neka bude 0-1 i ja sam zadovoljan, ma da mislim da ce ovo biti 0-0...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sta ces rec onda za Real,imaju 3 igraca od stotinjak miliona...ultrasstyle_tz je napisao/la: gledajuci igrac za igraca pa covjek bi izabrao 8- 9 od 11 nasih igraca prije bilo kojeg njihovog individualno (posebno recimo u veznom redu) i onda dodjes na teren to vrlo cesto ne izgleda uopce dobro koliko izgleda na papiru po imenima igraca
To prvo svakako stoji, i to se zna ! Cak u prvoj utakmici protiv grka, trcali su nevjerovatnih 140km, bukvalno oni postavljaju standarde LP, grci su im odgovorili sa 140 i dobili utakmicu ! Mig_Mig !ultrasstyle_tz je napisao/la:Atletiko je jedna od trkacki najpotentnijih ekipa u evropi, uz Bajern i kompletan Dortmund...uglavnom vezni red cine Koke, Gabi i Garsija, a kada tome dodas zadnjeg veznog i Mandzukica dobijes 5 od 6 ofanzivaca koji jako puno trce i rade bez lopte..
na ruku nam ide sto nemaju neko tehnicki potkovano i prebrzo krilo..Arda i Grizmnan jesu kvalitet, ali ne toliki da ismijavaju 3-5-2 formaciju i nase stopere poput Bajrnovih ili Realovih krila..
takodjer i na sredini vjerujem da mozemo parirati svima pa i Atletiku i trkacki i tehnicki....koliko nas tacno unazadi ova formacija, gledajuci igrac za igraca pa covjek bi izabrao 8- 9 od 11 nasih igraca prije bilo kojeg njihovog individualno (posebno recimo u veznom redu) i onda dodjes na teren to vrlo cesto ne izgleda uopce dobro koliko izgleda na papiru po imenima igraca
Juve's home record in Serie A since our last defeat (06/01/13): WDWWWWWWDWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Protiv Roma mozdabianconeros je napisao/la:Vec su sve karte rasprodate z riomu..Bit ce ludilo... al prvo odraditi atletica...
Jel ko zna kad se Cacaeres vraca``?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.