Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Nemoj mi goal i whoscored.com-aGoalgetter je napisao/la:

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I sad Pape da je malo pametan iskoristio bi Pjanica do maksimuma. Moze sigurno i u Repki napraviti isto okruzenje za Pjanketa. Besic kao pomoc u veznom redu, i jos jedan pravi defanzivni vezni(koji nam doduse fali) i eto pravog Pjanica i u reprezentaciji.
A zasto Besic kao B2B igrac? Zato sto to moze odigrati, zato sto moze rasteretiti Pjanica, i zato sto je poprilicno mobilan. Za razliku od Mede koji je tehnicki jaci, ali motorika mu je slabija.
Vidjeli smo veceras, Naingollan i Keita trce, a Pjanic igra(i trci, ali vise igra).
A zasto Besic kao B2B igrac? Zato sto to moze odigrati, zato sto moze rasteretiti Pjanica, i zato sto je poprilicno mobilan. Za razliku od Mede koji je tehnicki jaci, ali motorika mu je slabija.
Vidjeli smo veceras, Naingollan i Keita trce, a Pjanic igra(i trci, ali vise igra).
Celik!3,2,2.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Za one koji ne znaju: Ovo mu je treca utakmica u 6 dana gdje igra 90 minuta.Hase10 je napisao/la:Crko pjana u 70 min
Fascinira me način na koji se riješava lopte, i kakvu mirnoću ima dok je pod pritiskom. Distribucija lopte prema naprijed vrhunska, nevjerovatan football IQ, i zaista sve konce Romine igre Miralem drži u svojim rukama.
Svjetska klasa.
Svjetska klasa.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Svaka čast momku. Daleko najjači igrač reprezenzacije. Pod Garcia-om čuda čini. Da kojim slučajem imamo trenera koji gleda videokasete podredio bi mu čitavu ekipu.
Ma sta ti znas. Sad ce doci strucnjaci da ti kazu da ce na klupu kad se neki povrijedjeni vrate.Clutch je napisao/la:Fascinira me način na koji se riješava lopte, i kakvu mirnoću ima dok je pod pritiskom. Distribucija lopte prema naprijed vrhunska, nevjerovatan football IQ, i zaista sve konce Romine igre Miralem drži u svojim rukama.
Svjetska klasa.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pjanic, medunjanin i besic je nas savrseni trio. besic bi pokrivao rupe koje ova dvojica ostave kada krenu naprijed.AllGunsBlazing je napisao/la:I sad Pape da je malo pametan iskoristio bi Pjanica do maksimuma. Moze sigurno i u Repki napraviti isto okruzenje za Pjanketa. Besic kao pomoc u veznom redu, i jos jedan pravi defanzivni vezni(koji nam doduse fali) i eto pravog Pjanica i u reprezentaciji.
ali nacekat cemo se mi da gledamo taj trokut na sredini terena

Nema dovoljno asistencija i golova da bi ga se smatralo ozbiljnim igračem.Greivis je napisao/la:Ma sta ti znas. Sad ce doci strucnjaci da ti kazu da ce na klupu kad se neki povrijedjeni vrate.Clutch je napisao/la:Fascinira me način na koji se riješava lopte, i kakvu mirnoću ima dok je pod pritiskom. Distribucija lopte prema naprijed vrhunska, nevjerovatan football IQ, i zaista sve konce Romine igre Miralem drži u svojim rukama.
Svjetska klasa.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- DonCorleone
- Kontakt:
A i dodavanja su mu na prvu i bjezi od lopteClutch je napisao/la:Nema dovoljno asistencija i golova da bi ga se smatralo ozbiljnim igračem.Greivis je napisao/la: Svjetska klasa.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 30 sep 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bravo za Miralema i Romu. Arapi na aparatima. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Nerminovic
- Kontakt:
Cuj' Arapi.Cartman je napisao/la:Bravo za Miralema i Romu. Arapi na aparatima.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- el-fighter
- Kontakt:
Jako dobro odigrao veceras. Bas kao sto je neko napisao, Mire drzi sve konce Romine igre u svojim rukama i prakticno diktira tempo. Da je uspio postici gol definitivno bi bio igrac utakmice, ali ni ovako nije daleko od toga.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma rijesava se lopte zato jer je nece, dodaje nazad, nema m*da, nece da preuzme odgovornost, jedva prica Bosanski, htjeo da igra za Francusku, nije pravi patriJota, drazi mu je Poli od sudzuka, ta ce on imamo mi takih za izvoz!Clutch je napisao/la:Fascinira me način na koji se riješava lopte, i kakvu mirnoću ima dok je pod pritiskom. Distribucija lopte prema naprijed vrhunska, nevjerovatan football IQ, i zaista sve konce Romine igre Miralem drži u svojim rukama.
Svjetska klasa.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
na holanskom sport 1 kaze komentator najbolji na terenu.... znam da ima ovdje strucnjaka koji ce negirat

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa "historija" Citya pocinje i zavrsava sa Arapima.Nerminovic je napisao/la:Cuj' Arapi.Cartman je napisao/la:Bravo za Miralema i Romu. Arapi na aparatima.![]()

Neće negirati ali neće ni priznati. Čudna sorta ljudi je to. Da je Miralem noćas promašio penal ili bio krivac za gol ovdje bi se sada stavljale kafe, ovako ništa.adal je napisao/la:na holanskom sport 1 kaze komentator najbolji na terenu.... znam da ima ovdje strucnjaka koji ce negirat![]()
![]()
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nas daleko najbolji igrac. Svoju dominaciju u odnosu na Dzeku je jos jednom pokazao. 

- DonCorleone
- Kontakt:
Kada pocese stvarati napade na Cityevoj polovini, ide lopte od noge do noge, a Pjana diktira tempo, koji merak za bh gledaoceCartman je napisao/la:Nas daleko najbolji igrac. Svoju dominaciju u odnosu na Dzeku je jos jednom pokazao.

Ma nasa posla dok ga svi hvale nasi blate ..da bi se primjetili na forumu..jer tastatura je njihovo oruzije JAKI MOMCIClutch je napisao/la:Neće negirati ali neće ni priznati. Čudna sorta ljudi je to. Da je Miralem noćas promašio penal ili bio krivac za gol ovdje bi se sada stavljale kafe, ovako ništa.adal je napisao/la:na holanskom sport 1 kaze komentator najbolji na terenu.... znam da ima ovdje strucnjaka koji ce negirat![]()
![]()
![]()
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina, Mostarska, Proximic i 45 gostiju.