Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Zasluzuje priliku da odigra jednu utakmicu na svoju prirodnu poziciju, dosta je opasan iz slobodnjaka.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ovaj Salihovic je igrac u nasoj repci koji je najcesce povrijedjen, koji je njemu? Nema covjek sezonu bez povrede. Evo sad ga povreda sprijecava da igra protiv Vede.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Goalgetter
- Kontakt:
EA Sports je otkrio još jedan detalj, a to je ko su najbolji izvođači slobodnih udaraca.
Na vrhu se nalazi italijanski mastor, Andrea Pirlo. veznjak Juventusa se smatra jednim od najboljih izvođača u svijetu fudbala. Veliko priznanje je dobio fudbalski reprezentativac BiH, Sejad Salihović, koji se odmah nalazi iza Italijana.
Iza igrača Hoffenheima, na teećem mjestu se nalazi ponajbolji igrač svijeta, Lionel Messi, a u Top 10 su još Marco Reus, Wesley Sneijder, Arango. Zanimljivo je da u vrhu nema Cristiana Ronalda.

- Principatus
- Kontakt:
Ma smijesno je da jedan antitalenat kao Susic ima prednost nad Salihovicem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Otkazao dolazak zbog povrede poziv dobio Josip Kvesic ,e moj Pape 

- skyisthelimit
Zamolio bih momciluka da postedi i nas, a prije svega sebe i da objavi zavrsetak karijere.
15.10 - 15.06 ...
Meni se cini da Salihovic nije otkazao zbog povrede nego je otkazao zbog priucenog stratega,tj.pozdravio se sa reprezentacijom do daljnjeg.
Nema logike,on je zadobio posjekotinu na koljenu prije vise od 15 dana,mislim da je ta posjekotina vec zarasla a do utakmica ima jos 10 dana,nema teorije da ne bude spreman.Ocekujem ga u sastavu za vikend.
Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
Nema logike,on je zadobio posjekotinu na koljenu prije vise od 15 dana,mislim da je ta posjekotina vec zarasla a do utakmica ima jos 10 dana,nema teorije da ne bude spreman.Ocekujem ga u sastavu za vikend.
Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
Ako su moje sumnje opravdane to je ogroman hendikep za reprezentaciju,izgubili smo jos jednog odlicnog igraca, bolje reci priuceni strateg i kriminalac ga je otjerao zbog svojih šema i talova.
Sejo je konstantno krpio rupe SUšiću po lijevom beku ,a tu se on ne snalazi ne sjećam se 2-3x da je igrao kao u Hofenhajmu svoju poziciju..Rusilac je napisao/la: Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Opet ovaj Rusilac lupa pa ce za par dana glumiti kao da se nista nije desilo. 

E pa tu i lezi zec.Covjek vjerovatno razmislja ovako,kad nikog nije bilo ja sam godinama zrtvovao sebe da krpim lijevog beka,igrao na neprirodnoj poziciji i sutio,sve za dobrobit reprezentacije.E kad je konacno dosao Kolasinac,pravi lijevi bek,umjesto da konacno zaigram na svojoj pravoj poziciji,da se ispravi nepravda,u medjuvremenu kriminalac dovodi neke svoje igrace a tebe Sejo ko j.be.zgembo89 je napisao/la:Sejo je konstantno krpio rupe SUšiću po lijevom beku ,a tu se on ne snalazi ne sjećam se 2-3x da je igrao kao u Hofenhajmu svoju poziciju..Rusilac je napisao/la: Ovdje je,na zalost,Seji puko film sto ga levat pravi budalom.I u pravu je potpuno.
I jos kad je opet Sejo jedina opcija za lijevog beka povredom Kolasinca,debos ga ostavi na klupi protiv Kipra.
Svakom covjeku bi na Sejinom mjestu puko film.Sejo je jedan od najiskusnijih i jedan od igraca sa najduzim stazom u reprezentaciji i zasluzuje postovanje,pogotovo se mora imati u vidu da mu je uskraceno da se ustali i uigra u veznom redu zato sto je krpio lijevog beka a ne ovo sto radi priuceni kriminalac iz Zavidovica.
On ce tako otjerati jednog po jednog igraca koji smetaju njegovim planovima,njega samo to zanima.
Opet,ako je istina ovo sto ja pretpostavljam onda nas ocekuje jos neugodnih iznenadjenja prije okupljanja i otkazi jos nekih igraca.
Sejo,Vedo,Dzeko,Pjanic i Spaha su stara ekipa i pravi su jarani.Sad je i odazivanje Spahica vrlo upitno.
Naravno,pod pretpostavkom da je Sejo otkazao iz razloga koje sam nabrojao.
Sejo,Vedo,Dzeko,Pjanic i Spaha su stara ekipa i pravi su jarani.Sad je i odazivanje Spahica vrlo upitno.
Sumnjam da ce svi ti momci dovesti Euro 2016 u pitanje samo zbog Safeta. Euro je vazniji njima nego Safetu...Rusilac je napisao/la:Opet,ako je istina ovo sto ja pretpostavljam onda nas ocekuje jos neugodnih iznenadjenja prije okupljanja i otkazi jos nekih igraca.
Sejo nije igrao proslu utakmicu, mozda je stvarno povrijedjen.. Vidjet cemo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- plavipatriota
- Kontakt:
sve vrijeme sam imao osjećaj da je onaj što je pričao na --- SPAM --- protiv safeta bio sejad.. nešto imam osjećaj da je njemu najviše pukao film 

Slazem se sa tobom. Na koju poziciju mislis konkretno. Krilo ili zadnjeg veznog ??zgembo89 je napisao/la: Sejo je konstantno krpio rupe SUšiću po lijevom beku ,a tu se on ne snalazi ne sjećam se 2-3x da je igrao kao u Hofenhajmu svoju poziciju..
Neka te je stid Safete.
Hvala za sve Sejo! Podcjenjen igrac, koji je uvijek bio zrtva taktike i jedan od najvecih boraca.
Hvala za sve Sejo! Podcjenjen igrac, koji je uvijek bio zrtva taktike i jedan od najvecih boraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Salihovic je kako mi se cini izjavio.Da moras biti moron da bi navijao za MU.
BTW Tip je vec dvije sedmice out zbog povrede al haj ti balvanima objasni.
BTW Tip je vec dvije sedmice out zbog povrede al haj ti balvanima objasni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Salihaga zbog povrede otkazao, a nekakav moron-tetka ovdje izmislja nekakve teorije vezane za selektora Susica. Bolan idi na hr sajtove, i njih boli uspjeh BH repke...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Sretan rodjendan majstore, da te aBd ponovo vidimo u dresu reprezentacije

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim