FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajde Sarajlije, al vidi ovih "naših":
Kakvi debili, ja ne vjerujem 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
To su najveci dusmani,dvojica sa tog sranja portala su zavrsili na intenzivnoj posle dovodjenja Alfreda .
-
- Kontakt:
ovo je vrhwobly92 je napisao/la:Hajde Sarajlije, al vidi ovih "naših":Kakvi debili, ja ne vjerujem

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ko je ovaj N.C imenom i prezimenom ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja se obradovao neko ih nalemao. Pa tacno kad procitas ovakve stvari uvjeris se koliko covjek mora biti hovno pa da ovako provokatorski i cinicno pise. Zahvaljujuci ovima znas da su tu jos uvijek pojedine gnjide koje vrijebaju iz prikrajka.Zodiac je napisao/la:To su najveci dusmani,dvojica sa tog sranja portala su zavrsili na intenzivnoj posle dovodjenja Alfreda .
Cije je ovo smece od portala ?
samo Sloboda
Ovo je vrh:wienultras je napisao/la:ovo je vrhwobly92 je napisao/la:Hajde Sarajlije, al vidi ovih "naših":Kakvi debili, ja ne vjerujem![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava

Jedan grad, jedna ljubav!
isto sranje ko vidoviti portal za 50/100 KM pisu narucene tekstove
bas me interesuje ko stoji iza ovoga 

Sloboda Tuzla
To je znak da smo na pravom putu ,sad´ podržavamo GIGANTA još više i još jače ,a ovakvi neka se koprcaju jos malo
.

Ovakvima pod hitno zabranit ulaz na Tusanj,koji gadovi bem im sve poltronsko..da nije bilo GIGANTA danas bi se koprcali u drugoj ligi ili bi stavili kljuc u bravu..koja zavist i pakost ljudi to nije normalno..dabogda se ugasili svi portali koji pisu ovakve tekstove.. nije tesko narucit tekst za pedesana,svi mi to dobro znamo
AZMIR HUSIC

AZMIR HUSIC

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ovo sto gifron izbaci spada u red teskih optuzbi moglo bi biti tuzbi za klevetu bez dokaza..pa kada jednom popusi na sudu pisace ****
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sportski prijatelj iz Maribora veceras otkinuo bod protiv Schalkea..moramo od njih preuzeti nacin funkcionisanja kluba,a vjerujem da ce to Husic znati prenijeti i na nas klub..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma pusti te portale koji umjesto tastature jos imaju pisacu masinu. Jedino mi nije jasno kako je prikljuce na racunar. Divi fonta yebo femeliju.wobly92 je napisao/la:Hajde Sarajlije, al vidi ovih "naših":Kakvi debili, ja ne vjerujem

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nedim Ćudić je novinar, ma ovakvi portali su za mene propali skroz, nit ja to uopste citam.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Lijepo je je vidjeti kako se sarajlijice naručito ovi što gađaju žene,djecu i 60+ populaciju kako pričaju ne može portugalac ovo ne može ono,ispast ćete ovako onako.Koja ljubomora,zavist i pakost.Hvala ti Bože što nisam iz Sarajeva!
Pazi samo ovo hajde ovi su gadjali zene I sjecu, a sjetite se samo kad ovi drugi na Kosevu prebise majku od Mehmedalije Covica kad im je zavuko onaj gol na Kosevu....sve nesto glume nas prozivaju a negledaju na sebe...hej bolan prebit majku od igraca jer se radovala na zapadnoj tribini kad joj je sin dao gol
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hajde da svi sacekamo da vidimo sta ce bit od portugalca....nema on ni neki igracki kadar tako da ako je i malo strucan te sutra bude gledao sastav i momke koje ce vodit,bogami ima dobro da se nasmije..ono,do suza...najvise me strah kako ce se snaci u ovom fakinluku od lige jer sam vec napisao da ovdje moras biti DOBRO balkanski namazan da prezivis...zato svi treneri koji dodzu na ovo podneblje vrlo rijetko sta naprave jer dolaze iz normalnijih drzava i organizovanijih saveza gdje te sudija ne zavaljuje ono ofirno,gdje mu ne trebas j.e.b.a.t sve po spisku zbog nekog faula ili prekrsaja....uglavnom,more je tih stvari pa se ljudi jednostavno pogube i ne mogu da vjeruju da se to jos desava...pogotovo evropa gdje mi samo geografski pripadamo a liga nam je po kvalitetu u rangu burundija,lesota i sijera leone...mozda se ponovo ide na marketinski potez da se privuce raja na Tusanj....ko ce ga znat..kako god neku mu je sa srecom je ce mu trebat...ne znam gdje je recimo jovic...on bi bio idealno rjesenje a odlicno poznaje situaciju...ne vjerujem da bi bio skuplji od portugalca al je mozda pod ugovorom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ako se ne varam, Jović je u Angoli 

Dugo nije bilo lijepih vijeti i onda BUUUUMM. Svaka čast za Azmira Husića. Svaka čast! Pojedinačno, ovaj čovjek je uradio za klub više nego bilo ko u još malo pa 100godišnjoj historiji. Uzeo je klub koji je ispau u drugu ligu nakon milion godina, jednom nogom bio ugašen i bez ikakve nade.... i gle sad šta se dešava i kako se napreduje.
Još samo da se malo navijači na čelu s navijačkom grupom dozovu pameti i da se pripomogne i s naše strane.
Ove pojedine padobrance lafo neke navijače treba samo ignorisati. Vidi se da žive veze nemaju, oni misle ako se ostali klubovi ugase da će time npr. Sarajevo biti jače,bolje... neće bit će i ono sve gore i lošije. Nisu oni toga svjesni.
Odmah ismijavaju šta god ko drugi uradi a svoje uzdižu do neba. Meni je npr drago da je Meho Kodro došao u našu ligu, došao je u trenutno najjači klub i mislim da ima šta i on pokazati. Naučio je sigurno dosta više nego ovi levati iz naše lige koji su ni sam ne znam kako postali treneri i dobili neke licence a ne znaju ni pričati.
Kakav je ovaj naš "portugalac" ne znam ali gledajući njegov CV mislim da je i više nego dobar stručnjak pogotovo uza 100tu ligu svijeta. Sad da li će uspjeti to je druga priča, to se nikad ne zna. Ohrabrujuće je to što je potpisao na godinu i pol.
Na ovog portugalca računam na drugi dio sezone (sa par najavljenih pojačanja) i narednu sezonu, do zimske pauze s ovim igračima ne treba uopće računati da će nešto napraviti jer igrači jednostavno ne znaju,nemaju kvaliteta ni zašto.

Još samo da se malo navijači na čelu s navijačkom grupom dozovu pameti i da se pripomogne i s naše strane.
Ove pojedine padobrance lafo neke navijače treba samo ignorisati. Vidi se da žive veze nemaju, oni misle ako se ostali klubovi ugase da će time npr. Sarajevo biti jače,bolje... neće bit će i ono sve gore i lošije. Nisu oni toga svjesni.
Odmah ismijavaju šta god ko drugi uradi a svoje uzdižu do neba. Meni je npr drago da je Meho Kodro došao u našu ligu, došao je u trenutno najjači klub i mislim da ima šta i on pokazati. Naučio je sigurno dosta više nego ovi levati iz naše lige koji su ni sam ne znam kako postali treneri i dobili neke licence a ne znaju ni pričati.
Kakav je ovaj naš "portugalac" ne znam ali gledajući njegov CV mislim da je i više nego dobar stručnjak pogotovo uza 100tu ligu svijeta. Sad da li će uspjeti to je druga priča, to se nikad ne zna. Ohrabrujuće je to što je potpisao na godinu i pol.
Na ovog portugalca računam na drugi dio sezone (sa par najavljenih pojačanja) i narednu sezonu, do zimske pauze s ovim igračima ne treba uopće računati da će nešto napraviti jer igrači jednostavno ne znaju,nemaju kvaliteta ni zašto.
Kakav god da je sigurno će malo razdrmati igrače, ovako nisu šljivili Denisa ni sekunde a evo Azmir je pojedinima dao do znanja da im dolaze zamjene na pauzi, valjda ih i to natjera da se zabrinu za svoj status.
Isto ne očekujem od ovog portugalca nešto taktički i lijepo već da im podigne formu i tehniku, da znaju primit loptu kako treba i natjerat ih da trče ko da su na drogama.
Drago mi je što se mijenja kompletan stručni štab, a nadam se da će Denis Karić ostati sa mlađim ekipama. Mislim da jezik neće biti barijera uz pomoćnika Perduva, a pretpostavljam da Casimiro zna i engleski kao i većina igrača, većina su mladi momci.
Radovanović operisan, brz oporavak.
Isto ne očekujem od ovog portugalca nešto taktički i lijepo već da im podigne formu i tehniku, da znaju primit loptu kako treba i natjerat ih da trče ko da su na drogama.
Drago mi je što se mijenja kompletan stručni štab, a nadam se da će Denis Karić ostati sa mlađim ekipama. Mislim da jezik neće biti barijera uz pomoćnika Perduva, a pretpostavljam da Casimiro zna i engleski kao i većina igrača, većina su mladi momci.

Casimiro da ne zna engleski ne bi on privirio blizu arapaCoraco je napisao/la:Kakav god da je sigurno će malo razdrmati igrače, ovako nisu šljivili Denisa ni sekunde a evo Azmir je pojedinima dao do znanja da im dolaze zamjene na pauzi, valjda ih i to natjera da se zabrinu za svoj status.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Sa ovim Portugalcem koji je dosao sa njim dolazi i surovi profesionalizam......sto znaci, nema milosti, nema zayabencije.....slusajuci Azmira i ciljeve, Portugalac ce sigurno kad vidi stanje na terenu sigurno na polusezoni traziti da dovede najmanje 5, 6 igraca koje on poznaje dobro, tako da ce sigurno toliko njih dobiti i otkaz na kraju jesenjeg dijela, a na kraju sezone ce njih jako malo ostati, mozda par igraca.....Ovi svjetski frajeri ne poznaju rijec merhamet, ne prolazi sentimentalnost...Citam Denis Karic dobio otkaz telefonom....u zapadnom svijetu koji Azmir dobro poznaje otkazi se dobijaju mail-om....dobijes mail kad dodjes kuci u kojem ti se zahvale na suradnji....mi ovdje jos moramo puno toga nauciti.....prije svega profesionalizmu, a u profesionalizmu nema sredine..ili jesi ili nisi.....
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.