Pozvao bi on nekog iy Sarajeva ali nema tamo BosanacaHead je napisao/la:![]()

Pozvao bi on nekog iy Sarajeva ali nema tamo BosanacaHead je napisao/la:![]()
Da slučajno nije trebao Puzigaću,Protića zvati?Head je napisao/la:![]()
"Zukanović nije standardan u Chievu, a i da sam ga pozvao vjerovatno ne bi imao vize za Vels", poručuje tele koje se odaziva na ime Safet.
Momak se je rodio u Jajcu. Ili je i kod njega "logicno" da ne igra za BiH. Mozda bi momak i pristao da je neko popricao sa njim jer ima puno realnije sanse da zaigra za nas nego za Hrvatsku posebno poslje dugotrajne povrede Kolasinca a i Salihovic je puno puta out. ( puno vece nego sto je ikad imao npr. Kvrzic ) Znaci NIJE SE PROBALO NISTA uraditi oko ovog igraca. Sto ni ne cudi jer on nije htio ni Seferovicu, Tankovicu i mnogim drugim igracima da ide na noge. Ko su oni ?? Pa covjek je jedini selektor na svijetu koji razgovara samo sa kapitenom i to telefonski. A svi ostali razgovaraju sa svim svojim igracima i motivisu ih. Pa jedan Igor Stimac je u vise navrata razgovarao sa jednim Halilovicem za kojega se je znalo da tada nece biti ni jedan od 23 igraca odnosno tada se jos nije znalo za koga ce igrati. A ovaj nas nije ni sa jednim potencijalnim igracem razgovarao nego salje neke ljude da u njegovo ime pregovarajuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Leovac nema nas pasoš, kako ga je mogao pozvati ?
da mi je znati koja su to 3 beka bolji od njegaHead je napisao/la:Kvesic prije 2 sezone DA
Sadasnji Kvesic Ne, ja cu nabrojati barem 3 lijeva beka u nasoj ligi koja su bolja od njega, ali dobro.
Susic se svakako pogubio i ovo je samo jedan od pokazatelja,
PS: Znaci li ovo da strumfovi iz opozicije ulaze u koaliciju sa 2-3 forumasa koji jos uvijek brane Susica?
Ajax je napisao/la:Momak se je rodio u Jajcu. Ili je i kod njega "logicno" da ne igra za BiH. Mozda bi momak i pristao da je neko popricao sa njim jer ima puno realnije sanse da zaigra za nas nego za Hrvatsku posebno poslje dugotrajne povrede Kolasinca a i Salihovic je puno puta out. ( puno vece nego sto je ikad imao npr. Kvrzic ) Znaci NIJE SE PROBALO NISTA uraditi oko ovog igraca. Sto ni ne cudi jer on nije htio i Seferovicu, Tankovicu i mnogim drugim igracima da ide na noge. Ko su oni ?? Pa covjek je jedini selektor na svijetu koji razgovara samo sa kapitenom. A svi ostali sa svim svojim igracima. Pa jedan Igor Stimac je u vise navrata razgovarao sa jednim Halilovicem za kojega se je znalo da tada nece biti ni jedan od 23 igraca odnosno tada se jos nije znalo za koga ce igrati. A ovaj nas nije ni sa jednim potencijalnim igracem razgovarao nego salje neke ljude da u njegove ime pregovarajuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Leovac nema nas pasoš, kako ga je mogao pozvati ?Neki cak nemaju veze sa fudbalom a doveli su vise igraca nego on. Pa gdje to ima ?? Pa nisu igraci budale ako odlucuju koju ce selekciju izabrati. Na jednoj strani imaju normalne selektoru koji ih nagovaraju i obecavaju sve i svasta a na drugoj strani imas Papeta koji nece ni da razgovara sa njim licno. I onda se pljuju Seferovic i slicni igraci kao Pape sve uradio.
![]()
+1MrMuscle je napisao/la:Nikad branio nisam Susica a pogotovo ga ne pada mi napamet braniti sad... Kvesa je zasluzio poziv cisto jer se vratio nakon ozbiljne povrede, al'.... Ja cu prvi reci da je Magare trebalo Zukanovica zvati koji je bolji igrac od Kvesica... i da je on potrebniji repki.... I nemam nista protiv Kveleta volio bi da momak bude rezervni LB Kolasincu kad se ovaj oporavi...
Evo da ne bude zablude trenutno su bolji od njega Puzigaća, Marković i Letić!phily je napisao/la:da mi je znati koja su to 3 beka bolji od njegaHead je napisao/la:Kvesic prije 2 sezone DA
Sadasnji Kvesic Ne, ja cu nabrojati barem 3 lijeva beka u nasoj ligi koja su bolja od njega, ali dobro.
PS: Znaci li ovo da strumfovi iz opozicije ulaze u koaliciju sa 2-3 forumasa koji jos uvijek brane Susica?
Bojan Puzigacaphily je napisao/la:da mi je znati koja su to 3 beka bolji od njegaHead je napisao/la:Kvesic prije 2 sezone DA
Kvesić je odigrao preko 30 utakmica u mlađim selekcijama BiH,mlad je,sportista je pravi,ne pije ne puši.Već bio pozivan.Ima strašan centaršut iz trka,ko ne prati njegove utakmice to i ne zna.Head je napisao/la:Bojan Puzigacaphily je napisao/la:da mi je znati koja su to 3 beka bolji od njegaHead je napisao/la:Kvesic prije 2 sezone DA
Aleksandar Subic
Pero Stojkic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.