Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne treba nama 100 miliona na ljeto. Nama treba normalni DM i bar jos jedan stoper (a pozeljna su dva) a ne da Per-Koss igraju sa pola kite jel znaju da nema ko da ih ugrozi.
Ali pod 1. normalni DM! Neko ko ce presjecati kontre protivnika i bilo kakvu opasnost za nas. A za to nam ne treba 100 miliona. 50-ak je dovoljno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali pod 1. normalni DM! Neko ko ce presjecati kontre protivnika i bilo kakvu opasnost za nas. A za to nam ne treba 100 miliona. 50-ak je dovoljno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Danas je tacno 18 godina od kako je Arsene Wenger trener Arsenala.

Ovo bi bio odlican datum da i zavrsi. Dosta od njega i hvala mu.

Ovo bi bio odlican datum da i zavrsi. Dosta od njega i hvala mu.

Najveći stručnjak u povijesti kluba neće tako lako biti "protjeran" kako se to očekuje.
A.F.C. Bournemouth!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Na moj rođendan frajer došao u Arsenal, he **** ti. Al dobar je bio matere mi 

Ne ocekujem ja to. Znam i ja da nece ali se ipak nadam.rambo16 je napisao/la:Najveći stručnjak u povijesti kluba neće tako lako biti "protjeran" kako se to očekuje.
Unazad nekoliko godina Arsenal se mogao nositi sa svakim klubom u Evropi. Sada je Arsenal postao smijesan. Pogledaj samo koliko su drugi napredovali u ovih nekoliko godina dok je Arsenal gomilao polovnjake.
Nije da se ovo nije ocekivalo. Ja sam znao da ce ciganluk uzeti svoj danak i govorio to jos davno ali tada je 99% ljudi na ovoj temi najavljivalo dominaciju Arsenala i vjerovalo ovom tvrdoglavom idiotu.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nije Wenger jedini krivac što smo dovodili "polovnjake".
Čovjek je dobivao budžet od 50 miliona,a s druge strane je morao prodat sve što valja i onda da se krpi.Priznaćeš,to nije lako.
Šteta što više nema bloga na arsenalserbia pa da ti pošaljem jednu "skriptu" o stanju u klubu nakon odlaska Davida Dein-a pod nazivom "Arsene druže,nisi ti kriv".
Misliš da je njemu bilo lako gledati kako najbolji igrači odlaze u city?? Naravno,on ih nije mogo zadržat.
Čovjek je dobivao budžet od 50 miliona,a s druge strane je morao prodat sve što valja i onda da se krpi.Priznaćeš,to nije lako.
Šteta što više nema bloga na arsenalserbia pa da ti pošaljem jednu "skriptu" o stanju u klubu nakon odlaska Davida Dein-a pod nazivom "Arsene druže,nisi ti kriv".
Misliš da je njemu bilo lako gledati kako najbolji igrači odlaze u city?? Naravno,on ih nije mogo zadržat.
A.F.C. Bournemouth!
Naravno da Wenger nije jedini krivac. Ali bolje je dovesti jednog dobrog igraca, nego tri slabija. Da za Podolskog 15 miliona, a nece da ponudi 5 vise za Hazarda npr. Onda pustanje Cesca u Terek sada je ogromna greska. Nije da se nije mogao uklopiti u ovaj tim. Svakako igra bez krila i trazi peljanje lopte. Evo Alexisa izbacio. Ne treniranje prekida, ni u napadu, ni u odbrani...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I opet se na ovoj temi Arsenal napravio nižerazredni tim koji , po komentarima, se bori grčevito za opstanak, sada samo u režiji svojih sopstvenih navijača.
Šta uradiše 2 3 kvazi navijača od teme u posljednjih pola godine-godinu
Šta uradiše 2 3 kvazi navijača od teme u posljednjih pola godine-godinu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nelogično.
Kad prodaš 4-5 igrača,ti ne možeš dovest samo jednog od 40 miliona.
Ko će igrat na onim pozicijama koje si prodao?
A što se Cesca tiče...još jedna nelogičnost. Ne bi bio starter nakon onakve Ramizove sezone,u Barci je igrao loše, a i nije nam potreban bio još jedan veznjak jer ih imamo 300.
A i mi smo shvatili to za Alexisa bukvalno. Gledano statistički,Alexis zaista ima kriminalne procente. Gubi skoro svaku drugu loptu,loše dodaje loptu i zaista previše petlja s loptom ponekad.
http://www.givemesport.com/508378-alexi ... utoplay=on
Eto kome se čita,nek pročita.
Kad prodaš 4-5 igrača,ti ne možeš dovest samo jednog od 40 miliona.
Ko će igrat na onim pozicijama koje si prodao?
A što se Cesca tiče...još jedna nelogičnost. Ne bi bio starter nakon onakve Ramizove sezone,u Barci je igrao loše, a i nije nam potreban bio još jedan veznjak jer ih imamo 300.
A i mi smo shvatili to za Alexisa bukvalno. Gledano statistički,Alexis zaista ima kriminalne procente. Gubi skoro svaku drugu loptu,loše dodaje loptu i zaista previše petlja s loptom ponekad.
http://www.givemesport.com/508378-alexi ... utoplay=on
Eto kome se čita,nek pročita.
A.F.C. Bournemouth!
ja vise volim vidjet njegov trk nazad nakon izgubljene lopte, nego ozilove i santijeve majstorije na krilu
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Bolje da igraju neki igraci iz akademije nego Podolski, Park i Santos. A svi su placeni solidno. Tako da se ne slazem sa tom tvrdnjom.
A Fabregas bi sigurno imao mjesta u ovom timu. Ko je rekao da bi igrao umjesto Ramseya. Svakako Ozila gura na krilo tako da bi igrali i jedan i drugi. A poznato je da uvijek ima povreda. Upravo Ramsey je vec otpao.
A Fabregas bi sigurno imao mjesta u ovom timu. Ko je rekao da bi igrao umjesto Ramseya. Svakako Ozila gura na krilo tako da bi igrali i jedan i drugi. A poznato je da uvijek ima povreda. Upravo Ramsey je vec otpao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ovo je post sa drugog foruma na Wengerovu brilijantnu taktiku:
Hajd koju godinu unazad fakat nismo imali para, bili smo primorani odricat se najboljih igraca za sicu. Al sad kad se ima ne trosi se pametno i opet se ne trosi dovoljno da bi bili iole konkurentniji. Na to dodaj Wengu i njegove genijalne misli i eto ti recepta za katastrofu.A, strašno je briljantno znati postaviti igrace kada imas korner, izvršiti izmjenu prije 70. minute, skontati da nemas DMa u ekipi i da ti je tim prepun ofanzivnih veznjaka koje, btw, nije dovoljno samo pustiti na teren i ocekivati tecnu tika taka igru...niti je briljantno imati najboljeg igraca na svijetu (prema većini stručnjaka) na odredjenoj poziciji i jednostavno ga staviti na tu poziciju. ....mogu do ujutro ovako....
I, opet, ne vidim da Wengeru nešto pretjerano smeta sto mu je "uprava neambiciozna".... Suplja prica!
Mikel Arteta has signed a new one-year contract extension to stay at Arsenal until 2016.
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Mikel Arteta has signed a new one-year contract extension to stay at Arsenal until 2016.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Je li istina to da je panju Arteti produzen ugovor hebo mu on pleme slagirano?
Je li istina da je to rekao za Sancheza da previse zadrzava loptu?
Pa on je stvarno posenilio ako je to istina nema mi drugog objasnjenja Alexis puno zadrzava loptu a godinama u ovoj ekipi igra Cazorla lik koji ne zna iz prve da igre vec u kontra napadu najjednostavnijem mora bar 3-4 puta loptu dotaci...
Je li istina da je to rekao za Sancheza da previse zadrzava loptu?
Pa on je stvarno posenilio ako je to istina nema mi drugog objasnjenja Alexis puno zadrzava loptu a godinama u ovoj ekipi igra Cazorla lik koji ne zna iz prve da igre vec u kontra napadu najjednostavnijem mora bar 3-4 puta loptu dotaci...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
TO KAPITENUUUUUUUUUUUUrambo16 je napisao/la:Mikel Arteta has signed a new one-year contract extension to stay at Arsenal until 2016.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- eric_cantona
- Kontakt:
kakvo je stanje sa Wilshere-om, očekuje li se da će igrati protiv Galatasaraya?
90% hoće.eric_cantona je napisao/la:kakvo je stanje sa Wilshere-om, očekuje li se da će igrati protiv Galatasaraya?
Ovo je toliki šupljak u vezi Sancheza da to nije normalno. Prvo sto covjek ne radi rotacije od 360° oko svoje ose kao Cazorla nego se trudi da se oslobodi igrača i da ide naprijed. mislim naravno da i on zadržava nekad nepotrebno al ni blizu kao neki drugi.
Drugo Alexis i kada izgubi i kada ne izgubi, nego kad neko drugi izgubi loptu, isprati svog čovjeka sve do odbrane, i na kojoj on strani igra tu nema opasnosti uglavnom.
Treće Wilshere i Ox triput više gube lopte i često se uopšte ne vraćaju nazad pa njima ništa ne kaže.
I plus, igrači opet poput Cazorle Wilshere Oxa uopšte ne teže ka pas igri, npr Cazorla teži ka peglanje, Ox uvijek ide na driblinge , Wilshere isto, tako da je sva ta priča u vezi Sančeza jedno veliko njesra.
I još jedan plus, nijedan od njih nije pokazao ni djelić onoga što je Alexis dosad' pokazao, i što se tiče produktivnosti i što se tiče work rate-a.
Sa ovim otpada i ona čuvena da Wengeru igra onaj ko se najviše trudi na treningu. Igra al u qurcu, igraju mu njegovi puleni , natrpaj što više veznih igrača i to je to. Ja sam ubijeđen da se Campbell npr triput više trudi nego Podolski, a o Sanchezu da ne pričam, čovjek dolazi na trening kad i ne treba, i opet na kraju jedan nije ni za klupe a drugi je za klupe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
IN ARSENE WE TRUST!!!
DA GA GLEDAMO JOŠ DUGO DUGO NA KLUPI SVETINJE !!
COYG !
DA GA GLEDAMO JOŠ DUGO DUGO NA KLUPI SVETINJE !!
COYG !
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.