vidim da se slazemo oko Miminceharishp je napisao/la:Jest @Transi sram te i coravo bilo![]()
Kad ce Miminca biti na programu.Njezin sam fan
Safet Sušić - Pape
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Visca El Barca !
- NoName
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ovdje mogu pročitati da neko još podržava Mimu i njegove nebuloze! Pa stvarno smo mi kao narod iskvareni do bola.
Hajde evo, da uzmemo u obzir argumente o kojima pričate. Safet ne valja jer nije patriota, nije imao pušku u rukama, nikakav je čovjek, ništa mu to ne valja. Evo, tu smo se dogovorili.
Mimo sinoć, ako ste upratili, nije fokusirao ovu stranu medalje. Mimo je govorio o stručnim sposobnostima ovog čovjeka i o njegovom odnosu spram medija. Pa ako su svi reprezentativci izjavili da su zadovoljni, ako je igra na Koševu protiv Gane bila odlična, šta se tu ima pričati. Niko ne kaže da će osvojiti EP ali je nakon toga svega zaslužio nastavak povjerenja.
Kod nas u Bosni jal je crno jal je bijelo, sredine nema ni za lijeka. Savez nam je okužan pa sve što se primakne na 100 m od saveza isto postaje okužno. Ja nas stvarno ne razumijem, taj savez je dao posao Papetu i on po sili zakona odgovara savezu. Možda bi bilo bolje da nije tako ali ne može Pape da dodje na mjesto selektora i da kaže da neće da ih sluša, to je suludo jer sutra ne bi radio ovaj posao koji radi.
Kod nas dok je čovjek vani (Pape, Halilhodžić, Bajević, Baždarević i sl.) onda je najbolji i molimo Boga samo da se vrati, svi problemi bi odjednom nestali. Ali, kad se vrati i odluči da pomogne (ne može se plata od 5000 KM nazvati poslom u ovoj branši) e onda krenu pitanja: Gdje si prije bio, šta si prije radio, što se nisi borio, što ovo što ono. Fakat nerazumno.
Pape je selektor fudbalske reprezentacije BiH, nije David Coperfield da jednim potezom ruke ukine troglavo predsjedništvo, poveća penzije na 2000 KM, pohapsi ratne zločince i da riješi sve probleme koje imamo. Njegov posao je isključivo da pobjeđuje protivnike a kako će do toga doći to je njegov izbor. Za sada ima 100% učinak i pustimo čovjeka da radi svoj posao.
Ja sam u svom prvom komentaru postavio jedno pitanje, koje je vrlo značajno ali vidim da niko ne pridaje pažnju tome: Od kada je to Mimo sportski novinar? Šta se to on odjednom počeo zanimati za reprezentaciju, trebao bi se držati onog dijela posla koji zna raditi al jok, to ti je Bosanac: čim nauči popraviti alnaser na golfu dvojci odmah bi i svemirski brod da popravlja.
Hajde evo, da uzmemo u obzir argumente o kojima pričate. Safet ne valja jer nije patriota, nije imao pušku u rukama, nikakav je čovjek, ništa mu to ne valja. Evo, tu smo se dogovorili.
Mimo sinoć, ako ste upratili, nije fokusirao ovu stranu medalje. Mimo je govorio o stručnim sposobnostima ovog čovjeka i o njegovom odnosu spram medija. Pa ako su svi reprezentativci izjavili da su zadovoljni, ako je igra na Koševu protiv Gane bila odlična, šta se tu ima pričati. Niko ne kaže da će osvojiti EP ali je nakon toga svega zaslužio nastavak povjerenja.
Kod nas u Bosni jal je crno jal je bijelo, sredine nema ni za lijeka. Savez nam je okužan pa sve što se primakne na 100 m od saveza isto postaje okužno. Ja nas stvarno ne razumijem, taj savez je dao posao Papetu i on po sili zakona odgovara savezu. Možda bi bilo bolje da nije tako ali ne može Pape da dodje na mjesto selektora i da kaže da neće da ih sluša, to je suludo jer sutra ne bi radio ovaj posao koji radi.
Kod nas dok je čovjek vani (Pape, Halilhodžić, Bajević, Baždarević i sl.) onda je najbolji i molimo Boga samo da se vrati, svi problemi bi odjednom nestali. Ali, kad se vrati i odluči da pomogne (ne može se plata od 5000 KM nazvati poslom u ovoj branši) e onda krenu pitanja: Gdje si prije bio, šta si prije radio, što se nisi borio, što ovo što ono. Fakat nerazumno.
Pape je selektor fudbalske reprezentacije BiH, nije David Coperfield da jednim potezom ruke ukine troglavo predsjedništvo, poveća penzije na 2000 KM, pohapsi ratne zločince i da riješi sve probleme koje imamo. Njegov posao je isključivo da pobjeđuje protivnike a kako će do toga doći to je njegov izbor. Za sada ima 100% učinak i pustimo čovjeka da radi svoj posao.
Ja sam u svom prvom komentaru postavio jedno pitanje, koje je vrlo značajno ali vidim da niko ne pridaje pažnju tome: Od kada je to Mimo sportski novinar? Šta se to on odjednom počeo zanimati za reprezentaciju, trebao bi se držati onog dijela posla koji zna raditi al jok, to ti je Bosanac: čim nauči popraviti alnaser na golfu dvojci odmah bi i svemirski brod da popravlja.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
@ NoName
Svaka cast, slazem se 100%.
Ja nisam bio za Papeta, jer sam zelio Barbu ipak on je sad tu i treba mu dati podrsku. Nemam nista protiv Papeta, samo sam imao neke druge zelje ipak ponosan sam sto je on tu jer ako nista on je covijek koji je vezan za ovaj sport cijeli zivot. Zna sta radi, i na kraju krajeva znam da nije covijek koji bih PRODAO tekme, ili SLAGAO JAVNOST.
Takvog do sad nismo imali barem po mom misljenju, jer svi oni izuzev Hadzibegica su bili sumljivi tipovi a najvise ovaj prije Papeta kojem se i danas klanjaju !
Svaka cast, slazem se 100%.
Ja nisam bio za Papeta, jer sam zelio Barbu ipak on je sad tu i treba mu dati podrsku. Nemam nista protiv Papeta, samo sam imao neke druge zelje ipak ponosan sam sto je on tu jer ako nista on je covijek koji je vezan za ovaj sport cijeli zivot. Zna sta radi, i na kraju krajeva znam da nije covijek koji bih PRODAO tekme, ili SLAGAO JAVNOST.
Takvog do sad nismo imali barem po mom misljenju, jer svi oni izuzev Hadzibegica su bili sumljivi tipovi a najvise ovaj prije Papeta kojem se i danas klanjaju !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Drago mi je da je neko konacno upoznao i "upozoro" ljude, i to javno, na TV.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
E i vi nasli o onom Ćazimu pricati i njegovoj emisiji.Obicni debil.Imena se stidi. 
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- velez_mostar
- Kontakt:
No Name ,odlicno si ti to napisao ,skoro sve si u pravu...
Gore sam zamolio da neko napise sta je tacno Mimo pricao ,ali eto nisam dobio odgovor ,pa i nisam dovoljno upucen da se nadovezujem na temu ,ali cu se nadovezati na tvoj post u kojem si iskljucivo dao podrsku Susicu ,ali samo zato sto je on taj koji je trenutno na toj poziciji ,i indirektno opravdavati izbor tog covjeka na tu poziciju ,gurajuci neke druge kandidate u stranu je pomalo licemjerno.
U Susicevom radu totalno je nebitan faktor mizerni novac kojeg prima ,jako je vazno spomenuti njegove motive zbog kojih je tu,
On dobro zna da ima jednu od najpotentnijih repki u Europi ,i da u slucaju ostvarenja rezultata podize sebi rating ,i odlazi u klub koji ce ga placati ogroman novac.
Nije Susic nikakvo trenersko ime da moze preuzeti neki klub ,ili reprezentaciju u kojoj ce imati milione ,jer nije nista napravio ,a to pokusava preko repke.
Ja licno mislim da on ima problem sa patriotizmom ,sa mjestom rodjenja ,sa ovom drzavom ,i da je on skroz otpisao ovu zemlju sto se toga tice ,nema sekunde emocija ,nije cak ni bodrio ,niti gledao nasu Repku dok je igrala ,tako da mu ne treba odavati priznanje kao "nasoj igrackoj legendi" ,nego ga treba oslovljavati kao nekoga ko je dosao da uradi posao ,da nas obraduje ,da sa dobrom ekipom donese svima nama srecu na tom polju,znaci ,cisto profesionalno.
Ovo su sve cinjenice ,isto kao sto je cinjenica da je dobro postavio taktiku protiv Gane ,da je napravio neke pozitivne rotacije ,da je uveo neki novi ambijent u kojem repka radi ,da je izolirao ekipu ,uglavnom da do sada radi solidno.Isto tako je i cinjenica da su kvazi novinari sa OBN-a navikli na Ciru koji je svake sedmice gostovao u njihovim emisijama dajuci im vecu medijsku paznju ,pa im sada neobicno bez toga.
Gore sam zamolio da neko napise sta je tacno Mimo pricao ,ali eto nisam dobio odgovor ,pa i nisam dovoljno upucen da se nadovezujem na temu ,ali cu se nadovezati na tvoj post u kojem si iskljucivo dao podrsku Susicu ,ali samo zato sto je on taj koji je trenutno na toj poziciji ,i indirektno opravdavati izbor tog covjeka na tu poziciju ,gurajuci neke druge kandidate u stranu je pomalo licemjerno.
U Susicevom radu totalno je nebitan faktor mizerni novac kojeg prima ,jako je vazno spomenuti njegove motive zbog kojih je tu,
On dobro zna da ima jednu od najpotentnijih repki u Europi ,i da u slucaju ostvarenja rezultata podize sebi rating ,i odlazi u klub koji ce ga placati ogroman novac.
Nije Susic nikakvo trenersko ime da moze preuzeti neki klub ,ili reprezentaciju u kojoj ce imati milione ,jer nije nista napravio ,a to pokusava preko repke.
Ja licno mislim da on ima problem sa patriotizmom ,sa mjestom rodjenja ,sa ovom drzavom ,i da je on skroz otpisao ovu zemlju sto se toga tice ,nema sekunde emocija ,nije cak ni bodrio ,niti gledao nasu Repku dok je igrala ,tako da mu ne treba odavati priznanje kao "nasoj igrackoj legendi" ,nego ga treba oslovljavati kao nekoga ko je dosao da uradi posao ,da nas obraduje ,da sa dobrom ekipom donese svima nama srecu na tom polju,znaci ,cisto profesionalno.
Ovo su sve cinjenice ,isto kao sto je cinjenica da je dobro postavio taktiku protiv Gane ,da je napravio neke pozitivne rotacije ,da je uveo neki novi ambijent u kojem repka radi ,da je izolirao ekipu ,uglavnom da do sada radi solidno.Isto tako je i cinjenica da su kvazi novinari sa OBN-a navikli na Ciru koji je svake sedmice gostovao u njihovim emisijama dajuci im vecu medijsku paznju ,pa im sada neobicno bez toga.
pape je licemjer samo takav njemu nista nije sveto nikad nije ni dolazio u bosnu dok nije vidio priliku da nesto moze napravit nikad nije ni pomislio da sta uradi za bh fudbal to je tip koji gleda lični interes reprezentaciju je vratio u sarajevo misleći tim činom zadobit podrsku sarajlija izgleda da nije uspio a sad kada je naredženo iz uefe da koševo ne zadovoljava uvjete da se igraju na njemu kvalifikacije morat će se opet igrat u zenici da zna safet sta ga čeka u zenici koje provokacije nebi nikad dosao jednom je čiro rekao sine ako se zakaćiš sa novinarima gotov si e pa safete ti si se već zakačio mimo tem je pošteno odero ali on je još jedan u nizu sta če da ti se desi ciro je kralj ovaj pape kad igra bosna isto da ljudi idu na dženazu nikakve atmosfere au ostalo sarajevska publika je za kosarke ili neki drugih kulturnih manifestacija
Samo zamislite situaciju u kojoj ste "u gov.nima" a prijatelj vam ne zeli pomoci niti bar dati podrsku. I kad se otrgnes iz problema, postanes neko, taj "prijatelj" zeli da ti kao bude pravi prijatelj. Koji ce vam onda tad racku. Tako ja vidim ovu situaciju sa Susicem. Ako grijesim ispravitevelez_mostar je napisao/la:No Name ,odlicno si ti to napisao ,skoro sve si u pravu...
Stavi koji interpunkcijski znak, da se ne moram muciti dok procitam ovaj jad. Vidim krivo ti je sto Pape ne izigrava majmuna i pravi cirkus, kao sto je to radio tvoj idol mikado. A za ovo "da zna safet sta ga čeka u zenici koje provokacije nebi nikad dosao" Sta je bilo zenicani, sta vam je ovaj covjek skrivio? Bagro jedna, i ne treba vam doci, jedino mozda kada budemo igrali protiv Luksemburga.SAUDIN23 je napisao/la:pape je licemjer samo takav njemu nista nije sveto nikad nije ni dolazio u bosnu dok nije vidio priliku da nesto moze napravit nikad nije ni pomislio da sta uradi za bh fudbal to je tip koji gleda lični interes reprezentaciju je vratio u sarajevo misleći tim činom zadobit podrsku sarajlija izgleda da nije uspio a sad kada je naredženo iz uefe da koševo ne zadovoljava uvjete da se igraju na njemu kvalifikacije morat će se opet igrat u zenici da zna safet sta ga čeka u zenici koje provokacije nebi nikad dosao jednom je čiro rekao sine ako se zakaćiš sa novinarima gotov si e pa safete ti si se već zakačio mimo tem je pošteno odero ali on je još jedan u nizu sta če da ti se desi ciro je kralj ovaj pape kad igra bosna isto da ljudi idu na dženazu nikakve atmosfere au ostalo sarajevska publika je za kosarke ili neki drugih kulturnih manifestacija
sušić je igrać čelni ljudi iz nsbih radi po naredženju njihovom mislim da neće dugo izdržat na kormilu naše repke jer prva dva poraza novinari će ga poderat na svakom mjestu samo tako a u zenicu kad dodže jadna li mu majka sta su mu robijasi spremili koje pjesmice za mamu jer je u par intervijua koje je dao govorio protiv zenice i bilinog polja samo zato sto ga čelik nije htjeo uzet kao igraća(naša uprava mu rekla da nema kvalitetu da igra za čelik
)e pa safete jedini stadion u zenici zadovoljava uvjete gdje se mogu igrat kvalifikacione utkmice pa ćes morat doč u zenicu welkom tu hell!!!!!!!!!! 
Ma Susic nije tu zlaja da ja "prijatuljem" sa njim.On je tu da me odvede na Evropsku a za "prijatovanje" cu se ja snaci..
Glavni problem nas Bosanaca je da ne mozemo shvatiti da nije posao selektora da on mase rukama,ide u rat,pa ni da voli drzavu.Njegovo je samo da ostvari uspjeh sa reprezentacijom koju vodi i to je to..
Boga mi isto smo kakve curice:Pa on mene ne voli,nije mi se javio,gleda drugu........
PS Saudine ne daj Boze da si ti napisao te pjesmice.Bojim se kako ce ih procitati
Glavni problem nas Bosanaca je da ne mozemo shvatiti da nije posao selektora da on mase rukama,ide u rat,pa ni da voli drzavu.Njegovo je samo da ostvari uspjeh sa reprezentacijom koju vodi i to je to..
Boga mi isto smo kakve curice:Pa on mene ne voli,nije mi se javio,gleda drugu........
PS Saudine ne daj Boze da si ti napisao te pjesmice.Bojim se kako ce ih procitati
Zadnja izmjena: delija, dana/u 13 mar 2010, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
napravite stadion pa ondaa nesto pisite da se barem imate čime **** i koševo je napravljenu na mezarju zato se nemožemo nikad nigdje ni plasirat
Vasa uprava mu rekla da nema kvalitetu za celik, ma nema dalje. SAUDINE kralju samo nastavi, najjaci si.SAUDIN23 je napisao/la:sušić je igrać čelni ljudi iz nsbih radi po naredženju njihovom mislim da neće dugo izdržat na kormilu naše repke jer prva dva poraza novinari će ga poderat na svakom mjestu samo tako a u zenicu kad dodže jadna li mu majka sta su mu robijasi spremili koje pjesmice za mamu jer je u par intervijua koje je dao govorio protiv zenice i bilinog polja samo zato sto ga čelik nije htjeo uzet kao igraća(naša uprava mu rekla da nema kvalitetu da igra za čelik)e pa safete jedini stadion u zenici zadovoljava uvjete gdje se mogu igrat kvalifikacione utkmice pa ćes morat doč u zenicu welkom tu hell!!!!!!!!!!
robijasi mu spremili pjesmu za mamu? Sta cete vi bolan, drvosjece jedne? Kako vas nije stid? Kompleksi, kompleksi...
E jes ga i Celik zaeboSAUDIN23 je napisao/la:sušić je igrać čelni ljudi iz nsbih radi po naredženju njihovom mislim da neće dugo izdržat na kormilu naše repke jer prva dva poraza novinari će ga poderat na svakom mjestu samo tako a u zenicu kad dodže jadna li mu majka sta su mu robijasi spremili koje pjesmice za mamu jer je u par intervijua koje je dao govorio protiv zenice i bilinog polja samo zato sto ga čelik nije htjeo uzet kao igraća(naša uprava mu rekla da nema kvalitetu da igra za čelik)e pa safete jedini stadion u zenici zadovoljava uvjete gdje se mogu igrat kvalifikacione utkmice pa ćes morat doč u zenicu welkom tu hell!!!!!!!!!!
Oplakah
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Prijatovanje" nemoj shvatiti u bukvalnom smislu.delija je napisao/la:Ma Susic nije tu zlaja da ja "prijatuljem" sa njim.On je tu da me odvede na Evropsku a za "prijatovanje" cu se ja snaci..
Ne moze me niko ovdje ubijedit da Susic nije vidio priliku da se preko reprezentacije probije u malo vece trenere/managere. Boli njega racku za nama. TO MENE BOLI.
PS. Sad ce neko Capela spomenut. Oni se ne mogu ni poredit. Capelo je: 1. stranac 2. institucija
Inace na bilinom razvaljujemo.SAUDIN23 je napisao/la:napravite stadion pa ondaa nesto pisite da se barem imate čime **** i koševo je napravljenu na mezarju zato se nemožemo nikad nigdje ni plasirat
Na oba smo kantaMadafaka je napisao/la:Inace na bilinom razvaljujemo.SAUDIN23 je napisao/la:napravite stadion pa ondaa nesto pisite da se barem imate čime **** i koševo je napravljenu na mezarju zato se nemožemo nikad nigdje ni plasiratOtislo smo i na EP i SP.
E jesi i ti cudan lik.Pa ako njegovo probijanje znaci nase kvalifikovanje na Evropsko PA NEKA GA..Covjece sam si naveo primjer i opet ne kontasszlaja je napisao/la:
"Prijatovanje" nemoj shvatiti u bukvalnom smislu.
Ne moze me niko ovdje ubijedit da Susic nije vidio priliku da se preko reprezentacije probije u malo vece trenere/managere. Boli njega racku za nama. TO MENE BOLI.
PS. Sad ce neko Capela spomenut. Oni se ne mogu ni poredit. Capelo je: 1. stranac 2. institucija
nismo otisli ali nismo ni gubili od nekih bezveze reprezentacija a u ostalom vi nemate stadiona na kome se mogu igrat kvalifikacije opet če te morat nas lizat da vas pustimo na bilno polje ma hajd kad smo vas mogli u ratu odbranit od četnika pustit čemo vas i da igrate na našem stadionu
a čelik je uvijek imao upravu za procijenit igrca tu se posebno istiću 
Samo tad cu mu i "oprostit" sve. U tome i jest fazon. Ja cu ovo sve svoje isprintat i pojest ako na kraju ispadne da sam pogrijesio, i da mi odemo na EURO. Kao da ja to ne bi volio. Ja samo navodim ČINJENICE. Pobijajte cinjenice, a ne ovamo nesto lijevo.delija je napisao/la:E jesi i ti cudan lik.Pa ako njegovo probijanje znaci nase kvalifikovanje na Evropsko PA NEKA GA..Covjece sam si naveo primjer i opet ne kontasszlaja je napisao/la:
"Prijatovanje" nemoj shvatiti u bukvalnom smislu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.