Pape opet dao intervju.

kokakolas je napisao/la:Susic: "Razmišljam da sa tri napadača igramo protiv Walesa".
Nemoj ti razmisljati, svega ti.
"Vjerujem da oni ne bi bili nezadovoljni remijem protiv nas, no isto tako treba imati u vidu da smo im mi porazom protiv Kipra dali ambiciju da se nadaju drugom mjestu u našoj grupi. S druge strane, mi ćemo, naravno, pokušati pobijediti, ali nećemo ići na pobjedu po svaku cijenu. Ne trebamo biti ni naivni, jer neće biti nimalo lako".
Virtu4l je napisao/la:Lažeš agitatoru, po ko zna koji put,
"Vjerujem da oni ne bi bili nezadovoljni remijem protiv nas, no isto tako treba imati u vidu da smo im mi porazom protiv Kipra dali ambiciju da se nadaju drugom mjestu u našoj grupi. S druge strane, mi ćemo, naravno, pokušati pobijediti, ali nećemo ići na pobjedu po svaku cijenu. Ne trebamo biti ni naivni, jer neće biti nimalo lako".
"Onaj mali na krilu nas je iznenadio, nismo ga upratili na kasetama. Mora da je neki novi igrac."voltron30 je napisao/la:Nadam se da ga Velšani neće iznenaditi, pogotovu Bale sa brzinom.
Fol je sto se na kasetama, u niskoj rezoluciji, ovi brzi igraci razmeljaju, pa ih i ne vidis. Zato su Susica iznenadili NigerijciCartman je napisao/la:"Onaj mali na krilu nas je iznenadio, nismo ga upratili na kasetama. Mora da je neki novi igrac."voltron30 je napisao/la:Nadam se da ga Velšani neće iznenaditi, pogotovu Bale sa brzinom.
Majke mi trebamo napraviti knjigu kakvu ovih izjava njegovih. Ako nebi bila knjiga godine, Bog me ubio. Pa covjek je sa svojim izjavama konstantno na granici ludila.Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Lažeš agitatoru, po ko zna koji put,
"Vjerujem da oni ne bi bili nezadovoljni remijem protiv nas, no isto tako treba imati u vidu da smo im mi porazom protiv Kipra dali ambiciju da se nadaju drugom mjestu u našoj grupi. S druge strane, mi ćemo, naravno, pokušati pobijediti, ali nećemo ići na pobjedu po svaku cijenu. Ne trebamo biti ni naivni, jer neće biti nimalo lako".![]()
Boze dragi, koji je ovo troll od trenera.
hogarstrasni je napisao/la:Fol je sto se na kasetama, u niskoj rezoluciji, ovi brzi igraci razmeljaju, pa ih i ne vidis. Zato su Susica iznenadili NigerijciCartman je napisao/la:"Onaj mali na krilu nas je iznenadio, nismo ga upratili na kasetama. Mora da je neki novi igrac."voltron30 je napisao/la:Nadam se da ga Velšani neće iznenaditi, pogotovu Bale sa brzinom.
Njemu su napadaci svi osim centralnih branica. Tako su nam kroz repku po Susicevim izjavama prodefilirali mnogi napadaci. Ibricic, Visca, Hajrovic, Misimovic pa cak i Vrsajevic. Svi su oni za tupka u odredjenim momentima bili napadaci. Nikad nisi siguran koga ce proglasiti napadacem. Tipicno Susicevski.robben je napisao/la:Bolan susicu kako sa tri napadaca kad mi imamo samo dva hahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma može amidžin mali i napadača igratrobben je napisao/la:Bolan susicu kako sa tri napadaca kad mi imamo samo dva hahahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: haseljicking i 4 gosta.