IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu. Kad budu dolazili na Arenu onda da se busamo u prsa.
Bod bez golova ili neka minimalna pobjeda, puna šaka brade.

Napišem ovo i onda sinoć sanjam da smo pobijedili 2:5.
Marvin je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu.
Dijelim tvoju prizemljenost ali sa objetivno losijsom ekipom smo u zadnja 2 ucesca u LP znali razbiti prvaka evrope(Chelasea),nadigrati Real Madrid kog je Casillas spasavao sigurnog poraza... Nije da nemamo lijepih rezultata i igara prije svega protiv naboljih. Puno ova ekipa moze,treba samo maximum dati na tom gostovanju jer siguran sam da u tom duelu ako obje ekipe odigraju najbolje sto mogu mi kuci idemo sa 3 boda.
Poraz bi bio los i po meni neocekivan,remi ocekivan,a pobjeda...iznenadjenje,ali ne veliko.
Smijesno ali na osnovu iskustava iz prethodne dvije sezone u LP vise se plasim Olimpiakosa nego Atletika.
Da, slažem se s tobom, pogotovo za ovu zadnju rečenicu.
Samo pozivam na oprez jer je tek početak sezone, igramo protiv strašne ekipe sa strašnim trenerom (btw je li njemu istekla ona suspenzija, hoće li biti na klupi ili na tribinama?), i ovo će biti najteža utakmica i najveći test ove sezone.
Još nismo vidjeli Allegrija i ekipu kako će se nositi sa padovima forme, nekim zaostatkom u utakmici, lošijim nizom rezultata i sl... Zbog toga još uvijek zadržavam neku preveliku euforiju.