Koji je to klub napravio igrača od pionira do seniora i prodao ga za finu lovu kao npr. što radi Dinamo?veteran71 je napisao/la:Ovi drugi klubovi koji su u dugovima, odakle njima novac za akademije i za dobre rezultate u omladinskom pogonu? Kako se oni nose sa ambicijama roditelja i odlascima djece?emil02in je napisao/la:Ljudi probudite se,danas ne mozes nikog zaustaviti ako zeli otici ili mu to roditelji zele.Za akademiju koju svi prizeljkujemo treba mnogo novca da se samo naprave osnovni uslovi.Ovo je vrijeme kapitalizma gdje svako ko ulozi 1KM gleda da mu se vrate barem 2KM.Prema tome pravo je cudo da nam klub nije u dugu kao ostali jer nam je ekonomija u k..cu.Treba barem desetak miliona da akademija podje raditi,da se potpisu stipendijski ugovori pa da neko od njih iskoci u prvi tim odigra 2-3 sezone pa da se proda negdje u ligu petice da se novci podju vracati.A ko je spreman uloziti taj novac?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jesi se registrovao samo da ovu glupost napišeš?mazluminho je napisao/la:smiješan klub i urnebesno smiješni navijači.bezbolnije bi vam bilo da se ugasite da se ne sprdaju s vama
emil02in je napisao/la:Koji je to klub napravio igrača od pionira do seniora i prodao ga za finu lovu kao npr. što radi Dinamo?veteran71 je napisao/la:Ovi drugi klubovi koji su u dugovima, odakle njima novac za akademije i za dobre rezultate u omladinskom pogonu? Kako se oni nose sa ambicijama roditelja i odlascima djece?emil02in je napisao/la:Ljudi probudite se,danas ne mozes nikog zaustaviti ako zeli otici ili mu to roditelji zele.Za akademiju koju svi prizeljkujemo treba mnogo novca da se samo naprave osnovni uslovi.Ovo je vrijeme kapitalizma gdje svako ko ulozi 1KM gleda da mu se vrate barem 2KM.Prema tome pravo je cudo da nam klub nije u dugu kao ostali jer nam je ekonomija u k..cu.Treba barem desetak miliona da akademija podje raditi,da se potpisu stipendijski ugovori pa da neko od njih iskoci u prvi tim odigra 2-3 sezone pa da se proda negdje u ligu petice da se novci podju vracati.A ko je spreman uloziti taj novac?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zanemari.AlemC85 je napisao/la:jesi se registrovao samo da ovu glupost napišeš?mazluminho je napisao/la:smiješan klub i urnebesno smiješni navijači.bezbolnije bi vam bilo da se ugasite da se ne sprdaju s vama![]()
![]()
ajde sada o.d.j.e.b.i. u skokovima...
i dalje plaču za Veležom, neka ih neka plaču, boli me racku za njih...tepsija je napisao/la:Zanemari.AlemC85 je napisao/la:jesi se registrovao samo da ovu glupost napišeš?mazluminho je napisao/la:smiješan klub i urnebesno smiješni navijači.bezbolnije bi vam bilo da se ugasite da se ne sprdaju s vama![]()
![]()
ajde sada o.d.j.e.b.i. u skokovima...
Kada pogledaš većina su još na colkama,svi uvezeni 2014 godine,pogledaj im registraciju.Sve 2014,sredina godine![]()
A ustvari klonovi klonova,Bekić je tu,Rosas aka Hrvoje je tu.Ustvari imaju 3-4 člana koji se svako malo reinkarniraju pod novim nickom,pod novim plaštom.Bio je i onaj Ante iz Ljubuškog.
Čitam ih kao bukvar.Nebitni su.
Ovde se piše o Veležu.
ANTIFA ! je napisao/la:Ono danas im je bio zuti karton , nema vise zajebancije ili ce radit ginut za crveni dres sa petokrakom ili ce letiti iz kluba , Feji apsolutna podrska i stojimo iza njega , od njih ocekujem zalaganje borbu i rezultate
Kao što sam već pisao,jadni Vitez će sutra gadno nastradati,budite sigurni u to.ANTIFA ! je napisao/la:Ono danas im je bio zuti karton , nema vise zajebancije ili ce radit ginut za crveni dres sa petokrakom ili ce letiti iz kluba , Feji apsolutna podrska i stojimo iza njega , od njih ocekujem zalaganje borbu i rezultate
tepsija je napisao/la:Baš tako.
To uspjeva trenutno samo Dinamu.Za Hajduk je uspjeh kada proda igrača u Dinamo ili ga pošalje na posudbu u Pescaru,Džeko je raritet,Zvezda i Partizan svako 10 godina izbace nekog kakvog takog igrača.
Adis Obad je svojevremeno igrao u Oberrhausena,Mrkva je imao tu nesreću da je došao u Meridu koja je malo nakon doživjela kolaps,Vladavić je bio u Slovačkoj i u Salzburgu,mali Bašić je bez minute u seniorima,otišao u Celje...kakvi su nam uvjeti,dobri smo.
AlemC85 je napisao/la:ja sam siguran sada abd kada se u oktobru završe radovi na pomoćnom terenu, da će tada uslovi biti poboljšani za 30-40% u to budite sigurni.
slažem se sa tobom, plus ovo je početak stvaranja kampa Veleža...veteran71 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:ja sam siguran sada abd kada se u oktobru završe radovi na pomoćnom terenu, da će tada uslovi biti poboljšani za 30-40% u to budite sigurni.
Ja se potpuno slažem. Biće poboljšani najmanje 40 % kad se završe radovi. Ako bude osvježenja u trenerskom kadru i organizaciji omladinske škole onda će biti poboljšani 100%.
AlemC85 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Ono danas im je bio zuti karton , nema vise zajebancije ili ce radit ginut za crveni dres sa petokrakom ili ce letiti iz kluba , Feji apsolutna podrska i stojimo iza njega , od njih ocekujem zalaganje borbu i rezultate
veteran71 je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Ono danas im je bio zuti karton , nema vise zajebancije ili ce radit ginut za crveni dres sa petokrakom ili ce letiti iz kluba , Feji apsolutna podrska i stojimo iza njega , od njih ocekujem zalaganje borbu i rezultate
Podrska svima upravi, igracima i feji......ako ima rezultata....ako nema svak snosi svoj dio odgovornosti. Neko je te igrace doveo a neko ih valjda i trenira i priprema za utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.