FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 01 okt 2014, 01:41

let3 je napisao/la:Ipak je PSG trenutno bolji klub od nas, to jest veci level.... ocitali su nam veceras lekciju iz fudbala

ništa od LP ove sezone, da se ne lažemo....vjerovatno cemo proci grupu kao drugi i odmah rutinsko ispadanje cim nalete na ozbiljniju ekipu
Bolji su bili ovu tekmu, sto opet ne znaci da su bolji klub trenutno, jer nisu.Od 10 tekmi, mi bi dobili sigurno bar njih 8.Ovi igraci i raspadnuti, imaju 5 puta vise utakmica u nogama i trofeja nego oni.Nek nam dodju u 1/4 finale pa ces vidjeti ko ce proci, cak sta vise, na Nou Campu cemo ih dobiti 2 razlike.

PS: Iako je rano jos govoriti, nije ni Suarez zaigrao, ali vjerovatno necemo osvojiti LP ni ove sezone jer je za to potreban kompaktan tim, sto nas sigurno zbog silnih rotacija nije.Valjda bude bolje.
27.10.2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 okt 2014, 02:55

Sad ni "Lucho" ne valja,a ja fino govorio na pocetku sezone. :problem:
Sta ocekivati od lika sa brzim calama,amater.

Nista cleen sheet veceras?
Jbg...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 okt 2014, 03:20

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ipak je PSG trenutno bolji klub od nas, to jest veci level.... ocitali su nam veceras lekciju iz fudbala

ništa od LP ove sezone, da se ne lažemo....vjerovatno cemo proci grupu kao drugi i odmah rutinsko ispadanje cim nalete na ozbiljniju ekipu
Bolji su bili ovu tekmu, sto opet ne znaci da su bolji klub trenutno, jer nisu.Od 10 tekmi, mi bi dobili sigurno bar njih 8.Ovi igraci i raspadnuti, imaju 5 puta vise utakmica u nogama i trofeja nego oni.Nek nam dodju u 1/4 finale pa ces vidjeti ko ce proci, cak sta vise, na Nou Campu cemo ih dobiti 2 razlike.

PS: Iako je rano jos govoriti, nije ni Suarez zaigrao, ali vjerovatno necemo osvojiti LP ni ove sezone jer je za to potreban kompaktan tim, sto nas sigurno zbog silnih rotacija nije.Valjda bude bolje.
zaboravljaš da ni PSGu nisu igrali glavni igraci (Zlatan, Thiago Silva, Lavezzi) pa su nas opet rutinski otresi.

citavo vrijeme su vodili, a mi smo se nešto trzali, naprezali ko žabe i pokušali sustići....ali naravno, nemamo snage da pariramo parižanima.

ne pravim od njih neki mit, vec pokušavam nas realno sagledati....sadašnja Barca definitivno nije među najboljim evropskim ekipama...jbg, tako je- kako je

cekati neku novu i bolju upravu, ljude koji znaju voditi transfere i koji ce dovesti prava pojacanja, ukratko - cekati bolja vremena (ovo sam pisao i lani u sred sezone)

i da, PSG ce nas rutinski otresti i na Campu ;) kao i svaka ozbiljnija ekipa koja ima muda napasti onaj smiješni pokušaj od odbrane.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 okt 2014, 03:34

Mi smo defanzivno jos gori,uopce nemamo DM,prvi poraz u sezoni i to od PSG koji je ove sezone top4 favorita za CL,vidite da je bolje bilo izvaliti 40 mila za Marqinja nego za Robota i bolnicara.
Jedva cekam Classico tu ce se neke stvari vidjeti,ko ima kolike domete.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 okt 2014, 03:40

emir18 je napisao/la:Mi smo defanzivno jos gori,uopce nemamo DM,prvi poraz u sezoni i to od PSG koji je ove sezone top4 favorita za CL,vidite da je bolje bilo izvaliti 40 mila za Marqinja nego za Robota i bolnicara.
buraz, možda vi nemate DMF....ali zato imate odbranu (znaci, stopere i bekove koji znaju igrati odbranu).

razlika ogromna ;)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 01 okt 2014, 04:00

let3 je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Mi smo defanzivno jos gori,uopce nemamo DM,prvi poraz u sezoni i to od PSG koji je ove sezone top4 favorita za CL,vidite da je bolje bilo izvaliti 40 mila za Marqinja nego za Robota i bolnicara.
buraz, možda vi nemate DMF....ali zato imate odbranu (znaci, stopere i bekove koji znaju igrati odbranu).

razlika ogromna ;)
Tacno,ali Alaba je fantastican bek bolji i od Marcela (trenutnog) i Coentroa,Robot moze na RB i tu bi bio bolji od Alvesa,Pique a jbg jeste da je u padu forme ali nije nista losiji od Rame u Defanzivi i i jbg drugi stoper ce se traziti tokom sezone Vermalen,Bartam,Masc, ali zato imate Busqa koji je bas ono sto nama treba i kad on udje u formu defanzivno cete biti dosta bolji,plus Rakitic koji moze fantasticno obaviti defanzivne zadatke.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 01 okt 2014, 06:16

odlicno ste vi ovo izveli :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 01 okt 2014, 09:29

Šta sam ja vama, dragi ljudi, rekao neki dan? Lako vam je Granati bilo zabiti šesticu, jer čim vam je došla iole ozbiljnija momčad (čak osakačena za neke važne igrače tipa Ibra, Lavezzi) vi ste ga popušili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 01 okt 2014, 10:23

svi strucnjaci sa istom pricom , ekipa losa , ne valja ovaj , ne valja onaj , lucho kanta i slicno .
Polako momci , iskreno i ja sam ocekivao pobjedu ili x najmanje , al et , izgubili smo , igra nam se svela na individualne poteze Messija i Neymara , Raketa igra previse bocno da bi nesto kreirao , Iniesta takodjer , previse rezervirano . Pedro i Alves ne bi trebali biti u prvih 11 , Montoya je igrao par utakmica i dokazao da je defanzivno klasa iznad Alvesa , pa cak i u napadu je solidan , od 10 nabacaja Alves ih 2 pogodi , Montoya bi bar 4 .
Pedro se vidi prvih 5 minuta svake tekme i jos jednu akciju u poluvremenu i onda nestane, i sto se vidi u toj akciji to nesto zapetlja i sjebe citavu akciju . Vezni red je izgledao presporo u odnosu na Matuidija , Verattija i Mottu .
Alba me danas malo razocarao , ne zna koristiti brzinu defanzivno i strah ga uci u duel sa Lucasom , koji je istina , u najmanju ruku podjednako brz kao Alba .
Iskreno se nadam da ce oporavkom Vermaelena u ovako fizicki jakim tekmama Mascherano krenuti kao zadnji vezni , ne da je fizicki puno spremniji od Busquetsa , nego je bolji duplo u defanzivi , a u napadu moze odigravati manje-vise sve sto moze i Busi .
Jedina stvar koju Luchu zamijeram je sto mu Raketa igra neku vrstu bocnog i sto na toj poziciji gubi sve svoje glavne kvalitete , a to su zadnji pas i sut van 16 .
Ocito je da ce se morati malo jos razraditi ta formacija jer Alves je par puta gubio loptu i Rakitic je taj koji je igrao defanzivu za njega , radije bi Montoyu s kojim znam da ce biti nazad i neka ispadne jer nije neki dobar defanzivac , al mi je gore vidit Alvesa ublehu kako seta centrom dok Cavani lomi Rakitica i Mascherana jer je Alves prevelik gospodin da igra defanzivu .
U prvenstvu iducu tekmu se mora zabiti 4-5 komada , probati nesto novo , ali Pedra i Alvesa ostaviti na klupi cisto da im pokaze da se nece provlaciti u ovoj sezoni kao prosle 2 .

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 okt 2014, 10:46

Sta ste ocekivali, da u ranom dijelu sezone Barca igra perfektno pod novim trenerom. :? Ima tu mnogo stvari da se poslozi i tek bi pravu ekipu mogli gledati mozda cak u 1/8 finala lp. PSG nije jaci, samo su timski uigraniji u ovom momentu, a na ovom nivou to je veoma bitno. Posjeduju skoro isti tim kao i prosle sezone samo sto je Luiz novina.
- Ed Woodward for Prime Minister !

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 okt 2014, 13:56

Realno morali ste nekad gol primit a psg je jaka ekipa .Vidjecemo kakav ce hanibal bit u ekipi...sve u svemu ovaj poraz nista ne znaci
FC Bayern !!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 okt 2014, 14:44

Poraz znaci, osobito kad primis 3 gola. I odlicno je @johny napisao, LE nije uveo niti jednu novinu otkad je dosao u klub. Ne ocekujem ja da igra bude maestralna vec sada, ali zelim vidjeti neke temelje, na cemu ce nadogradjivat igru, ali ja ju nazalost ne vidim.

Nema temelja u ekipi gdje vezni red i ne postoji, gdje imas 2 kreativca koji qurca ne rade jer moraju pokrivat bekove. Od kojih je dakako Alves igrac manje. Daj stavi Montoyu, pokrij defanzivu, oslobodi Rakitica malo vise naprijed i eto, jel bi to bilo tako tesko.

Koliko god Messi bio maestralan, ne zelim vidjet njega na 40 metara od suparnicog gola kako uzima loptu i ide u solo prodor. Ako je to nesto sto je Enrique zelio postic, onda ne znam, ne mogu razumijet.

I dobro da je dosao poraz da se ne zavaravamo, ova ekipa je jos u gradnji, niti je PSG jaci od Barcelone (lako je jucer moglo zavrsit i nerijeseno). Ali zbilja se mora dosta toga nadogradit da bi pucali na najvece (tron Lige Prvaka).
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 01 okt 2014, 14:58

Caeruleus je napisao/la:Šta sam ja vama, dragi ljudi, rekao neki dan? Lako vam je Granati bilo zabiti šesticu, jer čim vam je došla iole ozbiljnija momčad (čak osakačena za neke važne igrače tipa Ibra, Lavezzi) vi ste ga popušili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisu ti vjerovali, a upozorio si ih na vrijeme. :salut:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 okt 2014, 15:00

slika

Samo Messi nece propast kao ovaj "jedan od najvecih"... :yawn:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 okt 2014, 16:08

čim je došla ozbiljnija utakmica,rakitića nema nigdje :lol: još ga nadskoči verratti :rol: zalutao u ovaj klub,precijenjeni igrač kao i kita od trenera

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 okt 2014, 16:10

Seaman je napisao/la:čim je došla ozbiljnija utakmica,rakitića nema nigdje :lol: još ga nadskoči verratti :rol: zalutao u ovaj klub,precijenjeni igrač kao i kita od trenera
ajde odyebi odavde, ti si poremecen lik svega mi...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 okt 2014, 16:14

Lillard je napisao/la:
Seaman je napisao/la:čim je došla ozbiljnija utakmica,rakitića nema nigdje :lol: još ga nadskoči verratti :rol: zalutao u ovaj klub,precijenjeni igrač kao i kita od trenera
ajde odyebi odavde, ti si poremecen lik svega mi...
prodavaj nekome drugome lažno domoljublje s tim **** od igrača :geek:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 okt 2014, 16:29

Ne treba Rakitića uopšte kriviti nego onog koji ga je doveo i mislio da može biti dostojna zamjena jednom Fabregasu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 01 okt 2014, 16:36

Nisam gledao utakmicu ali prema komentarima spanaca nije to bilo toliko lose kao sto neki ovdje pokusavaju predstaviti. Dva gola su rezultat individualnih gresaka dok se za treci nema sta prigovorit, ljudi ih izradili i to je to.
Koliko sam upratio PSG je stvorio 8 a Barcelona 13 sansi sto znaci da se mogao izvuci i bolji rezultat. Takodje mi na qurac ide to sto 2 kreativca poput Rakitica i Inieste stoje presiroko kako bi krpili rupe ovih ful bekova u vidu Alvesa i Albe. Totalno glupo i apsolutno nema potrebe za necim takvim. Vec imas Albu na lijevoj strani kao full beka, rijesi se Alvesa i stavi defanzivno orijentisanog desnog, automatski veznjaci dobijaju slobodu a ekipa daleko vecu kreativnost.
I da, Busquets i Iniesta su totalno van forme i to treba da brine, Sergio manje, Andres je vec problem. I treba da brine kol'ko ono 50 izgubljenih lopti :crazy:
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 01 okt 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 okt 2014, 16:37

Pa da, veliki umovi slicno razmislajju.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.