FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZZtop10 » 29 sep 2014, 21:10

abdulah isto dijete kad pocne igrat menadzer, samo napadace ganja
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2014, 21:10

ne znam otkud vam sad ideja da cemo se pojacati u ovom periodu ,imamo do polusezone ove igrace sto imamo i to je to .

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 29 sep 2014, 21:10

Samo gomilamo igrace bezveze,umjesto da ciljano dovodimo igrace za svaku poziciju :crazy: :crazy: Prije svega treba zadnji vezni,stoper i golman.Ne mogu da vjerujem :facepalm: :facepalm: Ibrakovic isto kao da je na Football Manageru,svasta

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 21:10

ZZtop10 je napisao/la:abdulah isto dijete kad pocne igrat menadzer, samo napadace ganja
:bow: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 sep 2014, 21:13

Ako Stevanovic ne uspije naci klub do zimske pauze, odmah ga dovesti pa dajemo platu Puricu i Kouadiu jedan veze nema a drugi nikada niti zaigrao nije.

Steta sto ga sada nismo uspjeli dovesti ...
Ti si opet šampion !

Edis14444
Kontakt:

Post Postao/la Edis14444 » 29 sep 2014, 21:22

jednog dana i Kodro ce vam biti kriv za lose rezultate :D
nemoj da vam grijeh bude veci od Allahovog oprosta

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 29 sep 2014, 21:24

simon je napisao/la:Ako Stevanovic ne uspije naci klub do zimske pauze, odmah ga dovesti pa dajemo platu Puricu i Kouadiu jedan veze nema a drugi nikada niti zaigrao nije.

Steta sto ga sada nismo uspjeli dovesti ...
Zbog ovog ja ga nikad ne bih dovodio. Mrš! Ibrakoviću, imaš li mozga?

Ljudi nam se smiju.. :facepalm:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 sep 2014, 21:32

Sabinho je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:abdulah isto dijete kad pocne igrat menadzer, samo napadace ganja
:bow: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 sep 2014, 21:39

Na zimu pokusati dovesti Borjana iz Ludogoretsa, dobrog stopera (jer cini se Mitrevski nece dobiti sansu, vidjet cemo dali ce Kodro pokusati sa njim) i Stevanovica.

Benko ce vjerovatno debitovati protiv Slavije ...
Ti si opet šampion !

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 29 sep 2014, 21:41

simon je napisao/la:Na zimu pokusati dovesti Borjana iz Ludogoretsa, dobrog stopera (jer cini se Mitrevski nece dobiti sansu, vidjet cemo dali ce Kodro pokusati sa njim) i Stevanovica.

Koliko je sigurno za Benku?

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 29 sep 2014, 21:44

Imam osjecaj da je juce u selu Listica bio povoljni rez danas nebi citali o tome kako je Stevanovic bio na korak od FKS i clanke o tome kako amidja voli FKS sve mi ovo lici na skretanje paznje od losi rezultata i klasicno ispiranje mozga al mozda sam samo ja tako utripovo

simon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 29 sep 2014, 21:49

cobefks je napisao/la:
simon je napisao/la:Na zimu pokusati dovesti Borjana iz Ludogoretsa, dobrog stopera (jer cini se Mitrevski nece dobiti sansu, vidjet cemo dali ce Kodro pokusati sa njim) i Stevanovica.

Koliko je sigurno za Benku?
Ibrakovic je nakon utakmice protiv Travnika rekao da ce Benko debitovati u narednim utakmicama najkasnije do Sirokog, ako nije bio tu protiv Sirokog mora igrati protiv Slavije jer ako se to ne desi cekat cemo ga kao i Bilbiju 100%.
Ti si opet šampion !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 29 sep 2014, 21:56

pitarSA je napisao/la:Imam osjecaj da je juce u selu Listica bio povoljni rez danas nebi citali o tome kako je Stevanovic bio na korak od FKS i clanke o tome kako amidja voli FKS sve mi ovo lici na skretanje paznje od losi rezultata i klasicno ispiranje mozga al mozda sam samo ja tako utripovo
Bas sam kontao da li da napisem ovo, pa rekoh necu, ispast ce kao provokacija, ali drago mi je sto je to primjetio navijac Sarajeva. Ovo traje mjesecima, jos od prosle sezone... svaki nesupjeh, prosipanje bodova isti scenario. Ili neko pojacanje ili rat protiv korupcije u bh fudbalu, itd, itd... Lijepo je sto sebi mozete priustiti ovako jaku propagandu, ali se ona koristi kao skretanje paznje..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 22:00

@exbabilon
To može kod nekog proći, ali kod mene a vjerujem i većine onih koji stvari gledaju onako kako treba ne prolazi, i na taj način samo pišemo minuse pojedinim ljudima u upravi.

btw. Kod sportsport.ba opet aktuelni linijari :D :D :D

Toronto
Kontakt:

Post Postao/la Toronto » 29 sep 2014, 22:01

exbabilon je napisao/la:
pitarSA je napisao/la:Imam osjecaj da je juce u selu Listica bio povoljni rez danas nebi citali o tome kako je Stevanovic bio na korak od FKS i clanke o tome kako amidja voli FKS sve mi ovo lici na skretanje paznje od losi rezultata i klasicno ispiranje mozga al mozda sam samo ja tako utripovo
Bas sam kontao da li da napisem ovo, pa rekoh necu, ispast ce kao provokacija, ali drago mi je sto je to primjetio navijac Sarajeva. Ovo traje mjesecima, jos od prosle sezone... svaki nesupjeh, prosipanje bodova isti scenario. Ili neko pojacanje ili rat protiv korupcije u bh fudbalu, itd, itd... Lijepo je sto sebi mozete priustiti ovako jaku propagandu, ali se ona koristi kao skretanje paznje..
stoji to, ali nije raja bas toliko pukla da nasjedaju na to. ipak su rezultat jedino mjerilo ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 sep 2014, 22:05

Sta ste igraca pokupovali, mozete pola prodati Akovi. :urnebes: Mislim na one koji vam ne budu trebali.
"Kad beg ima masla, i muda sa njim maze".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 29 sep 2014, 22:08

hilmo je napisao/la:Zašto nam ne treba?

-Frajer je bio dobar igrač to stoji, ali bio, godinu dana nije utakmice kako treba odigrao, forma nula bodova.
-Raskinuo ugovor sa Sevillom nakon isteka prelaznog roka i za nas ne može nastupiti do marta, znači okt, nov, dec, janu, feb, ćemo mu davati platu neka je lupam 4 000 KM, znači 5x4000 KM 20000 KM smo bacili, još budimo sretni ako pristane na ovu platu.
-Na toj poziciji ordiniraju Duljević, Okić, Todorović, Purić, Koaudio (?), pa još kad dodamo Stojčeva, Bilbiju, Velkoskog, sve ofanzivna linije, jel nam treba još neko. Dobro neki su bolji neki lošiji, ali bolji je Purić ovakav kakav jest nego zapušteni Stevanović.

Ljudi nam se smiju.
Ne kontam što bi nam se neko smijao što imamo u kombinacijama igrača koji bi bio među top 5-10 u ligi sigurno, reprezentativno iskustvo a nije prestar igrač. I da dodam, i ja se slažem da ga ne treba dovesti, barem ne do januara. A progulit ćemo mi nekad sa ovom politikom, samo moramo bit strpljivi. Moglo je pametnije ali na greškama se uči.
Samo naprijed Saraj'vo!

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 29 sep 2014, 22:11

ako izgubite u Mostaru ibraka će morati dovesti Bufona da smiri strasti :lol: :lol: :lol:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 29 sep 2014, 22:12

pitic je napisao/la:
ade43 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ovo izgleda bas dolazi Stevanovic...
Tacna inf. 100 % .. Gotova stvar vec ;)
Hoće li i njemu trebati jedno pola godine da završi papire da bi imao pravo nastupa u PLBiH, ako hoće neka ga ne dovode.
Eeeeeee Ibrakoviću poslušao si me što sam rekao danas u vezi Stevanovića. Kao što sam jučer rekao ljudi će početi prozivati ibrakovića jer je počelo dolaziti ljudima iz guz.e u glavu. Mi čekamo, a još niko nije preuzeo odgovornost za ove katastrofalne rezultate u PLBiH :?: :?
SRETAN BROJ - 1725

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 29 sep 2014, 22:13

Tele33 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Zašto nam ne treba?

-Frajer je bio dobar igrač to stoji, ali bio, godinu dana nije utakmice kako treba odigrao, forma nula bodova.
-Raskinuo ugovor sa Sevillom nakon isteka prelaznog roka i za nas ne može nastupiti do marta, znači okt, nov, dec, janu, feb, ćemo mu davati platu neka je lupam 4 000 KM, znači 5x4000 KM 20000 KM smo bacili, još budimo sretni ako pristane na ovu platu.
-Na toj poziciji ordiniraju Duljević, Okić, Todorović, Purić, Koaudio (?), pa još kad dodamo Stojčeva, Bilbiju, Velkoskog, sve ofanzivna linije, jel nam treba još neko. Dobro neki su bolji neki lošiji, ali bolji je Purić ovakav kakav jest nego zapušteni Stevanović.

Ljudi nam se smiju.
Ne kontam što bi nam se neko smijao što imamo u kombinacijama igrača koji bi bio među top 5-10 u ligi sigurno, reprezentativno iskustvo a nije prestar igrač. I da dodam, i ja se slažem da ga ne treba dovesti, barem ne do januara. A progulit ćemo mi nekad sa ovom politikom, samo moramo bit strpljivi. Moglo je pametnije ali na greškama se uči.
Kakvih 4000 KM velkovski ima 5000 eura pa dolazi stojčev sa 4500 eura

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 8 gostiju.