Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la masteRofPoker » 28 sep 2014, 23:00

IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu. Kad budu dolazili na Arenu onda da se busamo u prsa.

Bod bez golova ili neka minimalna pobjeda, puna šaka brade. :clap:
Sto posto tacno. Oni su favoriti ovu tekmu i treba im prepustiti tu ulogu. Pred mec sa Romom, ovaj bod bi bio fantastican. Tesko je naci ekipu koja moze doci na njihovoj stadion i reci da je favorit. Oni su finalisti lige prvaka i sampioni Spanije i sa tom misli treba ici u Madrid.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 sep 2014, 23:36

http://www.juvemagazine.it/2014/09/28/d ... video/9934" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo se mora poslusati,,,,urnebesnooooo :D :D :D :D :D :D :D :D :D

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 28 sep 2014, 23:58

Bod protiv Atletika u Madridu bi bio odlican rezultat,nije da nemamo kvaliteta da ih pobjedimo,al Visente Kalderon je stadion koji gotovo sve najjace ekipe na svjetu napustaju pognute glave,tako da ni poraz nije katasrtofa,mada sam siguran da do istog nece doci,moja prognoza 0-0 ili 0-1 :)
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 29 sep 2014, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 29 sep 2014, 01:09

IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu.
Dijelim tvoju prizemljenost ali sa objetivno losijsom ekipom smo u zadnja 2 ucesca u LP znali razbiti prvaka evrope(Chelasea),nadigrati Real Madrid kog je Casillas spasavao sigurnog poraza... Nije da nemamo lijepih rezultata i igara prije svega protiv naboljih. Puno ova ekipa moze,treba samo maximum dati na tom gostovanju jer siguran sam da u tom duelu ako obje ekipe odigraju najbolje sto mogu mi kuci idemo sa 3 boda.
Poraz bi bio los i po meni neocekivan,remi ocekivan,a pobjeda...iznenadjenje,ali ne veliko.
Smijesno ali na osnovu iskustava iz prethodne dvije sezone u LP vise se plasim Olimpiakosa nego Atletika.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 29 sep 2014, 10:04

Gledam snimak utakmice jutros i 80. minut utakmice i presing po cijelom terenu, od njihovog golmana sve do Gigija.
Bravo Juve !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 29 sep 2014, 10:39

VIdim vlada veliki optimizam , nije da nemate razlog na osnovu starta sezone.

Ja iskreno ocekujem da vas presingom rastave na proste faktore. :mrgreen:
Ne govorim ovo slucajno , jer Atletico nenormalno snazno igra kuci .Juve ako izdrzi prvih 30 minuta ima se cemu nadati , ako primi koji go , onda je i debakl realnost.Cholo se vratio , nazelio se Atletica a i klub se nazelio njega sto se momentalno odrazilo na rezultat i igru protiv ne bas tako slabe Seville :wave:

Atomsku utakmicu ocekujem , Juve odavno nije igrao bolji fudbal :cool:
Zadnja izmjena: MidhatVelicanstveni, dana/u 29 sep 2014, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 sep 2014, 10:40

IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu. Kad budu dolazili na Arenu onda da se busamo u prsa.

Bod bez golova ili neka minimalna pobjeda, puna šaka brade. :clap:
Napišem ovo i onda sinoć sanjam da smo pobijedili 2:5. :urnebes:
Marvin je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Polahko ljudi, govorimo o viceprvaku Evrope na njihovom terenu.
Dijelim tvoju prizemljenost ali sa objetivno losijsom ekipom smo u zadnja 2 ucesca u LP znali razbiti prvaka evrope(Chelasea),nadigrati Real Madrid kog je Casillas spasavao sigurnog poraza... Nije da nemamo lijepih rezultata i igara prije svega protiv naboljih. Puno ova ekipa moze,treba samo maximum dati na tom gostovanju jer siguran sam da u tom duelu ako obje ekipe odigraju najbolje sto mogu mi kuci idemo sa 3 boda.
Poraz bi bio los i po meni neocekivan,remi ocekivan,a pobjeda...iznenadjenje,ali ne veliko.
Smijesno ali na osnovu iskustava iz prethodne dvije sezone u LP vise se plasim Olimpiakosa nego Atletika.
Da, slažem se s tobom, pogotovo za ovu zadnju rečenicu.

Samo pozivam na oprez jer je tek početak sezone, igramo protiv strašne ekipe sa strašnim trenerom (btw je li njemu istekla ona suspenzija, hoće li biti na klupi ili na tribinama?), i ovo će biti najteža utakmica i najveći test ove sezone.

Još nismo vidjeli Allegrija i ekipu kako će se nositi sa padovima forme, nekim zaostatkom u utakmici, lošijim nizom rezultata i sl... Zbog toga još uvijek zadržavam neku preveliku euforiju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 29 sep 2014, 11:43

Prva jaka utakmica za Allegrija. Slažem se forumašem koji je spomenuo presing. Tako se razbija 3-5-2 ako tehnički zakažeš, jer je tako Bayern razbio Conteov Juventus.

Vrlo teško gostovanje i ja bih bio prezadovoljan bodom, iskreno.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 sep 2014, 11:52

I ja bih bio zadovoljan bodom, ali igre sa početka sezone mi ulijevaju nadu da bi mogli uzeti i puni plijen u Madridu. Svakako ne treba zaboraviti da su oni aktuelni šampioni Španije i vicešampioni Evrope a ostale epitete kao najborbenija, najnabrijanija ekipa itd ne treba spominjati.

Sa nekim respektom ući u meč ali ne sa tolikim da to pređe u strah od ATM-a i da igrači dođu sa mislima da im je bod plafon. Igrati ( sa njima baš muški ) pa šta bude bude.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 sep 2014, 12:01

ma ova utakmica se mora prije svega igrati pametno, tesko da ces sta izvuci ako prihvatis njihov nacin igre i tucu..jednostavno nema na svijetu puno prljavijih ekipa od Atletika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 sep 2014, 12:15

Marvin je napisao/la:Nije Atletico ekipa koja bi nas mogla sabiti do 16 metara i natjerati da se branimo ali da ce ta utakmica biti test fizicke spreme prije svega ja vjerujem da hoce.
Markizio ce do 70 min biti totalno iscrpljen kao i Vidal tako da je realno ocekivati Pereyru na terenu kao i Moratu jer ce Nando takodje biti iscrpljen od naguravanja sa onim konjima u odbrani. I ako do tada budemo imali pozitivan rezulatat mozemo do 3 boda.
Ma nema brige ako momci daju sve od sebe.
cc nista novo na ss.ba :mrgreen:

vidim polako i ostali uvidjaju da Nando nije nikakva klasa iznad Vucine i Fabija, vec je to isti kalibar..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 29 sep 2014, 12:26

Oplakah.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 29 sep 2014, 12:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ova utakmica se mora prije svega igrati pametno, tesko da ces sta izvuci ako prihvatis njihov nacin igre i tucu..jednostavno nema na svijetu puno prljavijih ekipa od Atletika
široki brijeg :mrgreen:
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 sep 2014, 13:09

Dobro je da je došlo ono doba u godini nekima, pa su tu samo kad treba pljunuti. Dobro zato što je Nando svaki put nakon toga briljirao. :clap:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 sep 2014, 14:21

Realno bod bi bio dobar, ali naravno da ocekujem pobjedu ipak smo mi Juve!
Nadam se da Tevez nastavlja svoju golgetersku formu.
Treba se paziti prekida, Atletiko je tu izuzetno opasan
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 sep 2014, 15:13

Mandzukic je nocna mora nasih stopera, nadam se da ce ga maska ometati i da ce razviti poseban takticki plan za njega kako da smireno iznose loptu i kako da mu pariraju u skok igri...zadnji put je sam uneredio nasa sva tri stopera, jbt u aut lopte nabijali od straha :roll:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 sep 2014, 15:18

Ako mislis na strah da ce se pizda rasplakati nakon svakog kontakta, onda da.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 sep 2014, 15:22

bgm na strah da je Barza sam 4-5 lopti u aut poslao ili u korner..mozemo mi zatvarat oci koliko hocemo al razvalio ih je frajer posebno u prvom mecu..mada tad nisu bili spremni na taj stil igre, sad znaju sta ih ceka

a sto se tice plakanja i simuliranja Kijelini je mala maca za citavu ekipu Atletika, ne samo za Mandzu...i na to treba paziti da ne bude nepotrebnih kartona kao protiv Ronalda.

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 29 sep 2014, 15:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:Mandzukic je nocna mora nasih stopera, nadam se da ce ga maska ometati i da ce razviti poseban takticki plan za njega kako da smireno iznose loptu i kako da mu pariraju u skok igri...zadnji put je sam uneredio nasa sva tri stopera, jbt u aut lopte nabijali od straha :roll:
Zadnji put smo ipak igrali protiv Bayerna, ali istina, Mandžukić je sam čuvao Pirla i Bonuccija, a Barza i Chiellini bez njih dvojice ne znaju ništa drugo osim nabit loptu.

Ono što nam je Mandžukić tada napravio nisam vidio nikad, znali su puno puta zatvorit Pirla, ali onda bi lopte iznosio Bonucci, ali u one dvije utakmice mi doslovno nijednom nismo loptu iznijeli od Buffona kako valja...

Još je to bilo doba kada je Conte forsirao isključivo iznošenje po podu, ispucavanje nije bilo opcija ni nakon što smo izgubili par lopti u obrani.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 29 sep 2014, 15:42

Bgm su izgubljene lopte rezultat cjelokupne igre Bayerna te godine, njihovog presinga i Conteovog neiskustva da odgovori i prilagodi se. Mandzukic je bio njihova prva linija odbrane, ali stavljati sve zasluge na njega je potcjenjivanje te ekipe.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.