Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Vratila se kicma ekipe. Begovic-Spaha-Pjanic-Dzekson. Spahic je ponovo tu, a ova trojica su se vratili u formu. Sad je samo pitanje hoce li Susic unistit taj kvalitet sa nekom moronskom taktikom, valjda ce kvalitet igraca biti dovoljan da jos jednom pobjedimo iako nam je selektor amater.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Vels je svakako 4. ekipa grupe.. Protiv pete smo vec zayebali, znaci nemamo prava na jos jedan kiks.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Nakon sto se Vels osakatio, imamo velike sanse da izvucemo povoljan rezultat.
Ocekujem dakako promjenu koncepcije odredjenih forumasa nakon uspjeha protiv Velsa, koji je nakon dizanja forme i povratka Spahica sve izvijesniji, dakle:
1. Head se obrce na drugu stranu, iznova pa ponovo,
2. Calcio se vraca dosta jaci i slozeniji u raspravu, vjerovatno vraca avatar nazad,
3. Virtual ide po rezultat i staje uz Safeta, nakon sto mu je okrenuo ledja, nakon sto ga je branio, pa mu okrenuo ledja,
4. Safetinho dozivljavaja idividualnu satisfakciju,
5. Emir79 objavljuje pobjedu nad ostatkom foruma, nakon sto je ponosno i tvrdo bivao uz Safeta proteklih burnih dana.
Dakle to ce biti ukratko te neke promjene nakon Velsa. Sta nas ocekuje poslije Belgije, to se vec ne bih usudio prognosticirati.

Fakat se osjecam nekako prazno bez avatara, vraticu ja njega mozda i ranije.
Ako pobjedimo i Vels i Belgiju, pa nema tu mnogo pametovanja, svi cemo na aparate od radosti

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Naravno da je bolja repka sa Spahicem, on je nas najbolji stoper. To je Papetov genijalni potez da ga vrati. Papetoljupci generalno nemaju problem sa Spahicem, nas odmetnuti clan Virtual vodi kampanju protiv njega, zajedno sa Papetomrscom bhsport-om i jos nekim forumasima.Cartman je napisao/la:Ali kako ce Papetoljupci priznat da je repka bolja nakon povratka Emira? Kako mili moji?
Drugi je par cipela sto je brat @cartman jedva cekao da primimo bilo kakav gol da bi on dokazao da Spahic mora biti tu.calcio je napisao/la:Naravno da je bolja repka sa Spahicem, on je nas najbolji stoper. To je Papetov genijalni potez da ga vrati. Papetoljupci generalno nemaju problem sa Spahicem, nas odmetnuti clan Virtual vodi kampanju protiv njega, zajedno sa Papetomrscom bhsport-om i jos nekim forumasima.Cartman je napisao/la:Ali kako ce Papetoljupci priznat da je repka bolja nakon povratka Emira? Kako mili moji?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Razbijamo Vels 3:0,a onda protiv Belgije 3:2..6 bodova,prvi smo u grupi 

- Donnie Darko
- Kontakt:
da mi je znati kako izgleda safetova priprema za ove tekme. zamisljam nesto ovako:
safet: "ne smijemo podcjeniti ekipu walesa. mogu biti opasni, pogotovo ovaj, ovaj bejl, njega se trebamo cuvati."
igraci: "mozda bi trebali pogledati neke njihove utakmice, analizirati njihove prednosti i slabosti, i maksimalno se takticki pripremiti za utakmicu."
safet: "nema potrebe. nemamo se cega pribojavati, dobili smo ih prije dvije godine. ali opet upozoravam, ne smijemo ih podcjeniti."
igraci:
i onda im nacrta formaciju kredom po tabli. kaze im da se cuvaju kontri i da moraju naci rjesenje u napadu kada ovi postave zid u odbrani i upozori opet da ih ne smijemo podcjenit.
safet: "ne smijemo podcjeniti ekipu walesa. mogu biti opasni, pogotovo ovaj, ovaj bejl, njega se trebamo cuvati."
igraci: "mozda bi trebali pogledati neke njihove utakmice, analizirati njihove prednosti i slabosti, i maksimalno se takticki pripremiti za utakmicu."
safet: "nema potrebe. nemamo se cega pribojavati, dobili smo ih prije dvije godine. ali opet upozoravam, ne smijemo ih podcjeniti."
igraci:

i onda im nacrta formaciju kredom po tabli. kaze im da se cuvaju kontri i da moraju naci rjesenje u napadu kada ovi postave zid u odbrani i upozori opet da ih ne smijemo podcjenit.
Nikad nisam prizeljkivao los rezultat repke zbog nekih drugih interesa. Ali naravno da sam znao sta nas ceka bez Spahe. Iako priznajem da sam mislio da mozemo protiv Kipra bez njega, ali eto nismo mogli ni to.Sabinho je napisao/la:Drugi je par cipela sto je brat @cartman jedva cekao da primimo bilo kakav gol da bi on dokazao da Spahic mora biti tu.calcio je napisao/la:Naravno da je bolja repka sa Spahicem, on je nas najbolji stoper. To je Papetov genijalni potez da ga vrati. Papetoljupci generalno nemaju problem sa Spahicem, nas odmetnuti clan Virtual vodi kampanju protiv njega, zajedno sa Papetomrscom bhsport-om i jos nekim forumasima.Cartman je napisao/la:Ali kako ce Papetoljupci priznat da je repka bolja nakon povratka Emira? Kako mili moji?Tako za prvi gol ne optuzuje samo Lulica iz odbrane a Begovica nije ni spomenuo.
A daj mi samo reci: Smatras li da bi on nesto mogao uciniti kod ona dva gola?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Re: Sv: Vels - BiH / BiH - Belgija
Apsolutno. Kod prvog pogotovo.Sabinho je napisao/la:A daj mi samo reci: Smatras li da bi on nesto mogao uciniti kod ona dva gola?
Ali Spaha nije samo jos jedan igrac, on je lider, motivator i idol. Digao bi ekipu. Ne bi Kiprani mogli prismrdit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Citam naslove "Brilijantni Begović zaustavio Newcastle, fantasticne obrane itd..." , pa odem da provjerim statistiku i vidim da je Newcastle imao jedan sut u okvir??Cartman je napisao/la:Vratila se kicma ekipe. Begovic-Spaha-Pjanic-Dzekson. Spahic je ponovo tu, a ova trojica su se vratili u formu. Sad je samo pitanje hoce li Susic unistit taj kvalitet sa nekom moronskom taktikom, valjda ce kvalitet igraca biti dovoljan da jos jednom pobjedimo iako nam je selektor amater.
Neko ko je gledao tu utakmicu, moze li mi pojasniti ove naslove?
Don't believe the hype.
Hoce igra sa 3 napadaca protiv Velsa ali neide na pobjedu.
Pa gdje su mu 3 napadaca...Mozda misli na 4-2-3-1 i krilnim napadacima
Samo jedno pitanje ? Da li ste vi uopste procitali tekst ,osim idiotskog naslova? Nigdje covjek nije spomenuo 3 napadaca. Igrace sistem kao sto je poceo prosle kvalifikacije. 4-2-3-1 ili 4-5-1 kako vam je lakse. De Bosnjo procitaj nekad nesto.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- skyisthelimit
Vels je 3 ekipa grupe.Consigliere je napisao/la:Vels je svakako 4. ekipa grupe.. Protiv pete smo vec zayebali, znaci nemamo prava na jos jedan kiks.
15.10 - 15.06 ...
Samo vi branite stratega, nista on nije spomenuo, ni protiv Slovacke bez zadnjeg veznog, ni protiv Nigerije bez lijevog beka, ni protiv Kipra bez oba beka, Susic genije, ovu formaciju jos nije izvodio tako da je vrlo moguce da krenemo sa 2-5-3Ipak, Sušić navodi da će utakmicu u Walesu najvjerovatnije početi Vedad Ibišević i Edin Džeko, a razmišlja i da počne sa tri napadača, odnosno da u prvih 11 bude i Izet Hajrović.

On sad misli ako je zvao Spahica da moze opet igrati bez jednog od bekova, kao Spaha je svemoguci dole
DD
- Nerminovic
- Kontakt:
Frizura ispred Sunjica.Burundi je napisao/la:Jel mu tesko ovako nesto izvesti?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United