FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 sep 2014, 23:27

NKMramor je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Brzi prvo pojacanje na polusezoni . :clap:
Kprić i Redžepi drugo i treće, i dovesti iz Maribora nekoga na posudbu. :pray: :pray: Dalje svi znaju... :lol:

JA sam ti ozbiljan za Brzog a ti me kao sprdas :lolno:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 28 sep 2014, 23:29

Eto dobili smo novog trenera, sad ćemo da vidimo da li je sve bilo do Denisa (kako su neki ovde predstavljali) ili je i do igrača. Nadam se da je bilo do Sadikovića mada ja mislim a je njegovo 20-30% greške ostalo je do igrača tj. do njihovog neznanja.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 sep 2014, 23:34

TaRgEt_ je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Brzi prvo pojacanje na polusezoni . :clap:
Kprić i Redžepi drugo i treće, i dovesti iz Maribora nekoga na posudbu. :pray: :pray: Dalje svi znaju... :lol:

JA sam ti ozbiljan za Brzog a ti me kao sprdas :lolno:
Ne. Mrtav sam ozbiljan. Kada bi se vratili Krpić i Redžepi ova ekipa bi dosta bolje izgledala. S' obzirom da pojedini kažu kako je Vugdalić dobar sa Mariborom, mogao bi i on srediti nešto i to bi bilo to.
Inače odlično je to što će se Brzi vratiti, može i sam dosta pomoći. Nadam se da će naći adekvatnog igrača na lijevom beku, a Beatlesa otjerati već na polusezoni. :lol:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 28 sep 2014, 23:38

Ja u te ideje i preporuke preporucioca ne vjerujem,imamo dokaze crno na bijelo(trenutna tabela)da je diletant od kako je postavljen za sportskog direktora sve radio krivo,a kako vidim nastavljaju i dalje po svom.
Kakav ba Benjo ti pritisak na trenere pominjes kad u Slobodi nema vise uha Tuzlanskog da bi toboze neko ppritiskao,osim managera koji su uvalili ove anonomne polovnjake sa strane. Ja sad mogu da ti preporucim decka iz Dragodola koji igra mali fudbal,a Mesi je za Sarica,Djafica,Radovanovica....Mislim da bi cak u ovakvoj Slobodi Buco Osmanhodzic sa 40 i nesto godina bio vrhunsko pojacanje,naravno ako zadovolji vrlo oko sportskog direktora

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 sep 2014, 23:48

sto neko napisa..sad cemo vidjet dal je do Denisa ili do igraca...ja sam licno skeptican..odgledao sam svih 9 utakmica Slobode i mogu vam rec da sto se tice igrackog kadra jedna rijec ce ih svih 20 i kusur opisat....KESE...osim mehidica koji odskace kvalitetom i tacno se vidi da momak ZNA te omica koji nije neki kvalitet ali trkom i borbenoscu to nadoknadzuje...prijetilo im se u vitezu sad se hoce po treninzima da im se prijeti a ja mislim da ovi losi rezultati su skroz malo do njih jer momci jednostavno NE ZNAJU..ja vjerujem da oni silno prizeljkuju pobjede i da obraduju armiju navijaca al kao sto sto se za starog covjeka kaze da srce hoce ali tijelo nece tako vazi i za ovaj nas igracki kadar....dobili su ponude da igraju u Slobodi i vidjeli su to kao odlicnu priliku...OVO JE DO ONOGA KO NAM JE SKAUTIRAO I DOVEO IGRACE...tako da ne trcimo pred rudu nego u subotu aBd svi u zvornik da ih poguramo i vidimo na sta to lici...trener je mlad i sigurno ambiciozan i kao sto neko napisa nama je bas takav potreban..COVJEK SA STRANE...ove domace legende previse slusaju carsiju i mahalu... to nije nikako dobro
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 sep 2014, 23:51

@Target

Ako je istina za Brzog,za mustuluka si ;) nadam se dobrim i provjerenim pojacanjima na polusezoni,od ovih igracina i njihovih predstava na terenu me zeludac zaboli .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 sep 2014, 23:55

nek' je sretno i berićetno novom treneru :D toliko za sad :mrgreen:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 sep 2014, 23:59

harry_90 je napisao/la:@Target

Ako je istina za Brzog,za mustuluka si ;) nadam se dobrim i provjerenim pojacanjima na polusezoni,od ovih igracina i njihovih predstava na terenu me zeludac zaboli .

100 % info za Brzog...

Sto sam ja pricao kada je Vugdalic otjerao Civica, a niko mi nije vjerovao i ismijavali ste me ovdj e.

Karić kaže kako je struka najmanje odlučivala o angažovanju navodnih pojačanja, te da je u tome u velikoj mjeri sudjelovao Saša Vugdalić, direktor kluba.

– Ko je Vugdalić da odlučuje o mojoj sudbini!? Pa on se tu mota tri – četiri mjeseca, niko ne zna šta u stvari radi, a on je otjerao većinu kvalitetnih igrača i dovodio neke po svom ukusu. Zašto me, kao Ćiru, nisu nagradili za ulazak u Premijer ligu? Zašto mi bar ruku nisu stisnuli? Ne mogu sada reći šta mi je na to odgovorio Husić, ali doći će vrijeme da se kaže i o njemu. Ružno je da me nazove i telefonom smijeni. Rekao sam mu da je to “njegov način”…
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 sep 2014, 00:31

sad očekujem barem 1 bod iz Zvornika, a vjerujem da možemo i do sva 3 :D vjerujem da je bilo i do Denisa, tako da očekujem da igrači poprave igru (koliko toliko) i sam pristup igri :D nadam se konačno nekoj igri s mudima

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 sep 2014, 00:44

Dobro je pa je Denis smijenjen, kakav god da je ovaj barem možemo očekivati nešto iz naredne tri "lakše" utakmice.
Lično mislim da je Denis dobar trener, zbog njegovih rezultata u Bratstvu. E sad da li je to do nivoa lige, ili nekih drugih stvari, ali mi smo svjedoci da je Bratstvo pod njegovim vodstvom igralo ekstra.

Što se tiče novog trenera dobro je što je stranac, još bi bilo bolje da nema nikakve veze sa BiH :D kao prvo očekujem dosta više discipline i zalaganja, ostalo nije potrebno jer oni nisu u stanju da pariraju većini PL ekipa, 70% naših igrača.

Dalje, nemojte bezze pisati te ložioničarske priče kako ćemo nešto praviti na polusezoni, dovoljno je 2-3 ciljana pojačanja da ova ekipa zadrži 9-10 mjesto. Evo i u ovom članku o Denisovom otkazu piše da je cilj za 3 godine otpis dugova i čist račun, dalje ćemo lako.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 01:07

Chinaglia je napisao/la:sad očekujem barem 1 bod iz Zvornika, a vjerujem da možemo i do sva 3 :D vjerujem da je bilo i do Denisa, tako da očekujem da igrači poprave igru (koliko toliko) i sam pristup igri :D nadam se konačno nekoj igri s mudima
Realno nemate šanse gore, kompaktni su kao ekipa u svim linijima, odnosno koliko im je potrebno za opstanak! Mi smo dobili 1-2 gore, ali moglo je biti i nerješeno glat!
Grbavica naš je Hram!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 sep 2014, 01:15

RiverPlate je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sad očekujem barem 1 bod iz Zvornika, a vjerujem da možemo i do sva 3 :D vjerujem da je bilo i do Denisa, tako da očekujem da igrači poprave igru (koliko toliko) i sam pristup igri :D nadam se konačno nekoj igri s mudima
Realno nemate šanse gore, kompaktni su kao ekipa u svim linijima, odnosno koliko im je potrebno za opstanak! Mi smo dobili 1-2 gore, ali moglo je biti i nerješeno glat!
mi posto ekipe nemamo,mi se uzdamo u grbav teren :D :D
znaci,sto losiji teren to ce se ovi nasi hahari lakse odbranit :urnebes: :urnebes:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 29 sep 2014, 01:27

Za divno čudo teren im je dosta dobar :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 sep 2014, 01:32

RiverPlate je napisao/la:Za divno čudo teren im je dosta dobar :mrgreen:
nista onda..donji smo :D :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 sep 2014, 04:11

ljudi stanite na loptu :!: :!: :!: :!: :!: pozitivna stvar je smjena Denisa jbg (iako mislim da posjeduje kvalitetu) nije on za Slobodu. izgubio je autoritet, izgubio je kompas. medjutim mi i dalje imamo katastrofalne igrace koji tesko koga mogu nadigrati. sjecam se nakon utakmice sa Celikom kad smo sa sjevera poceli prozivati Denisa, vecina igraca je umirala od smijeha i tad su mu vjerovatno ledja okrenuli :!: dosao novi trener jbg igrat ce oni koji zasluziju i vjerovatno mu nece raditi iza ledja, ali malo sam istrazivao o ovom liku i utisci su vise negativni nego pozitivni :!: treba mu dati sansu pa ce vrijeme pokazati ali ako i on bude promasaj onda Vugdalica treba naglavacke iz kluba izbaciti :!: eto Brzi je u kombinacijama, Krpic takodjer valjda dodju bolji dani za nas klub iako sam se halalio s ovom sezonom :cool:
Sloboda Tuzla

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 29 sep 2014, 06:33

harry_90 je napisao/la:Sad me ne bi cudilo da Sadikovic preuzme Bratstvo ili Radnicki..
Bratstvo moguce, Radnicki nema potrebe da mijenja Dzindo radi odlican posao sa bivsim juniorima Slobode.

Sad Azmir mora da dovede 8, 9 igraca i da kupi koji bod u gostima. Mislim ovo stvarno ne valja ovako reci, imam osjecaj da se svi oslanjaju na Azmira da ce kupit ili dovesti igraca, poklopit utakmicu itd...

Kao sto neko rece i sami igraci su mislili da ce Azmir povuci opet, a nisu mislili da treniraju jace u odbrani i nabiju snagu za 90 minuta itd, red rad disciplina i autoritet su mogli donijeti bolje i s ovom ekipom.

Zao mi tog Husica izgleda da se sve od njega ledja lomi (i od njegov dzep naravno).
inace ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2014, 08:28

a yebote jeste stali kuditi pa dobro je bolan prva je sezona od povratka, u sredini ste tabele polako dobicete jos par utakmica kod kuce i to je to.bitno se vratiti stabilizovati a bice vremena za bolje plasmane.pogledajte zvijezdu 9 kola bez pobjede.
kolko god neko govorio prva liga je kao i premijer po kvalitetu grdno se vara.moze neki prvoligas bljesnuti pa napraviti neki dobar rezultat ali u globalu ipak je premijer liga puno zahtjevnija i teza.slabo koji igrac iz prve lige moze igrati u premijer ligi neku zapazenu ulogu..i za vas i za nas je sledeci prelazni rok bitan treba dovesti po 4-5 premijerligaskih iskusnih igraca i onda je druga prica
sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 29 sep 2014, 10:09

Ako sam dobro cuo u Vitezu ste skandirali Sasa Grgic , ko je Sasa?

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 sep 2014, 10:26

jugend je napisao/la:Ako sam dobro cuo u Vitezu ste skandirali Sasa Grgic , ko je Sasa?
Navijač slobode. Umro prije 3 god veoma mlad radi problema sa srcem.

http://tuzla.danas.info/2011/09/20/in-m ... -vilenjak/" onclick="window.open(this.href);return false;

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 29 sep 2014, 10:55

djulba je napisao/la:
jugend je napisao/la:Ako sam dobro cuo u Vitezu ste skandirali Sasa Grgic , ko je Sasa?
Navijač slobode. Umro prije 3 god veoma mlad radi problema sa srcem.

http://tuzla.danas.info/2011/09/20/in-m ... -vilenjak/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pocivao u miru! Hvala na odgovoru i sretno vam dalje u prvenstvu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.