Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Burundi
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Burundi » 29 sep 2014, 21:47

Predasistencija :kafa:
DD

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 29 sep 2014, 22:35

Sjajna asistencija Lulića za Đorđevića i to je 0:2 :bow:
DD

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 29 sep 2014, 23:19

Evo Lula odigrao veoma korektnu tekmu.E sad čekam da masa forumaša kaže da u repci nikada nije pružio neku dobru partiju.Kako to u Laciju dobar,a kod nas kanta ..do koga li je bože dragi,kakva mu je uloga u Laciju a šta naš Pape traži od njega(da 90 min.sam pokriva 120 metara terena)..Kako je došao u repku mislim da je Lula najveća žrtva Papetovih ludih formacija..

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 30 sep 2014, 00:39

Chinaglia je napisao/la:ništa ja ne poredim i ne znam kako si došao do toga, možda te zabolilo što već dvije sezone igrate k'o zadnji levati :lol: inače, Lazio je protiv Man Utd osvojio evropski super kup, jedna od tri stvari za kojima veliki SAF najviše žali :kafa: druga je čini mi se ta što nije uspio dovest' jednog igrača Lazija, ne mogu da se sjetim o kome se radi, a treću ne znam :D

slika
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 okt 2014, 22:51

kako li je ovaj igrac dospjeo do lacija nikad mi nece bit jasno pa on u 90 minuta utakmice nemoze ni jednu loptu da ubaci u sesnesterac

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 okt 2014, 22:55

samoposteno je napisao/la:kako li je ovaj igrac dospjeo do lacija nikad mi nece bit jasno pa on u 90 minuta utakmice nemoze ni jednu loptu da ubaci u sesnesterac
Prijatelju,Lazio je u takvoj banani da im Lulic dodje kao svemirski brod...Da je ovo period s pocetka 00',on tamo ne bi mogao ekonom da im bude...Kako mi je pao u ocima i kakva je krampetina od igraca.Ko je pazljivije gledao,mogao je vidjeti da je covjek SAM prodao barem 10 lopti... :oops: :oops:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2014, 22:57

samoposteno je napisao/la:kako li je ovaj igrac dospjeo do lacija nikad mi nece bit jasno pa on u 90 minuta utakmice nemoze ni jednu loptu da ubaci u sesnesterac
a sta ce ubaciti, kad sam drzi cijelu stranu. dok dodje do pozicije za centarsut, izgubi svu snagu.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 okt 2014, 22:58

NEZALAGANJE je napisao/la:
Prijatelju,Lazio je u takvoj banani da im Lulic dodje kao svemirski brod...Da je ovo period s pocetka 00',on tamo ne bi mogao ekonom da im bude...Kako mi je pao u ocima i kakva je krampetina od igraca.Ko je pazljivije gledao,mogao je vidjeti da je covjek SAM prodao barem 10 lopti... :oops: :oops:
sve si u pravu drug...neznam da je za reprezentaciju jednu utakmicu odigrao kako treba podhitno ga izbacit iz prve postave

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 okt 2014, 23:00

jasmin10 je napisao/la:
a sta ce ubaciti, kad sam drzi cijelu stranu. dok dodje do pozicije za centarsut, izgubi svu snagu.
ako on tako lako izgubi snagu da nemoze ubacit loptu onda ovo nije sport za njega neka se bavi sahom manje ce se umorit i avdija je krampa pa bar nekad ubaci u sesnest

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 23:01

Ma i dobar je bio kakav zna bit. Problem glavni je to sto kreten na klupi jos nije skuzio da je ovaj covjek desnjak, a ne ljevak. On je ko sakat na ljevoj strani.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 okt 2014, 23:03

Cartman je napisao/la:Ma i dobar je bio kakav zna bit. Problem glavni je to sto kreten na klupi jos nije skuzio da je ovaj covjek desnjak, a ne ljevak. On je ko sakat na ljevoj strani.
Mora da se salis,pa on cijelu svoju karijeru igra na lijevoj strani.Problem je sto ne moze i ne zna igrati defanzivno,vec uvijek neko mora biti iza njega,kako bi on imao vise snage za naprijed,te tako barem bio u boljoj prilici da nesto uradi.Covjek je totalno neodgovoran defanzivno....

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2014, 23:04

samoposteno je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
ako on tako lako izgubi snagu da nemoze ubacit loptu onda ovo nije sport za njega neka se bavi sahom manje ce se umorit i avdija je krampa pa bar nekad ubaci u sesnest
lula igra ispod svojih mogucnosti u reprezentaciji, ali sta ti realno ocekujes od covjeka koji 90 minuta sam drzi cijelu lijevu stranu ?
da probija i centrira i da pozadi zaustavlja Balea ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 23:04

NEZALAGANJE je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma i dobar je bio kakav zna bit. Problem glavni je to sto kreten na klupi jos nije skuzio da je ovaj covjek desnjak, a ne ljevak. On je ko sakat na ljevoj strani.
Mora da se salis,pa on cijelu svoju karijeru igra na lijevoj strani.Problem je sto ne moze i ne zna igrati defanzivno,vec uvijek neko mora biti iza njega,kako bi on imao vise snage za naprijed,te tako barem bio u boljoj prilici da nesto uradi.Covjek je totalno neodgovoran defanzivno....
Igra, ali je desnjak. Gledaj ga kad igra. Desnjak cisti, koji iz nekih razloga igra ljevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2014, 23:04

Lule čitavu karijeru igra na lijevoj strani, očigledno da on sam smatra da mu to bolje leži, što je meni iskreno neobično, jer on nema tehniku kao recimo Hajrović pa da igra na kontra strani

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2014, 23:05

Ko da peraje ima na nogama umjesto kopacki,svaki ubacaj na drugu stranu prebaci,gdje nema zive duse..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 23:06

Čovjek igra po lijevoj strani cijelu svoju karijeru.

Senad je odličan igrač za kontra napade gdje koristi svoju probojnost, ali u našem sistemu na posjed i kontrolu lopte on dosta griješi jer mu tehnika, pas igra i lucidnost nisu jača strana. Zahvalan igrač, ali mislim da bi nam više koristio ofanzivnije nego na beku..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 okt 2014, 23:08

Čovjek je ostavljen sam na toj lijevoj strani. U isto vrijeme je bek i krilo, tj. Papetova inovacija zvana krilni bek.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 okt 2014, 23:10

Neutral je napisao/la:Čovjek je ostavljen sam na toj lijevoj strani. U isto vrijeme je bek i krilo, tj. Papetova inovacija zvana krilni bek.
Koju ni R.Carlos iz najboljih dana ne bi sproveo... :lol: :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 okt 2014, 23:11

Neutral je napisao/la:Čovjek je ostavljen sam na toj lijevoj strani. U isto vrijeme je bek i krilo, tj. Papetova inovacija zvana krilni bek.
ja koliko sam vidio on nit je odigro dobro beka nit krilo na beku ga vadio besic koji je zaustavljo balea a na krilu je vise uradio susic nego on

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 okt 2014, 23:11

Clutch je napisao/la:
Čovjek igra po lijevoj strani cijelu svoju karijeru.

Senad je odličan igrač za kontra napade ali u našem sistemu na posjed i kontrolu lopte on dosta griješi jer mu tehnika, pas igra i lucidnost nisu jača strana. Zahvalan igrač, ali mislim da bi nam više koristio ofanzivnije nego na beku..
Ma igrao je i na krilu, to je najvise i igrao za repku, pa nikad nista. Dobro je odigrao protiv Rumunije u Zenici, solidno u Rigi i to je to. Jedan vrlo limitiran igrac. Ali istovremeno razvuce odbranu protivnika kad igra ofanzivnije, jer je jedino krilo u sastavu obicno. Sa te strane je koristan. "Najbolji bez lopte", sto kazu. :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, HariTz, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 29 gostiju.