Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Ajax
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 10:18

emir79 je napisao/la:Samo jedno pitanje ? Da li ste vi uopste procitali tekst ,osim idiotskog naslova? Nigdje covjek nije spomenuo 3 napadaca. Igrace sistem kao sto je poceo prosle kvalifikacije. 4-2-3-1 ili 4-5-1 kako vam je lakse. De Bosnjo procitaj nekad nesto.
Da igrace 4-5-1 a Ibisevic ce mu igrati "lazno" desno krilo umjesto Hajrovica koji je za razliku od njega pravo krilo posebno u defanzivnim zadacima. I to sve po strani po kojoj ce napadti Bale. Nije valjda da misli da ce Mujdza sam zaustaviti jednog takvog igraca sa Ibisevicem :hmmmmm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 10:23

Burundi je napisao/la:Jel mu tesko ovako nesto izvesti?
slika
Najbolji tim. :salut:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 30 sep 2014, 10:25

emir79 je napisao/la:Samo jedno pitanje ? Da li ste vi uopste procitali tekst ,osim idiotskog naslova? Nigdje covjek nije spomenuo 3 napadaca. Igrace sistem kao sto je poceo prosle kvalifikacije. 4-2-3-1 ili 4-5-1 kako vam je lakse. De Bosnjo procitaj nekad nesto.
Pošto si očito zaslijepljen Safetom, pa nisi vidio pasus, da ti izvučem citat iz članka.
Ipak, Sušić navodi da će utakmicu u Walesu najvjerovatnije početi Vedad Ibišević i Edin Džeko, a razmišlja i da počne sa tri napadača, odnosno da u prvih 11 bude i Izet Hajrović.
Anyway, vjerujem da ćemo Wales uzeti na kvalitetu sada kada se je i Spahić vratio u obranu, kao što smo uostalom prošli i prethodne kvalifikacije. Samo molim Boga da Sušić ne izvede neku kriminalnu formaciju. Valjda će i u tom slučaju igrači biti dovoljno samoinicijativni da se preslože na terenu bez konsultacija sa blijedim pogledom na klupi.

@Ajax ne može taj tim. Nije multi-kulti. Susjedi će nas optužiti da smo unitarni. Ionako već kukaju. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 30 sep 2014, 12:15

Možda je Pape mislio Hajrovića staviti iza Džeke i Ibiševića. Realno, Hajrović nije za krila. Ako bi ga koristili iza dva napadača do izražaja bi mogao doći njegov šut koji mu je najjače oružje (možda i jedino).

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 sep 2014, 12:22

Da se mene pita, ovako bih poceo:

____Mujdza, Sunjic, Spahic, Mume

_______Pjanic, Medunjanin

Hajrovic, _ __ : ) __ ____ ___Lulic

_________Dzeko, Ibisevic
15.10 - 15.06 ...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 sep 2014, 12:29

skyisthelimit je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Vels je svakako 4. ekipa grupe.. Protiv pete smo vec zayebali, znaci nemamo prava na jos jedan kiks.
Vels je 3 ekipa grupe.
4., druze... Vidjet' ces. ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 12:39

Mijenjajte formacije sve pada u vodu. Lulic opet lijevi bek. Hajrovic se vraca na desno krilo. A lijevo krilo ce glumiti Vedo ili Visca. Najvjerovatnije Vedo. Tako da je i Papetu laknulo i ne mora se vise sekirati kako da mu jedan Ibisevic ne igra u prvih 11. Koji je daleko od neke golgeterske forme ( 0 golova u prvenstvu ) ali to Papetu nije bitno jer je zabio gol velikom Lichtensteinu. To sto ce to biti lose po momcad to nije bitno. Sto ce nas njihova krila probijati na obadvije strane jos vise isto nije bitno. Lazno krilo se vraca na scenu :lol:

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 30 sep 2014, 12:44

0:6 gol razlika u ova dva meča i odlazak smrada sa klupe

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 30 sep 2014, 13:23

Vrsajevic ce cuvati Balea. Ima brzinu sasvim sigurno da ga cuva, eh sad sto bas nije sposoban da ga cuva to je druga stvar. Nema veze igrat ce flastera na njemu :D
Razbojnik je napisao/la:gledam im sastav..
Wales bez Ramseya i Joea Allena je barem 50% slabiji.
Nisu nista posebno.

Imaju Garetha Balea..
Kapetan im je Ashley Williams iz Swansea.
Imaju Daviesa iz Tottenhama koji nije bas standardan u klubu.
Ostali igraju u klubovima tipa West Ham, Leicester, Crystal Palace i sl....
Meni opet ti klubovi nekako djeluju jace od Hajduka :?

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 30 sep 2014, 13:28

[quote="FliX"]Vrsajevic ce cuvati Balea. Ima brzinu sasvim sigurno da ga cuva, eh sad sto bas nije sposoban da ga cuva to je druga stvar. Nema veze igrat ce flastera na njemu :D

Jedino da ga zaflasterimo za Balea :rol: :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 30 sep 2014, 13:35

Avdija ne da ne može čuvati Balea, on ne moze cuvati igraca iz druge federalne, jer ne zna oteti loptu, ne zna uklizati, pruziti nogu, postaviti se, znaci nista osim trcanja, a od trcanja za Baleom nema neke pretjerane koristi :nene:
DD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 sep 2014, 13:36

ja bi protiv welsa ovako 4-4-2 baklava formacija :D begovic - zadnja linija mujdza sunjic spahic lulic , zdnji vezni besic krila hajrovic i visca prednji veni pjanic i u napadu dzeko i vedo . :bih:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 sep 2014, 13:43

S obzirom da RAmsey neće igrati sigurno, nije nam ni potrebna vele jačina u veznom redu. Treba pojačati krilne pozicije. E sad na koji način će stručnjak da nas ovaj put iznenadi vidjet ćemo... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 13:50

bordobijeli je napisao/la:ja bi protiv welsa ovako 4-4-2 baklava formacija :D begovic - zadnja linija mujdza sunjic spahic lulic , zdnji vezni besic krila hajrovic i visca prednji veni pjanic i u napadu dzeko i vedo . :bih:
Nemere Pape uvijek zeli imati trojicu igraca na centru terena od pasova i golova i na taj nacin ako nista bar dobiti veci posjed lopte. ( skoro uvijek moze da kaze nisu nas nadigrali iako izgubimo ) Ti si stavio samo dvojicu igraca na centru terena nema sanse. :nene: :nene:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 13:53

Unknown Genius je napisao/la:Nešto razmišljam (kad može Sušić, mogu i ja), ne bi ova formacija bila toliko loša. Mislim, imamo materijala za nju, iako je poprilično antipatična i, generalno gledano, nepoželjna (osim u Italiji).

-----------------Begović----------------
-----Bičakčić - Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------

Koliko sam upratio, Hajrović dosta voli pomagati nazad, a mislim da momak ima dosta i kondicije. Za Lulića to već znamo. Možda protiv Garetha ovo i nije idealno, ali staviti Bešića na njega i mirni smo.

Samo prijedlog, naravno. Da sam ja selektor pitanje je da li bih ovu formaciju izveo, ali svakako da ima logike u njoj.
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 sep 2014, 13:56

Ajax je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Nešto razmišljam (kad može Sušić, mogu i ja), ne bi ova formacija bila toliko loša. Mislim, imamo materijala za nju, iako je poprilično antipatična i, generalno gledano, nepoželjna (osim u Italiji).

-----------------Begović----------------
-----Bičakčić - Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------

Koliko sam upratio, Hajrović dosta voli pomagati nazad, a mislim da momak ima dosta i kondicije. Za Lulića to već znamo. Možda protiv Garetha ovo i nije idealno, ali staviti Bešića na njega i mirni smo.

Samo prijedlog, naravno. Da sam ja selektor pitanje je da li bih ovu formaciju izveo, ali svakako da ima logike u njoj.
:hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Protiv Kipra je ovo trebalo probati, tada smo imali svakakvog izbora. A u utakmici koju moramo dobiti, moramo se mi vratiti našem klasičnom sistemu. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 30 sep 2014, 13:58

Sa ovakvom formacijom smo vec jednom Belgiju sa Cirom razvalili, al tad smo imali Ciru a Belgija je bila losija 40 posto, sad imamo Teleta i jacu belgiju 40 posto, ali i ovo sto si ti napiso je 120 000 puta bolje nego Avdija na beku, Susic na lijevom veznom i indisponirani Lulic na beku.

Ako je Geca mogo cuvat Ronalda sto Avdija ne bi mogo Bejla :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 sep 2014, 14:27

lisander je napisao/la: Ako je Geca mogo cuvat Ronalda sto Avdija ne bi mogo Bejla :bih:
slika

85 minut protiv Barcelone.
Protiv Walesa trebamo duplirati bekove pa makar imali jednog igraca manje u sredini terena. Jer bas uz aut liniju su oni najopasniji. Posebno sada kada nema Ramseya sto se nadam da ce Pape znati iskoristiti. A o Belgiji cemo kasnije ima vremena. Znaci ova formacija 3-5-2 odnosno 5-3-2 bi bila jako zanimljiva protiv Walesa a i bila bi faktor iznenadjena jer to oni od Papeta nebi nikad ocekivali.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 30 sep 2014, 14:36

Ajax je napisao/la:
lisander je napisao/la: Ako je Geca mogo cuvat Ronalda sto Avdija ne bi mogo Bejla :bih:
slika

85 minut protiv Barcelone.
Protiv Walesa trebamo duplirati bekove pa makar imali jednog igraca manje u sredini terena. Jer bas uz aut liniju su oni najopasniji. Posebno sada kada nema Ramseya sto se nadam da ce Pape znati iskoristiti. A o Belgiji cemo kasnije ima vremena. Znaci ova formacija 3-5-2 odnosno 5-3-2 bi bila jako zanimljiva protiv Walesa a i bila bi faktor iznenadjena jer to oni od Papeta nebi nikad ocekivali.
:lolno: :clap: :urnebes: :plac:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2014, 15:53

Jbt sve kad mi moramo razmisljati dal ce nam selektor na desnog beka staviti igraca iz bundes ili hrvatske lige

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.