@pitic
Ne pravi se previse pametan,boli tebe ona stvar za Slobodom i ljudima koji je vode..brini se najvise za svoj klub,cetiri trenera ste promjenili u ovoj sezoni,imate pare i dobre igrace,price o tituli i setanju ligom padaju u vodu,kar.ina ste vi od tima,Siroki vam vec bjezi 8 bodova,gubite bodove od Celika,Veleza,Travnika,Mladosti itd.. i ti nasom nekom pricat kako se od go.vana pita ne moze pravit..
I slazem se sa tobom za Vugdalica,lik ima funkciju u klubu za koju samo on zna,ali zapitaj se gdje je vama bio Ibrakovic i ostali u klubu dok nije bilo para od malezijca?
Mene bi bilo sramota pametovat nekom drugom,a u mom dvoristu jos vec javasluk..imate sve,a nemate nista,realno..
Brinete se kako ce igraci razumjeti portugalca,ima prevoditelj ,ne brinite se vi..bolje se brinu o tvom klubu koji za godinu promjeni 4 trenera i to gle cuda svi pricaju bosansko-hrvatsko-srpski jezik,a igraci vam nista ne razumiju..
I moralisete o portugalcu kako je "tanak",covjek makar ima iskustva po Portu,Boavisti itd.. sta su vasi imali ,evo uzimam sad novog sto se ga nasli,mozda do pocetka proljetne polusezone i njega smijenite,mijenjate trenere kako stignete,sta to Kodro ima,a portugalac nema,na stranu njegovo fudbalsko umijece kao igraca,ali kao trener sta ima,vodio ja mislim Real Sociedad B ekipu,ako grijesim ispravi me i dva dana na klupi nase najace selekcije ...