Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Igrao sam dote 2, no ne volim toliko timske igre gdje zavisiš od drugih. Ideš na EU west, english i naravno da ti zapadne neki Rus koji spama hiroglife. Gore od Rusa su Srbi, Turci i Južnoamerikanci (odakle ih na EU serveru, nemam pojma).
Ne treba gubiti živce na tome, jedino ako imate prijatelje pa igrate u party ili ako imate oko 5+k mmr, zapast će vas igrači koji makar mogu ward kupiti.
Lol nisam nikad probao, jednostavno mi se ne da.
Ne treba gubiti živce na tome, jedino ako imate prijatelje pa igrate u party ili ako imate oko 5+k mmr, zapast će vas igrači koji makar mogu ward kupiti.
Lol nisam nikad probao, jednostavno mi se ne da.
Pa drugacije i ne igram dotu ako nas nema 5... Sad ako hocemo razbaciti neki Pub Game to je ono klasicna zeza a ako je u pitanju CM onda zna se kako, sta i ko igra odredjenu poziciju... Tako ako hoces ponovo igrat salji steam acc na pp pa da te dodam...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Ja igram LoL na EUW i sad sam bronze 1, mada meni dodje da ne igram po mjesec dana i onda kad pocnem igrati ne stajem nikako i tako u krug 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izbrisao sam ja dotu, imao sam oko 300 pobjeda i okanio sam se, previše frustracija.
Rekoh da nisam Lol probao, no dota me jako asocirala na starija vremena i warcraft III, zato sam i nju izabrao.
Rekoh da nisam Lol probao, no dota me jako asocirala na starija vremena i warcraft III, zato sam i nju izabrao.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
S obzirom da mi na kompjuter ne moze FIFA 15 ni blizu, sjetih se pa ima vec neko vrijeme polahko prekucavam legendarni San Andreas
Eh sad, zapeo sam i to pravo kod polaganja za pilotsku dozvolu, ima li neki nacin da preskocim ovu misiju majka mu stara a da to nije onaj da skinem tudji save sa neta. Vjerujem da je vecina vas ako nije presla ovu igru onda bar igrala neko vrijeme tako da se nadam da neko ima iskustva sa ovim 

1946
Meni je sestra uvijek avione prelazila ona to doktorirala ne znam moze li, znam da ima ubacit save file i igrica prekucana imas sve otkljucano.
Konačno na PES-u bh. tim!
Na PES-u 2015 moći će te igrati sa FK Sarajevom!

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
keramikr je napisao/la:Konačno na PES-u bh. tim!
Jami ba, ne vjerujem ja u to dok igra ne izađe.

Daj link gdje si vidio ?

Bezveze ložiš raju, poludit će ovi plavi ako bude istina.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pitaj sestru jel' voljna da joj posaljem svoj save file da predje avioneMElloo je napisao/la:Meni je sestra uvijek avione prelazila ona to doktorirala ne znam moze li, znam da ima ubacit save file i igrica prekucana imas sve otkljucano.

1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma pisalo na wikipediji, a znas da tamo moze editovati ko i kako hoce... Evo ja sad bas gledam i uklonili su.BelminM23 je napisao/la:keramikr je napisao/la:Konačno na PES-u bh. tim!
Jami ba, ne vjerujem ja u to dok igra ne izađe.
Daj link gdje si vidio ?
Bezveze ložiš raju, poludit će ovi plavi ako bude istina.
1946
Ma ja, kod nas raja vidi na Wikipedii nešto i odma to mora biti tako. 

Pogresna tema 

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 29 sep 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Donnie Darko je napisao/la:Serious Sam 2. Nećeš se pokajat vjeruj mi. Ne treba original.phily je napisao/la:moze li mi neko nabrojati neke igre gdje 2 igraca mogu zajedno igrati i prolaziti misije.....
Možeš igrati i Serious Sam: First i Second Encounter, HD remake. Ali je dvica bolja.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Serious sam 2 ne moze Split screen?phily je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Serious Sam 2. Nećeš se pokajat vjeruj mi. Ne treba original.phily je napisao/la:moze li mi neko nabrojati neke igre gdje 2 igraca mogu zajedno igrati i prolaziti misije.....
Možeš igrati i Serious Sam: First i Second Encounter, HD remake. Ali je dvica bolja.

medju 3 najbolje koje sam igrao, a igro sam ih puno, mozda i previse

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
@BitiSrcemVezan, nemoj ba to, jos u slucaju da prekucavas bez sifri sad bezveze da preskaces misiju nece biti to to.
I ja sam inao problem bas tu u pustinji sto se tice tih par misija i voznje aviona, polaganje najteze!
Ali odvoji sat vremena, otvori New Game nadji avion i vjezbaj bezveze izmedju zgrada i to i na kraju ces usavrsiti, nije to sad toliko tesko samo mala stela kako ustvari on funkcionise.
Mogao bi ti ja to preci nije beoaj zivota mi, ali kad si vec dotle dogurao na kraju ce tebi biti lose sto ti je neko drugi pripomogao.
I ja sam inao problem bas tu u pustinji sto se tice tih par misija i voznje aviona, polaganje najteze!
Ali odvoji sat vremena, otvori New Game nadji avion i vjezbaj bezveze izmedju zgrada i to i na kraju ces usavrsiti, nije to sad toliko tesko samo mala stela kako ustvari on funkcionise.
Mogao bi ti ja to preci nije beoaj zivota mi, ali kad si vec dotle dogurao na kraju ce tebi biti lose sto ti je neko drugi pripomogao.

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
e jbg stavio sam da se skida a nisam pogledao mozel ss ,al nema veze igrace se svakakoJesseP je napisao/la: Serious sam 2 ne moze Split screen?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
ja igram ufc undisputed 3 u zadnje vrijeme opet, ne bi onaj ea-ov iz principa igrao. ne kontam zasto su toliko zeljeli ovi iz ufc-a ugovor sa ea-om kad je ovaj stari ufc odlican i mogao je samo biti jos bolji a ovako sad su samo graficki dobru igricu napravili ostalo mi se nista ne sviđa.
gta v sam slucajno dobio meni se uopste nije igrala al moram priznati da sam pozitivno iznenađen bio a nisam igrao taj serial od san andreasa jos. i online odlicno izgleda i dosta je zanimljiv.
odigrao sam heavy rain od mene preporuka svima za tu igru. odlican tim je pravio igru ja mislim da imaju jos dvije igre jednu staru indigo prophecy i noviju nesto beyond two souls nju nisam igrao.
rdr redemption mi je malo dosadio nisam ga zavrsio nikad previse sam jahao u zalazak sunca
al online je dobar i tu, cak i ona zahebancija sa zombijima nije losa.
last of us imam odavno al sam ga tek nedavno malo poceo igrati, interesantna igra i ona ima dobar online, sviđa mi se sto je teza od ovih ostalih.
gta v sam slucajno dobio meni se uopste nije igrala al moram priznati da sam pozitivno iznenađen bio a nisam igrao taj serial od san andreasa jos. i online odlicno izgleda i dosta je zanimljiv.
odigrao sam heavy rain od mene preporuka svima za tu igru. odlican tim je pravio igru ja mislim da imaju jos dvije igre jednu staru indigo prophecy i noviju nesto beyond two souls nju nisam igrao.
rdr redemption mi je malo dosadio nisam ga zavrsio nikad previse sam jahao u zalazak sunca

last of us imam odavno al sam ga tek nedavno malo poceo igrati, interesantna igra i ona ima dobar online, sviđa mi se sto je teza od ovih ostalih.
You are someone else I am still right here
phily je napisao/la:medju 3 najbolje koje sam igrao, a igro sam ih puno, mozda i previse

Neke igrice da se mogu igrati preko lana, nesto kao Age of empires i Rise of nations ??
preporuke
preporuke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.