FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.****/clanak/138053/adnan- ... pi-slobode
Adnan Zildžo Zildžović novi trener Slobode
Adnan Zildžo Zildžović novi trener Slobode
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
-
- Kontakt:
pirica staviti na gol,vratiti redjepija,brzog i dovest jednog stopera al dobrog...otjerati sarica,djafica,jankovica,secerovica....ostatak rostera popuniti nasim podmladkom,tipa onog,omerovica,kako mu bi ime..garantujem da bi ekipa bila 50 posto jaca...travnik,drina,radnik svi nam dolaze na proljece,opstanak nebi trebo doci u pitanje
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
wienultras je napisao/la:pirica staviti na gol,vratiti redjepija,brzog i dovest jednog stopera al dobrog...otjerati sarica,djafica,jankovica,secerovica....ostatak rostera popuniti nasim podmladkom,tipa onog,omerovica,kako mu bi ime..garantujem da bi ekipa bila 50 posto jaca...travnik,drina,radnik svi nam dolaze na proljece,opstanak nebi trebo doci u pitanje

Zlatan Nalić sin tuzlanski
10 kolo Omladinske premijer lige :
Kadeti : Sloboda - Drina (Z) 4-0 (Mirza Palata 2 gola,Ahmetovic i Muratovic po 1 gol)
Juniori : Sloboda - Drina (Z) 5-0 ( Almir Omerovic 3 gola, Habibovic i Todorovic po 1 gol)
Jel zna neko kakav je ovaj Omerovic ? Vidim da i ono dijete iz doma igra za Juniore Sejfudin.
Kadeti : Sloboda - Drina (Z) 4-0 (Mirza Palata 2 gola,Ahmetovic i Muratovic po 1 gol)
Juniori : Sloboda - Drina (Z) 5-0 ( Almir Omerovic 3 gola, Habibovic i Todorovic po 1 gol)
Jel zna neko kakav je ovaj Omerovic ? Vidim da i ono dijete iz doma igra za Juniore Sejfudin.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Sejfudin ce biti dobar igrac ako ne krene u losem smjeru. Niko ga nije gurao. Omerovic nije los ali treba njima bar jos dvije dobre godine kaljenja da bi mogli u seniore.fukara87 je napisao/la:10 kolo Omladinske premijer lige :
Nikada necu moci skontati zasto Micu ne stave od prve minute. Mozda zbog konstitucije. Steta je sto ne moze da pokaze kakav je igrac.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast za odgledane utakmice.staragarda je napisao/la:sto neko napisa..sad cemo vidjet dal je do Denisa ili do igraca...ja sam licno skeptican..odgledao sam svih 9 utakmica Slobode i mogu vam rec da sto se tice igrackog kadra jedna rijec ce ih svih 20 i kusur opisat....KESE...osim mehidica koji odskace kvalitetom i tacno se vidi da momak ZNA te omica koji nije neki kvalitet ali trkom i borbenoscu to nadoknadzuje...prijetilo im se u vitezu sad se hoce po treninzima da im se prijeti a ja mislim da ovi losi rezultati su skroz malo do njih jer momci jednostavno NE ZNAJU..ja vjerujem da oni silno prizeljkuju pobjede i da obraduju armiju navijaca al kao sto sto se za starog covjeka kaze da srce hoce ali tijelo nece tako vazi i za ovaj nas igracki kadar....dobili su ponude da igraju u Slobodi i vidjeli su to kao odlicnu priliku...OVO JE DO ONOGA KO NAM JE SKAUTIRAO I DOVEO IGRACE...tako da ne trcimo pred rudu nego u subotu aBd svi u zvornik da ih poguramo i vidimo na sta to lici...trener je mlad i sigurno ambiciozan i kao sto neko napisa nama je bas takav potreban..COVJEK SA STRANE...ove domace legende previse slusaju carsiju i mahalu... to nije nikako dobro

U svakom slucaju kada neko kaze da nas nema u gostima, vara se. Nismo sa Fukarama al' ima nas koji idemo automobililima. Organizujemo se, a imamo bas u svakom gradu nekoga kod koga lijepo odsjednemo. Od zapadnog Mostara, Sirokog, do Banjaluke. O Sarajevu i Zenici da ne pricam. Sluzba je sluzba, a druzba je druzba.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je moj komentar dan prije utakmice sa Vitezom.Probisvjet je napisao/la:Pitam se hoce li sutra Denis probati sa rezervnim golmanom.
Uvijek kazem da necu vise al' jbg. Jutri sem sedel v avto in pojdite na Vitez.

- nesvrstani
- Kontakt:
joj da mi je dozivjeti da sloboda ima istog trenera jedno 3 sezone 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Kad dolazi Zildžo
.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nije da mu ne stoji
.

- Probisvjet
- Kontakt:
Majko moja ovog sadasnjeg grba nase Slobode. Yebi me ako on ne zapinje za noge igracima.
Kao da ga je moler Sadil izmolovo. Pa dajte vise i ovo rjesite.
Yebo vise komediju na racun Slobode! Predsjednice pokrenite to vise! Dajte novi-stari grb.

Kao da ga je moler Sadil izmolovo. Pa dajte vise i ovo rjesite.
Yebo vise komediju na racun Slobode! Predsjednice pokrenite to vise! Dajte novi-stari grb.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 sep 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesr vala kao da se zovemo FK Pruga, a ne Sloboda
Ja mislim da je ovo photoshop.shzna je napisao/la:Idu bolji dani za vas
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma jok, ovo je orginal bluza.klasik je napisao/la:Ja mislim da je ovo photoshop.shzna je napisao/la:Idu bolji dani za vas

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 29 sep 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
U srijedu ste gost Budućnosti na memorijalnoj utakmici "Edib Čergić-Čari". Pa eto, bujrum. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kad su nam mijenjali grb trebali su onda i boje, stadion, naziv...
Molim Boga da se ovo sa grbom sto prije rijesi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Molim Boga da se ovo sa grbom sto prije rijesi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Nakon što se teže povrijedio Igor Radovanović rukovodstvo tuzlanske Slobode ozbiljno razmišlja o angažmanu novog napadača. Na Tušanj bi se mogao vratiti Sulejman Krpić, koji je na proljeće bio jedna od uzdanica Miroslava Blaževića.
Krpiću je propao angažman u Mađarskoj te ukoliko se uspiju završiti administrativni problemi ovaj će napadač ponovo zaigrati u dresu tuzlanske Slobode.
Krpiću je propao angažman u Mađarskoj te ukoliko se uspiju završiti administrativni problemi ovaj će napadač ponovo zaigrati u dresu tuzlanske Slobode.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
izgleda ce ovo biti povratak otpisanih..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.