svi strucnjaci sa istom pricom , ekipa losa , ne valja ovaj , ne valja onaj , lucho kanta i slicno .
Polako momci , iskreno i ja sam ocekivao pobjedu ili x najmanje , al et , izgubili smo , igra nam se svela na individualne poteze Messija i Neymara , Raketa igra previse bocno da bi nesto kreirao , Iniesta takodjer , previse rezervirano . Pedro i Alves ne bi trebali biti u prvih 11 , Montoya je igrao par utakmica i dokazao da je defanzivno klasa iznad Alvesa , pa cak i u napadu je solidan , od 10 nabacaja Alves ih 2 pogodi , Montoya bi bar 4 .
Pedro se vidi prvih 5 minuta svake tekme i jos jednu akciju u poluvremenu i onda nestane, i sto se vidi u toj akciji to nesto zapetlja i sjebe citavu akciju . Vezni red je izgledao presporo u odnosu na Matuidija , Verattija i Mottu .
Alba me danas malo razocarao , ne zna koristiti brzinu defanzivno i strah ga uci u duel sa Lucasom , koji je istina , u najmanju ruku podjednako brz kao Alba .
Iskreno se nadam da ce oporavkom Vermaelena u ovako fizicki jakim tekmama Mascherano krenuti kao zadnji vezni , ne da je fizicki puno spremniji od Busquetsa , nego je bolji duplo u defanzivi , a u napadu moze odigravati manje-vise sve sto moze i Busi .
Jedina stvar koju Luchu zamijeram je sto mu Raketa igra neku vrstu bocnog i sto na toj poziciji gubi sve svoje glavne kvalitete , a to su zadnji pas i sut van 16 .
Ocito je da ce se morati malo jos razraditi ta formacija jer Alves je par puta gubio loptu i Rakitic je taj koji je igrao defanzivu za njega , radije bi Montoyu s kojim znam da ce biti nazad i neka ispadne jer nije neki dobar defanzivac , al mi je gore vidit Alvesa ublehu kako seta centrom dok Cavani lomi Rakitica i Mascherana jer je Alves prevelik gospodin da igra defanzivu .
U prvenstvu iducu tekmu se mora zabiti 4-5 komada , probati nesto novo , ali Pedra i Alvesa ostaviti na klupi cisto da im pokaze da se nece provlaciti u ovoj sezoni kao prosle 2 .