Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Krenuo sam klasično raditi, no odlučio sam se za full body. Ne žudim za veličinom, nego spremnošću, eksplozivnošću, još nisam rekao zbogom jednom drugom sportu, tako da ću miksati sve.
jesam li se ja nešto za*ebao, ili su za tebe davno tvrdili da si neka teška "razvijotka" 

Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Zeznuo si se, šećo je jednom vidio jednu sliku za koju sam odmah rekao da to nisam ja (slike forumaša).
Nisam toliko fanatik za masu, drugi sam ti ja smjer. Radio sam i ja na masi dosta vremena, dostigao zavidnu formu, no na drugom polju sam jako oslabio pa sam prestao.
Kako god, teretana je najbolji sport, posebno u kombinaciji sa nekim drugim sportom. Ne idu džabe fudbaleri, košarkaši, atletičari, borci radi facebook-a u gym. Najzdraviji sport.
Prestao je kolega pisati na ovoj temi iako je u detalje sve pisao. Lijepo bi bilo da se on aktivno vrati ovdje.
Nisam toliko fanatik za masu, drugi sam ti ja smjer. Radio sam i ja na masi dosta vremena, dostigao zavidnu formu, no na drugom polju sam jako oslabio pa sam prestao.
Kako god, teretana je najbolji sport, posebno u kombinaciji sa nekim drugim sportom. Ne idu džabe fudbaleri, košarkaši, atletičari, borci radi facebook-a u gym. Najzdraviji sport.
Prestao je kolega pisati na ovoj temi iako je u detalje sve pisao. Lijepo bi bilo da se on aktivno vrati ovdje.
Eh kad si već stručan oko toga, koliko bi trebalo vremena i truda za ovako nešto?
Deportivo de La Coruña - Haris Medunjanin!!!
Zavisi od nekoliko faktora, prvo od genetike, drugo do tvoje želje za postizanje uspjeha, treće financijskog aspekta.
Bodibilding je skup sport, posebno ako želiš velike rezultate u roku od jedne godine. Mnogo toga se može postići i sa velikim odricanjima i ulaganju od sebe, no čovjek dođe do faze kada mora unostiti 250 do 300 grama proteina dnevno i šta onda.
100 grama fileta = 20 - 25 grama proteina.
1kg = 200 - 250 = 10KM
Dodaj na to ugljikohidrate, suplementi (jako poželjni). Dakle trebaš trenirati, kvalitetno jesti, odmarati i u isto vrijeme zarađivati da možeš kupovati sebi hranu.
Opet kažem, možeš imati odlične rezultate i bez toliko ulaganja, tipa 100 grama proteina dnevno, no kao ti modeli jako teško, to je realnost.
Bodibilding je skup sport, posebno ako želiš velike rezultate u roku od jedne godine. Mnogo toga se može postići i sa velikim odricanjima i ulaganju od sebe, no čovjek dođe do faze kada mora unostiti 250 do 300 grama proteina dnevno i šta onda.
100 grama fileta = 20 - 25 grama proteina.
1kg = 200 - 250 = 10KM
Dodaj na to ugljikohidrate, suplementi (jako poželjni). Dakle trebaš trenirati, kvalitetno jesti, odmarati i u isto vrijeme zarađivati da možeš kupovati sebi hranu.
Opet kažem, možeš imati odlične rezultate i bez toliko ulaganja, tipa 100 grama proteina dnevno, no kao ti modeli jako teško, to je realnost.
Pa idi u teretanu, napredovati ćeš i bez tako velikog ulaganja, radi na sebe, pa ćeš sve vidjeti.

- IlPrincipe
- Kontakt:
To gore sa slike možeš postići za 3-4 godine ozbiljnog rada (trening,ishrana,odmor,suplementacija). Opet zavisi od genetike, neko će prije a neko sporije to postići ..Polarstar je napisao/la:Znači posao prvochallenge accepted
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
-
- Kontakt:
Dobio sam uz kreatin gratis protein Whey core 100, može mi neko reći kako se pije? Na prednjoj strani piše 5grama u jednom serviranju a nazad u jednom serviranju 30grama u 140ml vode.
Koliko razmutiti i u koliko vode?
Pa jel ti dosla mjerica u proteinu?Ako jest onda jednu tu mjericu proteinaSiouxLukavac je napisao/la:Dobio sam uz kreatin gratis protein Whey core 100, može mi neko reći kako se pije? Na prednjoj strani piše 5grama u jednom serviranju a nazad u jednom serviranju 30grama u 140ml vode.
Kreatin 5g (ako nije dosla mjerica od prilike 1 kafena kasika)
Sve to poslije treninga u 500 ml vode
- rob do bagro
- Kontakt:
Strasna gradja.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54C54D12" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54C54D12" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Odličan, no 99.9% sam siguran da koristi hemiju.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Odličan, no 99.9% sam siguran da koristi hemiju.

@Neutral, hemija je izraz za proteine,kreatin,aminox i ostalo i to je dozvoljeno koristiti i to ti svaki sportaš koristi, a steroidi su nešto drugo to ne spada pod "hemiju" i to je zabranjeno tako da .. eto sad znaš šta je hemija a šta ne i ko je koristi.
Ross Dickerson, pratim ga i na instagramu, odličan je, perfektna građa i noge su mu ekstra..

Kada u bodibildingu kažeš hemija, onda isključivo misliš na steroide. Nikad nisam pročitao na bodilding forumima da je neko napisao za protein da je hemija.
Taj lik je 99.9% na steroidima, tj. hemiji, na to sam aludirao.
- IlPrincipe
- Kontakt:
u zabludi si, u hemiju ti se ne ubrajaju steroidiNeutral je napisao/la:Kada u bodibildingu kažeš hemija, onda isključivo misliš na steroide. Nikad nisam pročitao na bodilding forumima da je neko napisao za protein da je hemija.

Ja ovdje govorim kako se govori u teretani i na takvim forumima. Kada kažeš hemija ili injekcija misli se na steroide.
Nisam ništa loše mislio, nego govorim samo za taj izraz.
Nisam ništa loše mislio, nego govorim samo za taj izraz.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nije tačno, varaš se. Steroid nije hemija, hemija su ti suplementi i dodaci ishrani. Al eto ako mislis da si upravu misliNeutral je napisao/la:Ja ovdje govorim kako se govori u teretani i na takvim forumima. Kada kažeš hemija ili injekcija misli se na steroide.
Nisam ništa mislio, nego govorim samo za taj izraz.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Sta intervju nekon bodibildera ? ne kontam ima kilometar teksta.
Momak, hemija nije stručni izraz nego više izraz iz naroda. Hemija je obično u prahu od tuda taj i naziv a protein,kreatin vecina suplemenata je dostupna u prahu. Sterodid nema u prahu, ima u tabletama i inekcijama tako da grdno se varaš pitaj nekog sutra stručnog u teretani pa ti on objasni ja fakat više neam volje
Momak, hemija nije stručni izraz nego više izraz iz naroda. Hemija je obično u prahu od tuda taj i naziv a protein,kreatin vecina suplemenata je dostupna u prahu. Sterodid nema u prahu, ima u tabletama i inekcijama tako da grdno se varaš pitaj nekog sutra stručnog u teretani pa ti on objasni ja fakat više neam volje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.