Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Goalgetter
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2014, 21:21

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ibisevic krilni napadac protiv Walesa. Takticaru, nismo te zasluzili. :clap:
Yebo ga grob. Jos mu fali Muslimovic na drugom krilu, kao sto je forsirao na pocetku karijere. Ne mogu da vjerujem kakav je ovo kreten.

Pa sta ga je navelo da se odrekne 4-2-3-1? Ja mislio konacno se opametio pred SP, a on ludji nego ikad. FUJ.
Nemoj tako, ako izvadi nekoga iz sastava nakon Kipra, ispast ce da je taj igrac kriv za poraz. :rol:

Formacija ce da dobije samo ovako neki malo drugi ''slif'' ali kao sto rece strucnjak, 9 igraca sigurno pocinju. Spahic upada, i mozda Medunjanin. :crazy:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 21:25

Goalgetter je napisao/la:Ibisevic krilni napadac protiv Walesa. Takticaru, nismo te zasluzili. :clap:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Micron je napisao/la: a evo bas citam, izgleda da bi ovo mogla biti neka 2-1-4-3 formacija posto evo "mujdza malo igra" tj vec je avdiju najavio, tacno me ne bi cudilo da mu izet igra centralnog a dzeko i vedo po stranama :D
a u p.m. :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:27

Gdje piše da će Ibišević biti krilni napadač?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2014, 21:28

Virtu4l je napisao/la:Gdje piše da će Ibišević biti krilni napadač?
Pa rekao je krenuti sa 3 napadaca na Wales. Sto znaci, da ces imati 2 krilna napadaca i jednog centralnog. A takodjer, govorio je u jednom intervju (neko je nedavno postavio ovdje), da bi mogao Ibisevica opet na krilu korisiti.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 sep 2014, 21:32

ako mi neko moze reci koja su to tri napadaca, bio bih zahvalan ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:32

Znači ništa nije rekao i vadi se iz konteksta da bi se izmislile 'nelogičnosti'. Sasvim korektna izjava, naslov na Klixu izvučen iz konteksta, a naivčine jedna dočekale.
Voli te tvoje Sarajevo.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 29 sep 2014, 21:35

ZZtop10 je napisao/la:ako mi neko moze reci koja su to tri napadaca, bio bih zahvalan ?
Kaže da je Izet otišao u napadače. :D Ja sam mislio da će biti TSS, ali to će vjerojatno protiv Belgije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 21:35

Virtu4l je napisao/la:Gdje piše da će Ibišević biti krilni napadač?
Kad god su poceli Dzeko i Vedo zajedno uvijek smo igrali sa bar jednim "laznim" krilom i Vedo je kao pomagao po pravilu da zakrpi tu poziciju u odbrani. Zato jer Pape zeli imati uvijek bar trojicu igraca na centru terena u sredini. Znaci ne mozes imati matematicki dvojicu klasicnih krilnih igraca. Moras imati bar jedno "lazno" krilo ili kao protiv Nigerije jednog krilnog-beka ( Lulica ) ili nekad prije Mujdza. Jedino ako izvedes 12 igraca na teren onda moze. Sa druge strane Vedo jos nije postigao gola za svoj klub. Jedino sto je dao je ovim amaterima iz Lichtensteina i generalno je u losoj formi. Ne postoji nikakav razlog da se napadne Wales sa dvojicom ili cak trojicom napadaca. Nego treba igrati strpljivo sa jednim napadacem i tako mozemo zabiti par golova a oni ce teze zbog zgusnutog veznog reda.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 sep 2014, 21:35

"Znam da Ibišević u zadnje vrijeme igra malo u Stuttgartu, ali bez obzira na to vjerovatno će igrati od početka u Walesu.
:rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 sep 2014, 21:36

Nešto razmišljam (kad može Sušić, mogu i ja), ne bi ova formacija bila toliko loša. Mislim, imamo materijala za nju, iako je poprilično antipatična i, generalno gledano, nepoželjna (osim u Italiji).

-----------------Begović----------------
-----Bičakčić - Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------

Koliko sam upratio, Hajrović dosta voli pomagati nazad, a mislim da momak ima dosta i kondicije. Za Lulića to već znamo. Možda protiv Garetha ovo i nije idealno, ali staviti Bešića na njega i mirni smo.

Samo prijedlog, naravno. Da sam ja selektor pitanje je da li bih ovu formaciju izveo, ali svakako da ima logike u njoj.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:36

revan je napisao/la:Kaže da je Izet otišao u napadače.
Gdje je to rekao?
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 sep 2014, 21:39

ZZtop10 je napisao/la:ako mi neko moze reci koja su to tri napadaca, bio bih zahvalan ?
Besic, Dzeko i Ibisevic.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 sep 2014, 21:40

calcio je napisao/la:
Besic, Dzeko i Ibisevic.
Besic (forward) na spisku. :urnebes: :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 29 sep 2014, 21:41

Virtu4l je napisao/la:
Gdje je to rekao?
Ipak, Sušić navodi da će utakmicu u Walesu najvjerovatnije početi Vedad Ibišević i Edin Džeko, a razmišlja i da počne sa tri napadača, odnosno da u prvih 11 bude i Izet Hajrović.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 21:42

Unknown Genius je napisao/la:Nešto razmišljam (kad može Sušić, mogu i ja), ne bi ova formacija bila toliko loša. Mislim, imamo materijala za nju, iako je poprilično antipatična i, generalno gledano, nepoželjna (osim u Italiji).

-----------------Begović----------------
-----Bičakčić - Šunjić - Spahić-------
Hajrović-------Bešić-------------Lulić
------------Pjanić - Medunjanin------
------------Džeko - Ibišević-----------

Koliko sam upratio, Hajrović dosta voli pomagati nazad, a mislim da momak ima dosta i kondicije. Za Lulića to već znamo. Možda protiv Garetha ovo i nije idealno, ali staviti Bešića na njega i mirni smo.

Samo prijedlog, naravno. Da sam ja selektor pitanje je da li bih ovu formaciju izveo, ali svakako da ima logike u njoj.
Nebi bila bila bi jako zanimljiva. I o njoj sam razmisljao puno puta. Samo mislim da Pape skoro uvijek zeli imati cetvoricu igraca u zadnjoj liniji. Dali su to pravi ili lazni bekovi to nema veze kod njega. Samo ipak 4-2-3-1 je najbolja mada ni ova nije losa ako Ibisevic mora da igra. Posebno bi bila zanimljiva protiv Walesa da se zaustavi Bale a i kao faktor iznenadjenja jer nikad prije nismo tako igrali. Samo da Pape to uradi mislim da nema sanse.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 sep 2014, 21:42

slika

Mora da mu je neko poslao na kaseti da je Mume na papiru bio krilni napadac, pa ce sad sa 4-3-3 da krene. :P

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 21:44

revan je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Gdje je to rekao?
Ipak, Sušić navodi da će utakmicu u Walesu najvjerovatnije početi Vedad Ibišević i Edin Džeko, a razmišlja i da počne sa tri napadača, odnosno da u prvih 11 bude i Izet Hajrović.
Ne. To navodi novinar sa Klixa, da bi ispalo da je dobio ekskluzivu, vadi iz konteksta, kao i vi ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 21:45

Pa ako gledamo nas igracki kadar, tj najkvalitetnije igrace, nama bi najbolje lezala neka 3-5-2 formacija.
Nasi najbolji bocni igraci su Lulic i Mujdza, a oni su, narocito Lulic nesto izmedju beka i krila (Mujdza je jedno vrijeme, u Zagrebu igrao krilo).klasicnih krila, izuzev Hajrovica , i nemamo.
S druge strane, imamo dosta stopera, pa bi trojica stopera u zadnjoj liniji , s ovom dvojicom po bokovima i jakim veznim redom , bilo dobro. Narocito jer bi onda mogli igrati s dva napadaca. :hmmmmm:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 sep 2014, 21:51

Mislim da to ovako nekako izgleda u Papetovoj glOvi. :urnebes:
--Begović----------------
-----Bičakčić --------- Šunjić --------------- Spahić----------------------------------------------------------Hajrović--
-----Bešić------------------------------------Lulić
------------Pjanić -
Medunjanin-------------------------------------------Džeko ------------------------------- Ibišević-----------
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 21:52

Probisvjet je napisao/la:Mislim da to ovako nekako izgleda u Papetovoj glOvi. :urnebes:
--Begović----------------
-----Bičakčić --------- Šunjić --------------- Spahić----------------------------------------------------------Hajrović--
-----Bešić------------------------------------Lulić
------------Pjanić -
Medunjanin-------------------------------------------Džeko ------------------------------- Ibišević-----------
Je li ovo Susic postavio formaciju ? :)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, jasmin10, Normus90, Quartararo, Scholl, signalidunapark, Sveti i 79 gostiju.