FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam prezadovoljan igrom. Raduje me konstantan napredak Varee. Vec sad je nas najbolji igrac. Treba proc' Sirokog, vidi se da su se istrosili protiv pitara.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- corleone87
- Kontakt:
Evo usao im Wagner
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Radi li kod vas stream kod mene otkako je zavrsilo poluvrijeme nece nikako 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Je li se ovo Kvesa pivrjedio?
moras pustiti minutu-dvije
Svaka čast ovim našim navijačima, navijaju za 10, ali ova pjesma "Grbavica baza bez poraza" je za nasmijati se...
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
svako od naših ko igra sa Bučanom na strani ga je naj.ebo ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
f5 pa sacekaj malo....propuh je napisao/la:Radi li kod vas stream kod mene otkako je zavrsilo poluvrijeme nece nikako
-
- Kontakt:
hadziahmetovic <--> varea
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ono je bio penal.
- corleone87
- Kontakt:
Vise imamo od igre u ovom drugom poluvremenu ali nikakvih prilika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
jest, za domaćina u neka ružnija vremena naše lige. a realno nije.
tnx da ne bi f5 mogao sam ja cekati i do sutravlakanje je napisao/la:f5 pa sacekaj malo....propuh je napisao/la:Radi li kod vas stream kod mene otkako je zavrsilo poluvrijeme nece nikako

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- corleone87
- Kontakt:
Bucan out Basa in
- zeljeznicar1
- Kontakt:
bravo Vedrane lave
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
najbolji igrač lige.
a ako vedran ne ostane na golu, hebaji ga, i zaslužujemo da primamo frljoke do kraja.
a ako vedran ne ostane na golu, hebaji ga, i zaslužujemo da primamo frljoke do kraja.
vedran za presjenika
Hajmo izdrzati jos malooooo
ma bjezi Stana j.ebi se
ma bjezi Stana j.ebi se
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 01 okt 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
arelinho je napisao/la:Hajmo izdrzati jos malooooo
da ga hocemo zabit da padnes na kladionici
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.