FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasluzio je momak u potpunosti, vratio se 100 posto u formui i ubjedljivo je najbolji lijevi bočni u ligi
Evo sad procitah na jednom portalu da ce sutra biti prenos tekme.To je odlicna vijest
boccacio milina je citati tvoje postove, svaka cast

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Vezano za @boccacciev post najbolji primjer dobrog Adžemovog rada je Rijad. Od gotovo nezamjetnog i nezainteresiranog igrača u vrijeme Dine Rijad je od dolaska Adžema, koji očito ima sasvim drugačiji pristup mladim igračima postao to što jeste. Normalno je da pred njim ima još puno rada i prostora za poboljšanje ali vjerujem da Adžem zna sve to pratiti i kontrolirati i motivirati ali i spustiti na zemlju kad treba. I Rijada i bilo kojeg drugog mladog igrača.
Kao što je već puno puta napisano, biće tu još dosta uspona i padova ali je najvažnije da mi imamo strpljenja, da imamo i mjeru i vjeru jer je očito da se dobro radi, a rezultati dobrog rada moraju kad tad doći.
Kao što je već puno puta napisano, biće tu još dosta uspona i padova ali je najvažnije da mi imamo strpljenja, da imamo i mjeru i vjeru jer je očito da se dobro radi, a rezultati dobrog rada moraju kad tad doći.
Čestitke Kvesi i sretno mu, lijepo je biti dio reprezentacije, a on sigurno zaslužuje to
Ako Široki fkt izađe u komibnovanom sastavu, moglo bi biti svega
Jedva čekam utakmicu, samo lijepe vijesti idu ovih dana (bar gledajući ovako, Kvesa dobio poziv u repku, Široki oslabljen ide na nas, mi u lijepom nizu) i red bi bio da se ovo materijalizuje 

Ako Široki fkt izađe u komibnovanom sastavu, moglo bi biti svega

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Boccacciov post mi je slagort da se nadovezem malo na Adzema I ovu djecu Zerica I Behrama.
Zna li se pouzdano kakva je situacija sa njima. Oni su kao odbili potpisat ugovore,I sad je status quo.
Mislim da krenemo logicki,Fadil I Adzem su igrali zajedno,vjerovatno su I haveri,I sad je odlicna prilika da mu sin pocne dobijat sansu da radi sa prvim timom.
Najbolji primjer je mali Hadziahmetovic I Memija.
Sigurno si u boljem izlogu kad si u prvom timu ,nego kad si kadet.
Sad ako je Facin jedini interes da mu sin lakse ode,zato sto Zeljo nece dobit nista osim naknade,onda blago njemu na takvom razmisljanju.
Zeljo sad Meka za mlade igrace ,da se dokazu.
Ako Im je put Armina Hodzica primjer,onda mora znati da je taj Hodzic opet morao da se vrati I 2 godine igra u prvom timu,da bi stekao neko ime I ostvario dobar transfer.
Valjda ce skontat tona vakat,dok mu menadjeri ne uniste dijete,gledajuci kako da na brzinu cvaknu koju milju vise,a **** to sto on moze puno vise.
Zna li se pouzdano kakva je situacija sa njima. Oni su kao odbili potpisat ugovore,I sad je status quo.
Mislim da krenemo logicki,Fadil I Adzem su igrali zajedno,vjerovatno su I haveri,I sad je odlicna prilika da mu sin pocne dobijat sansu da radi sa prvim timom.
Najbolji primjer je mali Hadziahmetovic I Memija.
Sigurno si u boljem izlogu kad si u prvom timu ,nego kad si kadet.
Sad ako je Facin jedini interes da mu sin lakse ode,zato sto Zeljo nece dobit nista osim naknade,onda blago njemu na takvom razmisljanju.
Zeljo sad Meka za mlade igrace ,da se dokazu.
Ako Im je put Armina Hodzica primjer,onda mora znati da je taj Hodzic opet morao da se vrati I 2 godine igra u prvom timu,da bi stekao neko ime I ostvario dobar transfer.
Valjda ce skontat tona vakat,dok mu menadjeri ne uniste dijete,gledajuci kako da na brzinu cvaknu koju milju vise,a **** to sto on moze puno vise.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pa red je da oni protiv nas jednom igraju kombinovano, mi smo ih par puta fino iskombinovali. ipak su to nasi sportski prijateljianonimni je napisao/la:Čestitke Kvesi i sretno mu, lijepo je biti dio reprezentacije, a on sigurno zaslužuje to![]()
Ako Široki fkt izađe u komibnovanom sastavu, moglo bi biti svegaJedva čekam utakmicu, samo lijepe vijesti idu ovih dana (bar gledajući ovako, Kvesa dobio poziv u repku, Široki oslabljen ide na nas, mi u lijepom nizu) i red bi bio da se ovo materijalizuje

za mladog igrača je bolje igrati i pomalo u prvom timu nego u bilo kojoj akademiji ovog svijeta. danas, u 21. vijeku, oni koji su stvarno najveći talenti odmah idu u vatru. a u akademijama, u-17, u-19, u-21 ostaju oni koji to nisu.
sad, konta l' ovo fadil...mislim da ne konta.
sad, konta l' ovo fadil...mislim da ne konta.
-
- Kontakt:
Pozdrav ljudi jedno pitanje molim vas.
Trazim da kupim knjigu Ivica Osim utakmica zivota, ali nevjerovatno nigdje ne mogu da je nadjem.
Da li neko od vas zna mjesto gdje se moze naci knjiga i cijena koja je, hvala
Trazim da kupim knjigu Ivica Osim utakmica zivota, ali nevjerovatno nigdje ne mogu da je nadjem.

SWRA
Ja sam je ljetos kupio u Svjetlosti i bila je 15 KM, valjda je još imaju 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bravo Kvesa

Sretno Zelji u Sirokom i Sehicu na San Siru. Drago mi je zbog njega...ali tuzno je kako selektor okrece glavu od njega, Stilica, Zukanovica.. I naravno, cestitke Kvesa, onaj prvi poziv je dosao na vrhuncu njegove forme, ovaj sad bi mu mogao znaciti da se jos brze vrati na 100% svojih mogucnosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zna li neko ima li velikih brojeva (prosle sedmice nije bilo)?anonimni je napisao/la:70 KM, 10% popusta za clanove
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
u prolazu ljetos u neumu na trafici na magistrali(pored pekare),20KMpetisesti98 je napisao/la:Pozdrav ljudi jedno pitanje molim vas.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Jel kvesa ima ugovor do ljeta.
- plavipatriota
- Kontakt:

znam ko je ova cura, svaka joj čast, al ovo je smiješno

- SimkeSamke
- Kontakt:
ti si bolestan
- corleone87
- Kontakt:
Jesi debil i to na kvadrat.Kako te nije sramota ismijavati djevojku..plavipatriota je napisao/la:
znam ko je ova cura, svaka joj čast, al ovo je smiješno![]()
![]()
![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- plavipatriota
- Kontakt:
dušebrižnici, ne ismijavam curu, šega mi bi kako od NEDO stvoriše NENAD, ja protiv nje ništa nisam rekao, čak šta više vrlo mi je drago što cura ostvaruje uspjehe na sportskom planu, smiješno mi kako ga prekrsti iz NEDO U NENAD

znaš šta znači kad neko učestvuje na specijalnoj olimpijadi, znaš?
Pregledaj malo i ostale slike, vidis da ima problema, da ide u skolu za djecu sa posebnim potrebama. Nemate razloga momka napadat, stvorit cete bezveze glupu raspravu na temi.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 27 gostiju.