FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 29 sep 2014, 12:46

Amarkony je napisao/la:I ovo da citiram
Amarkony je napisao/la:Jedini trener koji bi bio pravi izbor je Musa iz Sirokog. Mislim da covjek nema neku astronomsku platu u Sirokom i da bi prihvatio voditi Sarajevo. Sto se trenerskih kvaliteta tice, odlican takticki,inteligentan covjek i kulturan. Ove koje navodite su samo zvucna fudbalska imena, a ne kvalitetni treneri.
Sto bi vodio nas kad vodi ekipu koja nam bjezi 7 bodova ?
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 sep 2014, 12:48

wienultras je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ne trebaju nam niciji savjeti pogotovo od vas iz tuzle da ne ponavljam sto ;)

Mislim da ce kodro poslozit kockice i da ce krenuti u jednu pobjednicku seriju rezultata !
nedajem savjete,nego iznosim svoje misljenje,nemoras ni ponavljati sto,jer sve to stoji,
samo kako god to tebi zvucalo,vise volim kao prvaka trenutno vidjeti sarajevo,ili zeljeznicar,sto je naucna fantastika ove sezone za selju :mrgreen:
nego crnokosuljase,da neponavljam sto,vidjeli smo u mostaru i sirokom sto.pozdrav tebi pasa moj :salut:
Uredu iznio si svoje misljnje ja sam to vidio i sada lagano se brini za svoju slobodu i da malo zivnete. :)

I tebi pozdrav ide pasa moj :mrgreen:
04.10.2009 !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 13:02

GangEvil je napisao/la:Slazem se s tobom za ovih 5-6 utakmica, ali budi realan i reci da na svim tim utakmicama niste imali dovoljno dobrog protivnika da vam napravi veci problem...Ako pobjedite u Banja Luci koji je prvi ozbiljan ispit vani ove godine, onda se moze reci da ste kandidati za sami vrh...
Nije to ni najmanje bitno, jer se bodovi sa gostovanja odnose veoma teško, tako da je svaki izuzetno vrijedan. Željo nije kandidat za sami vrh, jer sami vrh je borba za titulu. Skinut je taj pritisak i to se odmah vidi na terenu, za razliku od vas koji svaku utakmicu igrate pod ogromnim pritiskom i imperativom pobjede, tako da je normalno da igrači izgore, ali to je posao za stručni štab koji mora izvući maksimum iz svakog igrača. Mi smo u Banja Luci prezadovoljni sa bodom, i to je to, niko im neće reći da moraju pobijediti i da će biti katastrofa ako ne pobijede ;)

Vaši stvaraju takvu medijsku pompu da je to nevjerovatno, a izgleda da igračima baš i ne godi toliki pritisak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 29 sep 2014, 13:11

Virtu4l je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:Slazem se s tobom za ovih 5-6 utakmica, ali budi realan i reci da na svim tim utakmicama niste imali dovoljno dobrog protivnika da vam napravi veci problem...Ako pobjedite u Banja Luci koji je prvi ozbiljan ispit vani ove godine, onda se moze reci da ste kandidati za sami vrh...
Nije to ni najmanje bitno, jer se bodovi sa gostovanja odnose veoma teško, tako da je svaki izuzetno vrijedan. Željo nije kandidat za sami vrh, jer sami vrh je borba za titulu. Skinut je taj pritisak i to se odmah vidi na terenu, za razliku od vas koji svaku utakmicu igrate pod ogromnim pritiskom i imperativom pobjede, tako da je normalno da igrači izgore, ali to je posao za stručni štab koji mora izvući maksimum iz svakog igrača. Mi smo u Banja Luci prezadovoljni sa bodom, i to je to, niko im neće reći da moraju pobijediti i da će biti katastrofa ako ne pobijede ;)

Vaši stvaraju takvu medijsku pompu da je to nevjerovatno, a izgleda da igračima baš i ne godi toliki pritisak.
Poenta je da su oni itekako dobro plaćeni i MORAJU se nositi sa tim pritiskom ili neka lete u pm
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 sep 2014, 14:08

slika
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 14:10

Treba napraviti neku anketu ovdje na nasoj temi a pitanje bi bilo "da li sa Kodrom dolaze i bolji rezultati FKS?".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 29 sep 2014, 14:17

Sabinho je napisao/la:Treba napraviti neku anketu ovdje na nasoj temi a pitanje bi bilo "da li sa Kodrom dolaze i bolji rezultati FKS?".
Nema vajde, kad će ovi plavi se nakačiti i svi staviti NE. :D

Ajmooo Kodroo pokaži šta znaš...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2014, 14:18

da li neko tacno zna koja je uloga sportskog direktora ,odnosno sta je njegov posao tacno i koja mu je odgovornost :?:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 14:19

bordobijeli je napisao/la:da li neko tacno zna koja je uloga sportskog direktora ,odnosno sta je njegov posao tacno i koja mu je odgovornost :?:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... ora/110344" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2014, 14:35

Virtu4l je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:da li neko tacno zna koja je uloga sportskog direktora ,odnosno sta je njegov posao tacno i koja mu je odgovornost :?:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... ora/110344" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala virtual :thumbup: prvo kaze suradnja s trenerom oko dovodjenja igraca :crazy: ja nikad nisam vidjeo da je ibrakovic suradjivao i s musemicem a ni s ušcuplicem mislim da je malo s jarnijem to je sve . kaze poslije haugesunda ibrakovic doveli smo okica kojise danas pokazao i jos 3-4 pojacanja koja ce u sljedecim utakmicamo poboljsati nasu igru , a dzeno na presu kaze ovi igraci sto su dosli moraju se nametnuti i nemaju kvalitet za prvih 11 .a njih dvojica trebaju da rade zajednicki i da prije nego sto neko dodje da zanju sta i koga hoce i dovode .nadam se da ce Meho preuzeti star u svoje ruke i jasno postaviti stvari na svoje mjesto jel mi nemamo autoriteta u klubu i svlacionici mislim da nam je to najveci problem .rezultati su pokazatelj da tu nesto ne stima ,trener ,igraci ,sportski direktor tu nesto ne stima .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 14:48

Na osnovu cega si zakljucio da ne koordiniraju trener i sportski direktor, na osnovu jednog igraca koji nije dobio priliku ili na osnovu dvije izjave koje svako moze protumaciti na svoj nacin. Ne branim nikog, bio sam zato da se Ibrakovicu da sansa, do sad ima pozitivnih stvari ali ima i gresaka. Kako ce nastaviti svoj posao vidjet cemo.

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 29 sep 2014, 14:53

Nesto kontam, mogao bi ovaj Kodro s vremena na vrijeme i uci u igru jedno 10-15 minuta.. Na kraju sezone bi imao bolji skor od bilbije garant :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 sep 2014, 14:56

hilmo je napisao/la:Na osnovu cega si zakljucio da ne koordiniraju trener i sportski direktor, na osnovu jednog igraca koji nije dobio priliku ili na osnovu dvije izjave koje svako moze protumaciti na svoj nacin. Ne branim nikog, bio sam zato da se Ibrakovicu da sansa, do sad ima pozitivnih stvari ali ima i gresaka. Kako ce nastaviti svoj posao vidjet cemo.
ja ne znam koje kriv al da se zakljuciti da suradnja trener i s direktor nije bila dobra ne mozeme niko u to ubjediti ni s uscuplicem a posebno ne s husrefom .ako dovedes kostica ,protica ,mitrevskog ,bekica ,purica,kalasia i druge a momci ne odigraju nista ,ja se pitam zasto su dovedeni i ko ih je doveo i zasto :?: ako sportski direktor kaze da su dovedeni dobri igraci i da ce donijeti napredak u igri a trener kaze da nisu jos za prvih 11 i da se trebaju nametnuti kvalitetom kako ja da razmisljam nego da njih dvojica ne suradjuju dobro odnosno imaju razlicita gledista ,a to najbolje pokazuje tabela u sportu je rezulatat mjerilo i tu nema prevare .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 sep 2014, 15:15

Ocito da nisu dovoljno dobri i da imamo boljih, ali to ne mora znaciti da ne suradjuju nego da sportski direktor ima slabu procjenu kvaliteta igraca :P :P
Ma bice to dobro, evo u srijedu utakmica u 17h prava prilika za nas 800 'bolesnika' :D :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 16:22

Ajax je napisao/la:
Head je napisao/la:Mislim da sutra ovako igramo

slika

Mozda i Bekic zaigra, ko zna. :P
Svaka cast ko zna zna :salut: :salut:
Dzemo stoper :facepalm: Igra bez pravog zadnjeg veznog jednu takvu utakmicu protiv takvog protivnika :facepalm:
Svaka cast @Head bio si u pravu. Trebalo je odigrati bas tako kao sto si ti nacrtao prije utakmice. Mozda uz neku minimalnu korekciju mada svi smo znali da ce igrati ovi igraci koji su i igrali. I koliko god grozan trener bio Dzeno po meni je zasluzio da sa utakmicom protiv Sirokog odlucuje o svojoj trenerskoj sudbini. Da nije bilo onoliko utakmica u evropi on bi puno bolje rezultate postigao sa Sarajevom u ligi. Naravno ne branim ga jer je imao puno pogresaka samo svejedno bilo je i dobrih stvari. Ja neznam zasto se je taj Mitrevski uopste dovodio ako covjek nije dobio svoju sansu nikako ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 16:24

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Mostarac1971 je napisao/la: Znači i oni imali super SudijU da ih gotivi Ko Zrinje što su imale protiv nas.. Koji Sportisti ... Koji hrkljuši
Ne, nego se samo tako tjesite i jedni i drugi...
E vidi kako se tješimo baja dao Bog pa vi imali onako suđenje u kupu valja li?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 sep 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 16:26

Tele33 je napisao/la:Možemo mi bit bolji 3 put al nećemo pobijedit dok igramo ovako loše defanzivno. Radovac i Cimirot kakvi god su majstori premlaki su da igraju skupa u ovakvoj utakmici. Kod gola, loša reakcija Berberovića i Puzigače, koji diže ruku, čeka sudiju, samo da nije stao, stigao bi onog igrača. I onda trči tamo, psuje :facepalm: Oni sijeku svaki naš napad na centru, igraju jako i bezobrazno. Ako izgubimo biće ovo teško stići posebno jer je i Široki pokazo da je kvalitetom u pet deka s nama, barem dok se ne posložimo.
Bravo majstore upravo tako. I puno ljudi je na to upozoravalo na ovoj temi i to prije utakmice. I to ljudi koji jako prate ovaj klub i jedni su od boljih forumasa.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 16:30

KrajPrice je napisao/la:
bulbasor je napisao/la:A mozda je bolje da ove godine ne bude nista od titule. Znam da je malo glupo sto govorim ali sa ovakvom ekipom Sarajevo uz malo srece moze u grupnu fazu Evropa lige, dok je Liga prvaka ipak predaleko.
Hajde procitaj sta si napisao, 2 puta se osamari pa razmisli.
Sa kakvom ekipom u grupnu fazu lige europe, sa ekipom koja prima golove od svakoga, sa ekipom koju su mediji napuhali ali na terenu nista, sa ekipom od 10 polovnih, istrosenih igraca, sa ekipom koja nece medju prve 3 zavrsiti, ljudi vam se smiju!!!

Da se niste onoliko puhali na pocetku sezone, govorili dominacija, necete gola primiti, titula sa drugim timom itd...mozda bi se drugacije igraci ponasali, ovako trpite nesposobnost ljudi u klubu koji su doveli katastrofalna pojacanja, svakako bih vas volio vidjeti na tronu, drazi ste mi od ovih prijeretnih velezovaca( svinja, listica) ali tesko sa takvim mentalitetom!

Sportski pozdrav :bih:
E da ti odgovorim bilo je sranja i pričanja sa naše strane ali kad bi realnije pogledao vidio bi da tse vi komšije najviše pričali ako ne uzmete duplu krunu bla bla bla pa da ćemo se prošetati pa ovu morate dobiti mislim na neku od tekmi i onda se na to nadovezali i drugi i onda i naši i ispada da smo mi srali nađi moj 1 post da sam nešto rekao o tituli duploj kruni ili ligi europe.A treba biti pošten i realan optimizam kod raje je napravila naša uprava sa odličnim poslom ali vi ste dušmani sve zakuhali i zato če vam se sve kao bumerang vratiti.Ništa nije izgubljeno barem sam takav ja u životu nema predaje idemo dalje a vidjet če se rezultat na kraju.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 16:38

Crni gavran je napisao/la:Na osnovu onog sportskog pregleda bolji ste bili od Sirokog Brijega -ruku na srce. Ovako jbg, ode vam Siroki Brijeg na 7 bodova i po svemu sudeci to je za vas nedostizno, jer Siroki Brijeg ove sezone protiv "lakih ekipa" sigurno pobjedjuje u gostima. Vi bi sada morali na svakoj utakmici da idete na pobjedu i da pobjedjujete, da bi mozda mozda stigli Sirokog Brijega.

Kad vam Benko stice pravo igranja? Nista od onog Biblije,Puzigaca je kud i kamo bolji golgeter od njega :mrgreen:

Steta za Uscuplica, odlican kao trener!
Gavrane brate pa Bilbiju i Velkoskog je Dženo uništio Bilbija nije klasučni špic a velkoski nije krilo sjebo je obojicu.Raja je očekivala golove od Bilbije a on najbolji asistent i to je tuga i zato je najbolje da je Dženp otišao sad sa Benkom valjda bude bolje
Sarajevo ljubavi moja!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 16:38

RobertoBaggio je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma ja nista ovdje nebih pametovao puno niti osudjivao ikoga,jednostavno nas hebe realizacija i sve dok je nebudemo imali bit ce patnja.Igru ko kaze da nemamo laze,ni danas nismo nadigrani,jesmo zijanili i nek smo ako vec nismo u stanju zabiti,glavni problem ovog Sarajeva,ako ova Benko sto prije ne zaigra i ako se pokaze pravim bit ce upitno i medju tri uci

Nije ovo nikakva razlika ako mi popravimo ovaj segment igre
"Problemi sa realizacijom", to je samo eufemizam za to da ne znaš dati gol. :D

Iz ovih nekoliko utakmica što sam vas gledao ove sezone, meni se čini da je vaš veći problem defanziva. Kako vidim na tabeli, primate u prosjeku gol po utakmici. Znam, Željo je primio i više, ali mi smo svjesni da nam je odbrana najslabiji dio ekipe i da nam se ustvari čitava ekipa loše brani, a kod vas ne vidim da puno o tome pričate. Pa eto i poslije ove utakmice, mnogi od vas dozivaju novog napadača.

Široki vas je danas dobio taktički, i to je ono što vam je čini mi se i najveći problem. Imate potencijal u napadu, ali taktički ne znate to konkretizovati. Posjed lopte ne znači ništa. Uostalom, Široki je svjesno prepustio vama loptu.
Svaka cast majstore.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, riki46, Velaxsa i 38 gostiju.