RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 07:47

NeverGiveUp je napisao/la:Ja bola...

Ne znam, nek se kolega ne naljuti ali sam sebi upada u usta...
Prošlo je kroz Velež i dobrih igrača sa strane, ali bolna rana je taj napadač. Od Džafe i Ace nikako naći makar upola dobrog!
Tito imamo Radovana ali nije spreman. I ono 10 minuta što može trčat isisa Milena iz njega :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 01 okt 2014, 07:50

:lol: :urnebes: :rol:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 okt 2014, 07:53

Idemo mostarski rođeni danas riješit sve u prvoj utakmici

MALO MI JE MALO JEDAN ŽIVOT S TOBOM

VFC THE RELIGION

SVI NA STADION
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 08:38

ja sam svakako od oni koji su za to da je sto vise velezove djece u klubu ali nemogu to bit netalentovani igraci ili igraci koji mozda i imaju talenta ali koji se sa nedostatkom ozbiljnog rada nisu razvili kroz omladinski pogon i nisu spremni za seniorski fudbal! nazalost omladinska skola nam nije bila dobra zadnji godina, u zadnje vrijeme se dize ali opet da bi pokupili plodove iste trebat ce 4-5 godina a ne 4-5 mjeseci! kad budemo imali juniorsku i kadetsku ekipu medju top 3-4 u svojim kategorijama onda mozemo pricat o tome da crpimo snage iz svoje avlije, kako ces ocekivat od istog igraca koji se bori za opstanak u juniorskom ili kadetskom fudbalu da se bori za evropu sa prvom ekipom? to je nemoguce... moze se u tim ekipama pojavit pojedinac ala adnan basic sto je otisao u celje ili sada mali tarik isic koji pruza vrlo dobre partije u juniorima ali svakako nemozes pokupit 5-6 igraca svake sezone, gurnut ih u vatru sa prvom ekipom i ocekivat rezultat! igraci se moraju razvit u omladinskom pogonu pa kad dodju u prvu ekipu samo ih malo nadopunit i popravit neke male mane a ne da citavog igraca razvijas kad je vec u prvoj ekipi, to je prekasno!

sad sa druge strane imama svakako i ovi igraca sa strane sa kojim bi ti omladinci iz naseg kluba bili bare bare u kvaliteti i onda bi normalno po mom radije trebalo gurnut tog nekog naseg omladinca nego dovodit toga sa strane..ove sezone je popovic primjer toga, totalni promasaj i realno mali mirza cemalovic nije nista losiji od njega! drugi primjer je dokic, nemoze me niko ubjedit da bobic nije bolji golman od njega! dusan hodzic, borben ali totalni neznalac, za mene zlaja kazazic nije nista losiji od njega!
trebalo bi se vodit tim da ako ce se igrac dovodit sa strane mora bit vidljivo kvalitetniji od onog domaceg inace uvijek treba dat prednost nasoj djeci...

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 14:17

shaman7 je napisao/la:Basic ce vjerovatno i ostati ovdje ;)

Nadam se da će Velež ispraviti grešku iz derbija i napokon početi igrati nogomet :)
zar nije mali podpisao trogodisnji ugovor sa celjem? u cemu je problem pa je sad u mostaru a sezona u sloveniji se uveliko vec igra? moze i na PP ako nije za javnosti! ako je tu i ako je slobodan igrac podpisat ga na 4-5 godina kao sto je uradjeno sa malim isicem! obecat mu vrijeme u prvoj ekipi i bas ga forsirat jer onaj mali zna lopte i moze postat vrlo dobar igrac.. a kad smo vec kod mladi igraca znali iko sta je sa onim malim tolicem sto smo doveli iz dinama? pompa se digla podpisao i najednom nista, ni minute na terenu nije proveo...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 01 okt 2014, 14:37

mikki21 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Basic ce vjerovatno i ostati ovdje ;)

Nadam se da će Velež ispraviti grešku iz derbija i napokon početi igrati nogomet :)
zar nije mali podpisao trogodisnji ugovor sa celjem? u cemu je problem pa je sad u mostaru a sezona u sloveniji se uveliko vec igra? moze i na PP ako nije za javnosti! ako je tu i ako je slobodan igrac podpisat ga na 4-5 godina kao sto je uradjeno sa malim isicem! obecat mu vrijeme u prvoj ekipi i bas ga forsirat jer onaj mali zna lopte i moze postat vrlo dobar igrac.. a kad smo vec kod mladi igraca znali iko sta je sa onim malim tolicem sto smo doveli iz dinama? pompa se digla podpisao i najednom nista, ni minute na terenu nije proveo...
Mislim da su Tolic, Barisic i Mirza, kada su potpisali ugovor bili nedovoljni spremni i da sve do sada nisu bili u konkurenciji za utakmice. Tolic je mlad igrac (19) i sumnjam da ce se naigrati ove sezone. Ako Janicijevic nije sumnjam da ce i Tolic. Mislim da ce Tolic, Hodzic i Janicijevic tek od sljedece sezone konkurisati za prvih 11 a do tada ce igrati tek ako se bude dosta povreda/suspenzija. Milsim da im je ovo uvodna sezona u seniorski fudbal (iako je Hodzic vec igrao za MVO).
Ipak se nadam da ce Janicijeivic danas upisati prvih 90 minuta.
Prkosni i Ponosni od 1922

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 01 okt 2014, 14:41

Tolić, Barišić, Đokić ? Ni na mapi ih nema, ako sam nešto propustio nek me neko i citira i objasni šta je sa njima.

Nema potrebe da pišem PP u vezi Kine. Uglavnom onako oni njegovi poznanici , moji bolji prijatelji, su mi rekli da se vratio, nešto ima veze sa menadžerom. Kao da je promijenio menadžera ili da mu uslovi nisu odgovarali, tako nešto. Ako neko zna pravu priču, molim da me ne "napada" odmah jer je ovo i meni preneseno, ali i nije toliko mahalska jer su mu to prijatelji/poznanici, nazovite kako hoćete to.

Nadam se da će ga Velež potpisati odmah , bez obzira sto mu je 18 godina, momak ima žar i kalibra je za nekih 30 min u Premijer Ligi, iza toga stojim sigurno

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 01 okt 2014, 14:55

RezervniGolman je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Ja bola...

Ne znam, nek se kolega ne naljuti ali sam sebi upada u usta...
Prošlo je kroz Velež i dobrih igrača sa strane, ali bolna rana je taj napadač. Od Džafe i Ace nikako naći makar upola dobrog!
Tito imamo Radovana ali nije spreman. I ono 10 minuta što može trčat isisa Milena iz njega :urnebes: :urnebes:
Ma sta brato, tih deset minuta uvijek imam u sebi, bez Milene bih mozda mogao devetnaest majke mi moje. *ebo sve te nebi bio bolji od pojedinaca samo radi moje ljubavi prema Velezu, igrao bih do posljednjeg krvnog zrnca. A za tih deset minuta bi frcale varnice na terenu, ujedao bih, zaliva prst u zigu odbrambenim igracima, stipao ih, laktao, bola poginuo bih za Velez, a ovi danas neki i dres ne oznoje kako treba. Samo bi mi majke mi moje trebalo jedno dobro krilo da valja, da me nacilja u prednji dio glave gdje sam celav, kako bi lopta odzvonila kad bih je zakucao pod precku culo bi se u Rastanima i okolici.
Ova liga je u pet deka majke mi moje, nasi ako se ne bore mogu zijaniti protiv svake ekipe, a isto tako sa borbom i zalaganjem mozemo dobiti svakoga. Zato protiv svakoga treba zapeti ko' da je Real Madrid, na terenu dati maximum pa nek ih onda grcevi hvataju, nek ih na nosilima iznose sa terena, ima ko' uci. Mislim da nam pored nekoliko vaznih stvari kao napadac, fali puno borbe kod pojedinaca, a bez toga se nemoze.

Mostar u Srcu, Velez do Groba

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 01 okt 2014, 15:10

Bravo HEBIBOVIĆU ! 1:0 , idemo još

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 15:16

Dragojević, Zvonić, Škaljić, Zolj, Vladavić, Hebibović, Merzić, Blagojević, Pejić, Haurdić, Maletić.

interesantno da je feja nikolica ostavio na klupi, momak najaktivniji bio protiv komsinica! isto tako, ofanzivni jankovic(povreda) zamjenjen sa defanzivnim zvonicem! feja ne da ti ista prigovaram ali brate patimo sa nepostizanjem golova, to se svakako nece rijesit sa izostavljanjem ofanzivni igraca i koristenjem dva zadnja vezna! a nebi vala ni skodilo da se proba koji novi igrac, janicijevic, cemalovic, mace! barem da potvrdimo da neznaju ako vec u strucnom stabu procjenjuju da neznaju! ako cemo vec igrat 4-2-3-1 volio bi vladavica vidit u sredini odma iz centarfora a ne da on igra centarfora, bio bi puno korisniji...

za mene je ovo nasa idealna ekipa sa sadasnjim kadrom:

-------------------------dragojevic-------------------
Maletic----------Skaljic------Zolj------------Pejic
----------------Blagojevic----------Merzic----------
Hebibovic-------------Vladavic----------Hajdarovic
-----------------------Jankovic-------------------------

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 15:17

pade mala Barca bez ispaljenog metka... :lol:

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 01 okt 2014, 15:26

mikki21 je napisao/la:Dragojević, Zvonić, Škaljić, Zolj, Vladavić, Hebibović, Merzić, Blagojević, Pejić, Haurdić, Maletić.

interesantno da je feja nikolica ostavio na klupi, momak najaktivniji bio protiv komsinica! isto tako, ofanzivni jankovic(povreda) zamjenjen sa defanzivnim zvonicem! feja ne da ti ista prigovaram ali brate patimo sa nepostizanjem golova, to se svakako nece rijesit sa izostavljanjem ofanzivni igraca i koristenjem dva zadnja vezna! a nebi vala ni skodilo da se proba koji novi igrac, janicijevic, cemalovic, mace! barem da potvrdimo da neznaju ako vec u strucnom stabu procjenjuju da neznaju! ako cemo vec igrat 4-2-3-1 volio bi vladavica vidit u sredini odma iz centarfora a ne da on igra centarfora, bio bi puno korisniji...

za mene je ovo nasa idealna ekipa sa sadasnjim kadrom:

-------------------------dragojevic-------------------
Maletic----------Skaljic------Zolj------------Pejic
----------------Blagojevic----------Merzic----------
Hebibovic-------------Vladavic----------Hajdarovic
-----------------------Jankovic-------------------------
Mislim da je Nikolica izostavio iz razloga sto nema pravo nastupa (suspenzija) u subotu protiv Radnika pa uigrava Zvonica.
Prkosni i Ponosni od 1922

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 15:27

AlemC85 je napisao/la:pade mala Barca bez ispaljenog metka... :lol:
polako, treba im zabit jos 2-3 a neprimit nijedan pa da padnu bez ispaljenog metka...

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 01 okt 2014, 15:33

200-300 gledalaca...?
VFC THE RELIGION

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 15:38

kaže ovaj spiker iz Mostara da su navijači tražili objašnjenje za onako lošu igru u subotu, i da se sastao upravni odbor i da je kaznio stručni štab i igrače, i da je izgleda to dalo efekta, jer su se trgnuli i zabili za vodstvo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 15:43

2:0 Hebibović..... :mrgreen:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 okt 2014, 15:45

AlemC85 je napisao/la:2:0 Hebibović..... :mrgreen:
ocigledno ruzenje RAje utjecalo dobro na anija! :twisted: treba ih malo cesce ruzit! :twisted: hehe

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 01 okt 2014, 15:45

2:0 :clap:
VFC THE RELIGION

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 01 okt 2014, 15:47

Bravo Rodjeni na to Sam I zento da odemo na poluvrijeme sa dva gola razlike, ko je ovo sa razglasa hahha ko dijete neko ima glas ccc da nije onaj makedonac sa Zvijezde Granda :D :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 okt 2014, 15:48

mikki21 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:2:0 Hebibović..... :mrgreen:
ocigledno ruzenje RAje utjecalo dobro na anija! :twisted: treba ih malo cesce ruzit! :twisted: hehe
plus oplela ih uprava po džepu, vidjet ćeš u slijedećim utakmicama kada budu letili... :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: BigEM i 1 gost.