crnim i Crveno - crnim da u narednom periodu ostvaruju najbolje rezultate u Prvoj ligi FBiH i Premijer ligi BiH.

Tako su uoči početka memorijalnog meča pripadnici službe spašavanja RMU Banovići našem timu uručili više nego vrijedan poklon.

Crveno - crni su dobili garnituru dresova italijanskog proizvođača sportske opreme "Givova", te par lopti "Brazuca".
Isti poklon uručen je i domaćim fudbalerima, uz iskrene želje Zeleno - crnim i Crveno - crnim da u narednom periodu ostvaruju najbolje rezultate u Prvoj ligi FBiH i Premijer ligi BiH.
- nesvrstani
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mogu mislit sta portugalac kontaChinaglia je napisao/la:kad vidim ovu sliku, zapitam se šta misli Casimiro o botovima s kojim će radit's druge strane me ipak hrabri činjenica da je trenirao i na bliskom istoku, a muslimani i fudbal
![]()

ono,u sebi govori...sta je ovo krv ti j.e.b.e.m

ovi dole na terenu,standardno...izbij,nabij

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.