aBda bice im i zadnja sto su sudiliarelinho je napisao/la:Ognjen Valjic i njegovi pomocnici sude u cetvrtak mec Europa Lige![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
aBda bice im i zadnja sto su sudiliarelinho je napisao/la:Ognjen Valjic i njegovi pomocnici sude u cetvrtak mec Europa Lige![]()
izjava ti jedr.van nostrand je napisao/la:aBda bice im i zadnja sto su sudiliarelinho je napisao/la:Ognjen Valjic i njegovi pomocnici sude u cetvrtak mec Europa Lige![]()
Znam, taj je prekinuo susret na dan ARBiH. Da hoce izmrcvarit susret i dobit nogu zauvijek sa zelenih terena.arelinho je napisao/la:izjava ti jedr.van nostrand je napisao/la:aBda bice im i zadnja sto su sudiliarelinho je napisao/la:Ognjen Valjic i njegovi pomocnici sude u cetvrtak mec Europa Lige![]()
Ne nego sam samo pročitao i ovdje to kopirao...bagrcavi je napisao/la:Je li to treba doći neko sa strane (Kodro, peti, deseti) da nam kaže da je liga napredovala, i da nije loša koliko je mnogi žele predstaviti a najviše oni koji nemaju uspjeha u istoj pa je nazivaju "miki maus" liga i slično?
Ma ide na bolje.arelinho je napisao/la:Ognjen Valjic i njegovi pomocnici sude u cetvrtak mec Europa Lige![]()
Josip Kvesic dobio poziv u reprezentaciju![]()
Dobre stavi za PL BiH
Izgleda da smo jedne izbacili iz takta, sad se samo naizmjenično redaju ovi ostali.hilmo je napisao/la:Nacionalni kljuc odavno nema uticaja na konacni ishod tabele![]()
![]()
![]()
Ostali se ovdje ni za sta ne pitajuBelminM23 je napisao/la:Izgleda da smo jedne izbacili iz takta, sad se samo naizmjenično redaju ovi ostali.hilmo je napisao/la:Nacionalni kljuc odavno nema uticaja na konacni ishod tabele![]()
![]()
![]()
Dobri smo 6 reprezentativaca trči našim terenima.Kvesić
Cimirot
Dujković
Zakarić
Velkoski
Kallasi
ja glupanaKevin je napisao/la:Dejan Bandović i Berberović će biti vjerojatno kažnjeni dodatno.
Berberović se ponašao kao majmun i dok je izlazio je psovao "ustašku mater" i **** sve po spisku sjevernoj tribini uključujući ložu..
a Bandović je također uz psovke i prijetnje upravi Širokog izjavio:
"..dobili ste nas ali mi imamo više para, nećete biti prvaci, mi ćemo kupiti prvo mjesto.."
koji bolid jebote![]()
![]()
![]()
navodno je tu bio neki iz saveza za sigurnost ili kontrolor koji je čuo ovo sve i uredno zabilježio
Koji bolidi...arelinho je napisao/la:ja glupanaKevin je napisao/la:Dejan Bandović i Berberović će biti vjerojatno kažnjeni dodatno.
Berberović se ponašao kao majmun i dok je izlazio je psovao "ustašku mater" i **** sve po spisku sjevernoj tribini uključujući ložu..
a Bandović je također uz psovke i prijetnje upravi Širokog izjavio:
"..dobili ste nas ali mi imamo više para, nećete biti prvaci, mi ćemo kupiti prvo mjesto.."
koji bolid jebote![]()
![]()
![]()
navodno je tu bio neki iz saveza za sigurnost ili kontrolor koji je čuo ovo sve i uredno zabilježio![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.