RezervniGolman je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:Ja bola...
Ne znam, nek se kolega ne naljuti ali sam sebi upada u usta...
Prošlo je kroz Velež i dobrih igrača sa strane, ali bolna rana je taj napadač. Od Džafe i Ace nikako naći makar upola dobrog!
Tito imamo Radovana ali nije spreman. I ono 10 minuta što može trčat isisa Milena iz njega

Ma sta brato, tih deset minuta uvijek imam u sebi, bez Milene bih mozda mogao devetnaest majke mi moje. *ebo sve te nebi bio bolji od pojedinaca samo radi moje ljubavi prema Velezu, igrao bih do posljednjeg krvnog zrnca. A za tih deset minuta bi frcale varnice na terenu, ujedao bih, zaliva prst u zigu odbrambenim igracima, stipao ih, laktao, bola poginuo bih za Velez, a ovi danas neki i dres ne oznoje kako treba. Samo bi mi majke mi moje trebalo jedno dobro krilo da valja, da me nacilja u prednji dio glave gdje sam celav, kako bi lopta odzvonila kad bih je zakucao pod precku culo bi se u Rastanima i okolici.
Ova liga je u pet deka majke mi moje, nasi ako se ne bore mogu zijaniti protiv svake ekipe, a isto tako sa borbom i zalaganjem mozemo dobiti svakoga. Zato protiv svakoga treba zapeti ko' da je Real Madrid, na terenu dati maximum pa nek ih onda grcevi hvataju, nek ih na nosilima iznose sa terena, ima ko' uci. Mislim da nam pored nekoliko vaznih stvari kao napadac, fali puno borbe kod pojedinaca, a bez toga se nemoze.
Mostar u Srcu, Velez do Groba