anelbavarac je napisao/la:Nesto ste trebali?Dzoni je napisao/la:Nego gdje mi je onaj kladionicar @anelbavarac s kojim se opkladih u avatar na godinu dana?
Osim ako na forumu nemaju dva anelabavarca,onda ti nisi covjek od rijeci.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
anelbavarac je napisao/la:Nesto ste trebali?Dzoni je napisao/la:Nego gdje mi je onaj kladionicar @anelbavarac s kojim se opkladih u avatar na godinu dana?
isakovich je napisao/la:Iskreno ne bi volio susret sa Realom osim u finalu,jer oni su cudna ekipa,imaju trenera rodjenog za turnire LP,a igrace kojima je exstra gust igrati LP-a, a domaca im dodje kao "ponizenje" neatraktivno za takve zvijezde.Smatram da je Real ove godine zreo za odbrani titulu LP,ali naravno to ce pokusati preko FC Bayern München
muamerc je napisao/la:I ja ne bih volio Real, Chelsea i Athletico prije finala. A volio bih Liverpool (zbog brata), Arsenal cisto da utvrdimo gradivo (salim se, zbog stila kojeg gaji profa nekako nam leze), Barsu (da vidimo jesul nadosli), Juve (da vidimo taj 'talijanski strah i trepet, da li su oni napredovali
), PSG mi je odvratan ali bih volio da se sastanemo da ubijemo arapima pojam o fuci, ko jos ima? Borusija, cesto s njima igramo pa to za drugi put. Sa Romom igramo sad. Porto? volio bih sa njima, oni se vole nadigravati, mogli bi nam oni leci na volej. Ostali nisu interesantni.
Neutral je napisao/la:Nije Bayern za to kriv. Cardiff je ispao iz Premier lige, a opet je više novca na tv prava zaradio od Bayern-a.
Ne znam gdje je problem zaista.Dzoni je napisao/la:Osim ako na forumu nemaju dva anelabavarca,onda ti nisi covjek od rijeci.
Vidis da mozethulkazal je napisao/la:O kvaliteti lige sve govore rezultati u Evropi a vala i međusobni susreti ...
Od imena i historije se ne može živiti ... Bili su i HSV, M'gladbach i Frankfurt itd. evropski velikani u prošlosti pa odoše u drugi plan ... A nisu otišli u drugi plan u vrijeme ovog "Modernog fudbala" nego mnogo ranije ...
Ko može tvrditi da će Inter ili Milan za 10 godina vratiti na put stare slave a ako se ne vrate neće biti zanimljivi Kinezu, Arapu, Ameru il šta ja znam kome i onda ih neće gledati-pratiti tj. odmah manje pare ... Serija A te pare od TV prava dobija na osnovu stare slave, nezz ni kada je zaključen ... Kako su krenuli neće biti zanimljivi van Italije jer blamaže po Evropi ne privlače gledaoce a vala niti se stiče reputacija ...
I Bayern bi mogao izvuci ako ne isto onda približno para kao Barca i Real da je indivdualni ugovor ali nije ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.