Hvala druze na informacijama,jbg u mene je dosta gradske voznje..al nema veze,ovaj sto sam gledao mi se nevjerovatno svidio.Doduse volio bi da je 74 kw al ok je i ovaj.pozzBosniacum Lilium je napisao/la:Nissan je fakticki francuski tako da ne znas sta bih ti rekao. Jos Renaultov, radnicko auto kod Francuza.
Taj 307 fakat nije skup sto se tice odrzavanja, taj od 66 kw. Samo je dosta bucan i lijen.
Cuj kad je izasao taj Focus s tim motorom, on je po tehnologiji miljama ispred cetvorke![]()
Vozne karakteristike odlicne, siguran si na duza putovanja sto se tice preticanja, jer otresa sve ko slinu (provjereno)![]()
Zamajac ne kosta nista vise nego kod cetvorkeTurbina se dobro ponasa, egr se cesto zaprlja, meni je vakat cistit ga. Meni jedino smeta sto kvacilo hvata visoko, bas me to nervira
Sto se tice drugog, ne sikiraj se. Otvoreno ne uzima puno, po gradu hoce i 7.5 l / 100 km
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
Nisam rekao da ne proizvode kvalitetne automobile,vec eto sto cujem dosta osoba ili procitam negdje kao Golf je Golf,krenuvsi od serije dva pa nadalje.Saurman je napisao/la:Šta ti se ima gaditi kad ljudi proizvode kvalitetna vozila dok Francuzi proizvode smeće.
ja sam imao veoma losa iskustva sa frnacuzima, i sa 206, 307 i sa 407 i dalje ih izbjegajem u sirem luku, ne samo peugeote, sve francuze jer su mi totalno ohladili, da se ne lazemo, na oko su fantasticni automobili ali problemi nastaju tek onda kada das lovu za njih, mozes veoma lako provjeriti, kupi jednoga 
prvi put da se slozim sa Saurman-om, znas kako kod nas ide, Zena moze biti sa sela ali auto mora biti iz Njemacke i toga se bas treba i drzati, i dalje da se ne lazemo trenutno vozam jedno iz porodice Fiata i zadovoljan sam pravo ali sljedece koje je na listi je nesto iz ponude Audia i WV
bolje ti je uzeti tog Forda, po meni bar, ali svako ima stvar ukusa pa ti opet najvise poslusaj sebe.. LP

prvi put da se slozim sa Saurman-om, znas kako kod nas ide, Zena moze biti sa sela ali auto mora biti iz Njemacke i toga se bas treba i drzati, i dalje da se ne lazemo trenutno vozam jedno iz porodice Fiata i zadovoljan sam pravo ali sljedece koje je na listi je nesto iz ponude Audia i WV

bolje ti je uzeti tog Forda, po meni bar, ali svako ima stvar ukusa pa ti opet najvise poslusaj sebe.. LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
I ja sam imao Punta 9 godinamilanist je napisao/la:ja sam imao veoma losa iskustva sa frnacuzima, i sa 206, 307 i sa 407 i dalje ih izbjegajem u sirem luku, ne samo peugeote, sve francuze jer su mi totalno ohladili, da se ne lazemo, na oko su fantasticni automobili ali problemi nastaju tek onda kada das lovu za njih, mozes veoma lako provjeriti, kupi jednoga

Sve ima ono kako naletis, za Pezoe cujem vise puta tako, evo ima jedan Ford u rodbini 2004 godiste mislim, on je stvarno udoban ono full oprema navigacija, grijaci u sjedistima i sl. Skoro nov kupljen, vuce ide. Ali brate dragi ulaganja su velika. Stvarno je skupo odrzavanje. Ne da hvalim, imam 2. cetvorke, oba SDI. oprema stvarno slaba, ali sta god ode 20 KM, ja se ne mogu nacudit kako je jeftino odrzavanje. I to rijetko ode. Za godinu oba pređu oko 50 000 zajedno. Samo se servisi rade. I to ako znas mozes ubost stvarno jeftino. Price da ne ide pada u vodu. nije ti to velika razlika 10-20-30 kw pa ti bas osjetis kad povuce. I velika je razlika u kojoj brzini i na koliko obrtaja ce potegnuti sdi i turbo. Potrosnja stvarno minimalna. Znam da neke odbija kao slabo, ali sebi opet kad bi uzimao opet bi SDI-a ili benzinca, tdi bi zaobisao, puno se ulaze a malo daju, puno čade. Ako mi je vec stalo da auto bude jako onda ce benzinjara definitivno. Naravno dosta put se zna ubosti Francuz ocuvan, od gospodina cojka pa ti se nece kvarit i bit ce ti. I nije to sad auto od 30 000 pa dio kad ode i kosta, samo je u wv dosta povoljnije. Ja ako budem imao bolje uslove, definitivno cu uzeti Alfu 159. Mnogi govore kvari se i sl. skupo odrzavanje, ali kad vec dajem vece pare za auto onda moram imati i za odrzavanje. Ne mogu biti dijelovi od papira pa da svi odu, promijenit cu svaki dio ako trebamilanist je napisao/la:ja sam imao veoma losa iskustva sa frnacuzima, i sa 206, 307 i sa 407 i dalje ih izbjegajem u sirem luku, ne samo peugeote, sve francuze jer su mi totalno ohladili, da se ne lazemo, na oko su fantasticni automobili ali problemi nastaju tek onda kada das lovu za njih, mozes veoma lako provjeriti, kupi jednoga

Mia San Mia
- Centre forward
- Kontakt:
Nissan nije francuski nego postoji Nissan-Renault group. U toj ekipi je još i ruski AVTOVAZ. Pa taj tvoj Focus i ta trIstasedmica dijele istu paletu agregata (ako je dizel u pitanju), odnosno HDI tehnologiju. Još je i Mazda u toj družini. Vozio sam i Focusa i Peugeota, iste su klase. Ako je u pitanju dizel uvijek bih se odlučio za Peugeota jer imaju iste motore a ljepši je za vozit' od Forda. Focus benzinac je milju ispred Peugeota benzinca. Al' Golf je babo obojici. Što se tiče tog preticanja i viših obrtaja, snaga auta je u rezervoaru a ne pod haubom.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nissan je fakticki francuski tako da ne znas sta bih ti rekao. Jos Renaultov, radnicko auto kod Francuza.
Taj 307 fakat nije skup sto se tice odrzavanja, taj od 66 kw. Samo je dosta bucan i lijen.
Cuj kad je izasao taj Focus s tim motorom, on je po tehnologiji miljama ispred cetvorke![]()
Vozne karakteristike odlicne, siguran si na duza putovanja sto se tice preticanja, jer otresa sve ko slinu (provjereno)![]()
Zamajac ne kosta nista vise nego kod cetvorkeTurbina se dobro ponasa, egr se cesto zaprlja, meni je vakat cistit ga. Meni jedino smeta sto kvacilo hvata visoko, bas me to nervira
Sto se tice drugog, ne sikiraj se. Otvoreno ne uzima puno, po gradu hoce i 7.5 l / 100 km

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Re: Odg: Automobili, motori...
Eto odluka je pala na Focusa. Sutra idem da se dogovorim sa ljudima pa u ponedjeljak mehanicaru i elektricaru na dijagnostiku, pa ako bude ok sve, kupit cu. Nek mi je sa srećomBosniacum Lilium je napisao/la:Nissan je fakticki francuski tako da ne znas sta bih ti rekao. Jos Renaultov, radnicko auto kod Francuza.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo ga dobro provjeri i uzivaj 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Je li preporucljivo u toku voznje palit i gasit automatsku klimu?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja klimu uvjek gasim, ne volim ja to nikako, radije cu se skuhati u autu neko upaliti klimu
-
- Kontakt:
Ako ideš negdje dalje brate , ne možeš bez nje ... Iako ja imam naviku da je upalim prvih 2-3 minute na najnižu temperaturu i da rashladi i onda je ugasiti , mislim da je tako najboljeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja klimu uvjek gasim, ne volim ja to nikako, radije cu se skuhati u autu neko upaliti klimu

Mozes ako morasbavarian_bk je napisao/la:Ako ideš negdje dalje brate , ne možeš bez nje ... Iako ja imam naviku da je upalim prvih 2-3 minute na najnižu temperaturu i da rashladi i onda je ugasiti , mislim da je tako najboljeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja klimu uvjek gasim, ne volim ja to nikako, radije cu se skuhati u autu neko upaliti klimu

Mia San Mia
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja klimu uvjek gasim, ne volim ja to nikako, radije cu se skuhati u autu neko upaliti klimu

Valja upaliti pet minuta i to je to.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
upalim samo da ugrije ovako kad malo zahladi napolju posto stakla unutra zamagle
Sent from my Nokia Lumia 909
Sent from my Nokia Lumia 909
- Centre forward
- Kontakt:
Naletih na nekoliko zanimljivih činjenica za YUGOslovenskog Fiat Una

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Puhne jaci vjetar, ode Yugo 

- AlfredBorden
- Kontakt:
kakav je ovaj volvo s40 sto se tice odrzavanja? 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Veceras se vozio u BMW M6 2014 godiste, sta je ono sunce ti poljubim, kako auto ide **** umrlo u meni. 

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.