FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pile87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2014, 18:35

AdiFKS je napisao/la:Daleko, dalekooooo je uslovniji od vaseg stadiona, tako samo vi opusteno, gledajte svoja posla ;)
Ja bi ovaj post uokvirio da svi vide :plac:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 30 sep 2014, 18:41

Slobodno. I drzi ga iznad TV-a, odmah uz Lutvinu fotku. Sve ikone, toteme i to, na jedan zid.
Hajd' sa srecom. :kafa: :thumbup:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2014, 18:48

AdiFKS je napisao/la:Slobodno. I drzi ga iznad TV-a, odmah uz Lutvinu fotku. Sve ikone, toteme i to, na jedan zid.
Lutvo je pamet izmislio za ovo sto si ti napisao al fakat!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 30 sep 2014, 18:50

Ok. Zdravo.

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 30 sep 2014, 19:00

slika
:think:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 sep 2014, 19:01

koji je ovo patch
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 30 sep 2014, 19:03

AdiFKS je napisao/la:Daleko, dalekooooo je uslovniji od vaseg stadiona, tako samo vi opusteno, gledajte svoja posla ;)
A sta mislis da vi imate svoj stadion i da vam ga cetnici zapale, kako bi se osjecao kad bi ga neko vrijedjao.. Ako ti je stari u ratu bio pitaj ga malo da ti objasni.. I sta sad ide ona standardna prica, djecace stariji sam od tebe minimalno 20 godina, ma mrs levatino jedna..

Pozdrav za normalne navijace FKS..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 30 sep 2014, 19:07

Sta se hvatas rata odmah. Ok to ti odgovara ocito.
Ja govorim o TRENUTNOJ situaciji, i onome sto ste imali prije 8godina, i konstantno propadanje tog stadiona u odnosu na eto prije 8 god.

U ostalom, ne interesujete me, sve dok ne dodjete na nasu temu u pokusaju uvreda i omalovazavanja mog kluba.

Klub vam, klub nam. Zdravo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 sep 2014, 19:14

Head je napisao/la:koji je ovo patch
"DANI" linkove od patcha i pesa 6 :)
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 sep 2014, 19:32

pile87 je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Slobodno. I drzi ga iznad TV-a, odmah uz Lutvinu fotku. Sve ikone, toteme i to, na jedan zid.
Lutvo je pamet izmislio za ovo sto si ti napisao al fakat!
:urnebes: :urnebes:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 30 sep 2014, 19:36

http://www.transfermarkt.co.uk/alen-mel ... eler/58282" onclick="window.open(this.href);return false;

Bez kluba, a vrsni napadac.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 sep 2014, 19:45

ovom prilikom mu yebem mater.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 sep 2014, 20:37

Svaka cast na dovodjenju najpopularnijeg selektora reprezentacije do sada. Nadam se da ce imati prijatan i uspjesan period u vasem klubu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2014, 20:51

U moru ovih nekakvih čudnih i negativnih dešavanja proteklih dana imam osjećaj da smo ovu sutrašnju utakmicu stavili u drugi plan. Prvenstveno mi navijači. Razumijem svo to neko razočarenje ali mislim da je pretjerano. I ako smo nas nekolicina upozoravali da bi se nešto slično moglo desiti neki nisu htjeli slušati i sad su razočarani i traže nekog krivca, a ustvari su oni sami krivi. Ali to je manje bitno.

Sutra nas čeka ta utakmica kupa u kojem mi branimo trofej, na prvu bi se reklo lagana utakmica i lagan protivnik. Međutim taj "lagani" protivnik nam uze bod u ligi i umalo ne izgubismo tu utakmicu. Ali ono što je bilo treba ostaviti u prošlosti i okrenuti se novim ciljevima i novim pobjedama. Novi trener je tu, nadam se da se koliko toliko upoznao sa onim čime raspolaže a raspolaže sa jednom izuzetno talentovanom i kvalitetnom skupinom igrača, na njemu je da iz njih izvuče maksimum a prvi ispit je sutra.
Šta možemo očekivati od sutrašnjeg meča, ne mnogo, jer nema vremena za analize nego opet istu, ili skoro istu, ekipu na teren i neka se bori. Nadam se da će ovo biti utakmica u kojoj nećemo primiti gol, pa nek bude i 0-0. Ne znam šta je Kodru uvidio gledajući kasete :D i šta je zapisao u bilježnicu u prošloj utakmici ali ja bih na golu volio vidjeti nekog drugog.

Ja bih vas pozvao da u što većem broju dođemo sutra da podržimo momke, znam da nije idealan termin, da su karte skupe, da smo/ste ljuti na igrače, ali oni su naši i mnogo puta su nas obradovali a obradovat će još. Budimo strpljivi ako od početka ne bude išlo, nemojte odmah početi spominjati najbliže, ako planirate dolaziti zbog tog ostanite u toplom domu ili prošetajte gradom. Dovoljno smo igračima pritiska stvorili i to ih sputava, nemojmo više.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 sep 2014, 20:51

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, koje poredjenje... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :tokralju:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 30 sep 2014, 22:44

Ko su pomocni treneri Kodri, zna li neko?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 sep 2014, 22:46

Aragon je napisao/la:Ko su pomocni treneri Kodri, zna li neko?
Kodro je rekao da ce dovesti jednog pomocnika i da ce se sutra znati ko je.
Ti si opet šampion !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2014, 22:56

ovaj maribor pokazuje kako se treba raditi .zahovic 10 godina direktor ,dva trenera promjenili u 8 godina ,handanovic .tavares ,ibraimi dugi niz godina nosioci igre ,dovode sto im treba prodaju 1 ili 2 igraca najvise ,jednostavno sve se zna i zato imaju uspjeh . kad nas je kodro 4 trener u ovoj godini ,dovodimo igrace ne znamo ni sta nam treba ni koga dovodimo ni ko su nam glavni igraci oko kojih gradimo ekipu . 1 mjesec je bilbija glavni pa onda stojcev pa dupovac pa velkoski pa dovodimo benku pa stevaanovica ,ko poznaje sport zna da to utice na psihu igraa ca i na njihovu igru ,jednostavno igraci djeluju nesogurno i izgubljeno takvi su i nasi sad .treba uspostaviti sistem i znati ko u tom sistemu sta radi odnosno ko su majstori a ko irgeti .

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 sep 2014, 22:58

bordobijeli je napisao/la:ovaj maribor pokazuje kako se treba raditi .zahovic 10 godina direktor ,dva trenera promjenili u 8 godina ,handanovic .tavares ,ibraimi dugi niz godina nosioci igre ,dovode sto im treba prodaju 1 ili 2 igraca najvise ,jednostavno sve se zna i zato imaju uspjeh . kad nas je kodro 4 trener u ovoj godini ,dovodimo igrace ne znamo ni sta nam treba ni koga dovodimo ni ko su nam glavni igraci oko kojih gradimo ekipu . 1 mjesec je bilbija glavni pa onda stojcev pa dupovac pa velkoski pa dovodimo benku pa stevaanovica ,ko poznaje sport zna da to utice na psihu igraa ca i na njihovu igru ,jednostavno igraci djeluju nesogurno i izgubljeno takvi su i nasi sad .treba uspostaviti sistem i znati ko u tom sistemu sta radi odnosno ko su majstori a ko irgeti .
:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 sep 2014, 23:04

Ma šta vi znate, opet u januaru otjerati pola igrača a dovesti novih šest sedam, a u aprilu se zahvaliti Kodri :D :D :D

Nekoliko zadnjih godina pravimo iste greške a nikako iz njih ne učimo. Mi hoćemo nešto na brzinu, ali ne ide to tako.

@sabinho
Javi se na fejs ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”