FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Al ovaj grijesi u odbrani **** ga otac 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
joj Bogdanovića i Kosorića

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Neandertalac
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i sadikovic puno lopti prodao do sada... 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ne igra sadiković 

hahah
-
- Kontakt:
25 tomic moja greksaChWilla je napisao/la:ne igra sadiković

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 01 okt 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ne igra Sadikovic,ili ga ja mijesam sa Hasanovicemfedeltafrotta je napisao/la:i sadikovic puno lopti prodao do sada...

P.S.nisi nista javio hoces dres kupit
SLOBODA NAVIJAČIMA
pa bogdanović, otkad je došao je 22. dado je 20, enis 19.
- corleone87
- Kontakt:
Vec par puta igraci Sirokog povedu loptu sa svoje polovine i nasi iz veznog reda nisu u stanju da prekinu akciju.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
transformacija iz napada nazad u odbranu nam je ubjedljivo najslabija strana. obratno i nekako, ali ovo...
Poslali su jedno 10 lopti u prazno na pamet.
Lose za sada.
Lose za sada.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja iskreno ne znam zasto vi uopste nesto puno ocekujete???
Momci igraju protiv trenutno najace i najbolje potkovanije ekipe u BIH kako fizicki tako takticki!
Opusteno samo, odrabana nam je svakako odavno malo je reci kriticna, vec katastrofalna i trebat ce dosta vremena dok dobiju na sigurnosti...
Ove utakmice treba iskoristiti kako bi se otkrilo sto vise rupa u nasoj igri, jer u ligi svega postoje, trenutno dvije druge protiv kojih to mozes zapravo...
Momci igraju protiv trenutno najace i najbolje potkovanije ekipe u BIH kako fizicki tako takticki!
Opusteno samo, odrabana nam je svakako odavno malo je reci kriticna, vec katastrofalna i trebat ce dosta vremena dok dobiju na sigurnosti...
Ove utakmice treba iskoristiti kako bi se otkrilo sto vise rupa u nasoj igri, jer u ligi svega postoje, trenutno dvije druge protiv kojih to mozes zapravo...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 01 okt 2014, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
Greska u predaji lopte , i nakon toga zuti na "centru" ... nepotrebni naravno ...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
kontaju gledaj el clasico
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako mrzim pljuvace, to je cudo jedno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ko nam je na klupi od igraca?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako ja mrzim kada igrac ne zna dodati loptu na 10 metara , to je tek cudo ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako mrzim pljuvace, to je cudo jedno...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
bucana jedan start il prigovor dijeli od crvenog kartona, mora ga izmjenit..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Anpa, fks74, itatabisine, Maestro^^, MukiBek, riki46, ristagrad, WeekendOffender i 234 gosta.