veteran71 je napisao/la:Aleme slazem se da je jaka omladinska skola sa kvalitetnim uslovima imperativ i da za to treba ipak vremena. Ali dok ne docekamo nove mlade igrace, treba se osvrnuti oko sebe i pogledati gdje su danas Velezovi igraci i jesu li losiji od pojacanja? Zasto Rijad Demic igra u Gradaccu, Kszazic u Celiku, Jazvin u Branitelju, Mrva u Ljubuskom, zasto nam Colic ne valja kad nam se nudio na pocetku sezone......Kome ne valja sin Joje Kazazica sa Carine a valja Dusan Hodzic iz Obarske????????? Nisu nase akvizicije stigle iz Crvene Zvezde, Partizana, Vojvodine, vec iz Gradine, Sindjelica, Novog pazara i Velike Obarske. Pa Mrva je lani na kraju svoje karijere dao vise golova nego Popovic u cijeloj svojoj karijeri.....A Mrva nije centarfor....Uvali ga i danas Zrinjskom.....
Najbolje bi bilo care da zovnemo Obada,Mrleta i Kajtu da se i oni aktiviraju, pa onda imamo strasan Velez sve sa nasim domacim zvijezdama
Bola dje ces Colica zvati nazad i kazes on ce se boriti za Velezov grb

,da je Ronaldo on nam ne treba (ko imalo prati klub znace zbog cega,nabiyem ga na car).Mrva Serdarevic

,svaka cast za igre prije 10-tak godina,on trenutno moze igrati samo na termionima sa rajom.
Zlaja Kazazic solidno borben igrac ali zato velika rupa u odbrani,koshto nas je dosta bodova a trenutno imamo solidnu odbranu (a i on trazi neku veliku lovu,bas sam sluso jednom razgovor,prosli put kad je potpisivo,hoce frajer mercedes i jos para na ruke ,pa nisi bola Maldini, halo

) Mirza Cemalovic je jos zelen treba mu iskustva a on ga nikad u Velezu nece steci jer je stalno na klupi.On po meni treba prvo otici recimo u neki tim u 1 ligu federacije gdje ce igrati citavu sezonu da dobije na rutini i iskustvu pa tek onda traziti mjesto u prvom timu Veleza.Bojim se da ce propasti ako i dalje ovako nastavi. Rijad Demc je postigao taj gol pod BB ali nikad nista vise od toga nije napravio.I on je iso iz Veleza (iako je bio dogovorio sve)pa se vraco pa probo u Iranu pa sad je u Zvijezdi,po meni on je dobar igrac za 1 ligu Federacije. Za Jazvina ne znam jer nemam nekih provjerljivih informacija za njega,a da ista vrijedi vjerovatno bi naso neki drugi klub u PL.Nas problem nije sto se dovode igraci sa strane,nego je problem sto ti igraci sa strane koji dodju moraju biti bar 30% bolji igraci od alternativnih domacih igraca,a vecina ih nije,i to treba pitati Mrkve,bola kakva nam ovo "pojacanja" uvaljivas u sveti klub,otices u qrac i ti i ta tvoja "pojacanja"
FORZA VELEZ

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA