FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 30 sep 2014, 18:38

NKMramor je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Opustite se i uživajte... Imam neki osjećaj da stiže još i da ćemo napraviti dar-mar u drugoj polusezoni. :D
;) Acácio Alfredo Casimiro ;) Hejteri doživili kolektivni srčani udar. :lol:
Aj'mo dalje. :D Čekamo završni udarac.

P.S. Jeste li za to da skupljamo pare za statuu Azmira Husića ispred stadiona? :)
Steta sto ga nema na izbornoj listi ionako se lomim :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 30 sep 2014, 18:49

Portugalac dok se uspije sporazumjeti sa igracima, vi ste vec u Prvoj ligi.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 sep 2014, 18:51

Ne znam što se sa @glavom raspravljate,ne zna ni šta priča.Niko nije ove godine Europu najavljivao,najveći optimisti su rekli sredina tabele :D.
Portugalac je bar naviko na profesionalizam,igrat će najbolji,i bit će nekog reda u svlačionici,a sasvim je dovoljan da se može izborit opsatank :D
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2014, 18:52

Zato Portugalac ima asistenta koji prica i nas i portugalski..

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 30 sep 2014, 18:54

tuzlak1987 je napisao/la:Zato Portugalac ima asistenta koji prica i nas i portugalski..
Yebenica braca, Europska Sloboda. :njanjanja:
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 sep 2014, 18:54

Hombre je napisao/la:Portugalac dok se uspije sporazumjeti sa igracima, vi ste vec u Prvoj ligi.
Nije ti ovo kolega odjel za reanimaciju. :lol: :lol: :lol:

Jaooo kako će ovo lijepo izgledati! :o
slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2014, 18:59

Mozda i bude nekad Evropska kada se vrate dugovi, a vise od milion se vratilo.. I ostali klubovi u BiH imaju dugovanja pa ne rade nista sto se toga tice

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 18:59

Krpic da vam sutra dodje ne moze igrati prije zime.
1946

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 30 sep 2014, 19:06

meni samo nije jasno odakle odjednom se stvori ovoliko ljudi sto se brine za nas :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 sep 2014, 19:08

krpic eto nece ni igrat sta tebe boli ****,ispast cemo iz lige,i to vas boli ****... :shhh:
azmire reko sam tornado,ne cunami sunce ti ljubim :clap:
ovaj covjek ce napraviti ekipu po svom ukusu za sledecu sezonu,pomoce mu ovaj pomocnik mu novi :urnebes:
inace menadjer... :kafa:
igracki nemojte puno ocekivat na polusezoni,bice bombi,ali malo,cilj je opstati,i biti u gornjem dijelu...a onda slijede ta famozna pojacanja o kojim je predsjednik govorio... :njanjanja:
reko vam ja ima dva dana...tornado :thumbup:
pakleno ljeto 2015...
dug je trenutno negdje oko 5.7 mil...pa racunajte...predsjednik kaze bice do kraja ove sezone blizu 4... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
sve hajtere pozdravlja dijasporac :tralala: :tralala:
svi u zvornik,ko izda pizda....ako bude dobar odziv,recite gigantu....i bice rjeseno :thumbup:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 sep 2014, 19:14

Dobar potez uprave,nadam se da ce ovo izaci na dobro.. AZMIR HUSIC !!

Najjace su mi sarajlije,oni imaju svoju neku vrstu objasnjenja,evo koliko vidim najvise na temu se sad navukli navijaca FK Sarajevo,koji je promjenio trenera ko carapa i dodje nekom da pametuje,a imaju milione i bolje igrace,ali uzalud trud i sav novac kad ne ide..znamo najave o trpanju protivnika,setanju ligom,ponizavanje drugih klubova itd..a na terenu skroz druga prica,ubise ljudi brasno u njima,ekipe koje su u finansijskoj dubiozu uzmu im bodove..evo sad Kodru doveli,trenera koji nema nikakvog iskustva,a nama vamo pametuju o covjeku koji ima iskustva..jadni su :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 sep 2014, 19:16

Ostajemo u ligi sigurno, pogotovo jer nam na proljece dolaze svi ovi slabiji..

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 sep 2014, 19:26

tuzlak1987 je napisao/la:Mozda i bude nekad Evropska kada se vrate dugovi, a vise od milion se vratilo.. I ostali klubovi u BiH imaju dugovanja pa ne rade nista sto se toga tice
Neki klubovi imaju milion i nešto :mrgreen: duga pa se godinama z a j e b a v a j u sa tim.A ovaj naš, k'o iz pichke to riješi za par mjeseci :mrgreen:

Puu j e b e m ti ovaj dug. Šta bi sve bilo da ga nema . . .

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 30 sep 2014, 19:44

[youtube][/youtube]
ne znam jeste li vidjeli ovo

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 30 sep 2014, 20:20

Pustite sarajlice tuzni su mi skroz :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sad jedva cekam gostovanje u Zvorniku, ocekujem da ce nas dole biti solidno :D nema do Zvornika 50, 60kilometara :D :D
idemo jako :opaopa: :opaopa:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 sep 2014, 20:21

divi pazaraca sto su se nalozili :urnebes: :urnebes: ..opet oni i njihova briga.... :urnebes: :urnebes: ..kao,da nam oni objasne :urnebes: :urnebes: ...smijesnijih likova na planeti nema :D :D ..inace,1,2 miliona duga rijeseno za nepuna 3 mjeseca :tokralju: :tokralju: :tokralju: ...to je mene pogodilo kao grom iz vedra neba :tokralju: :tokralju: ...j.e.b.o portugalca...HVALA TI PREDSJEDNICE PO 1000 PUTA.... :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....ja sam skeptican sto se tice stranih trenera jer vecina tih ljudi nema blage veze u kakvu kukuruz ligu stize...ovdje ni Fergunison ne bi dobacio dalje od 3. mjesta :urnebes: :urnebes: ...ljudi sigurno kontaju ono hajde evropa je...dok ne zaglave zavaljeni od strane sudija ,domacina,kupljene tekme u nekom kukuruzistu bijeljine ili zvornika :urnebes: :urnebes: ...plus mentalitet,nepoznavanje jezika...covjek sigurno ima jak CV za BOSANSKE USLOVE...ovo ko kad je Murinjo dosao u englesku ligu :D :D ....uglavnom,vidjet cemo....potpisao je na 18 mjeseci i sigurno imaju neke planove sa njim....mada se ovdje ni jedan stranac nije proslavio zbog samog odrona od lige gdje moras biti balkanski namazan da bi uspio...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 sep 2014, 20:27

tinaslafkr je napisao/la:[youtube][/youtube]
ne znam jeste li vidjeli ovo
Na svaku stranu teme treba postaviti ubuduće :D
Od augusta riješeno 1.2 miliona KM duga :tokralju: :tokralju: što je još bitnije više ne dugujemo ni jednom igraču :tokralju:
Moramo se opravdati boljom posjetom, jednostavno moramo previše je uradio čovjek koji usput gura još jedan klub iz Tuzle. Drago mi je da je demantovao onu izjavu iz avaza, iako su se miševi zaletili da ga popljuju.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 30 sep 2014, 20:50

coraco
misevi ce uvjek biti misevi.tiha voda bregove valja,covjek suti i radi..
**** portugalca,covjek topi dug,.. :clap:
bio sam potonuo malo opao mi moral opasno,posle ovih rezultata,ali dovoljno da se covjek jednom oglasi,i da mi adrenalin skoci do maksimuma :urnebes:
zivio predsjednik,ako se tacno plan mu se ostvari i rijesi nas duga,treba stadion nazvati po njemu
arena azmir husic :cool:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 sep 2014, 21:04

simon je napisao/la:@Head raspravljas se sa strucnjacima koji su najavljivali da ce se boriti za vrh tabele, dovesti bog zna kakve igrace pisali ste liste za plakati, koji su Hasselu davali platu 50.000 eura mjesecno najvaljivali europsku Slobodu do trenutka kada su im najbolji igraci poceli odlaziti te su na kraju doveli otpad te Sadikovica kao trenera i pade prica sada bore se za opstanak sto je bilo istina od pocetka ali valjalo je pametovati sto rade i sada tako da sa njima nema ozbiljne rasprave jer niko veze nema.

Trener vam je haos, imat cete priliku uvjeriti se i zasto nije on samo tako mjenjao klubove svake godine bez razloga :wave:
Hahaa ko nam kaze a imate trenera koji jedan dan bude selektor reprezentacije hahaha..bjezi ba sad sa tebi hajde zdravo :)..ovaj je barem bio u Portu, Boavisti, Betisu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 sep 2014, 22:00

Lijepo je je vidjeti kako se sarajlijice naručito ovi što gađaju žene,djecu i 60+ populaciju kako pričaju ne može portugalac ovo ne može ono,ispast ćete ovako onako.Koja ljubomora,zavist i pakost.Hvala ti Bože što nisam iz Sarajeva!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.