NKMramor je napisao/la:Kprić i Redžepi drugo i treće, i dovesti iz Maribora nekoga na posudbu.TaRgEt_ je napisao/la:Brzi prvo pojacanje na polusezoni .![]()
Dalje svi znaju...
JA sam ti ozbiljan za Brzog a ti me kao sprdas

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NKMramor je napisao/la:Kprić i Redžepi drugo i treće, i dovesti iz Maribora nekoga na posudbu.TaRgEt_ je napisao/la:Brzi prvo pojacanje na polusezoni .![]()
Dalje svi znaju...
Ne. Mrtav sam ozbiljan. Kada bi se vratili Krpić i Redžepi ova ekipa bi dosta bolje izgledala. S' obzirom da pojedini kažu kako je Vugdalić dobar sa Mariborom, mogao bi i on srediti nešto i to bi bilo to.TaRgEt_ je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Kprić i Redžepi drugo i treće, i dovesti iz Maribora nekoga na posudbu.TaRgEt_ je napisao/la:Brzi prvo pojacanje na polusezoni .![]()
Dalje svi znaju...
JA sam ti ozbiljan za Brzog a ti me kao sprdas
harry_90 je napisao/la:@Target
Ako je istina za Brzog,za mustuluka sinadam se dobrim i provjerenim pojacanjima na polusezoni,od ovih igracina i njihovih predstava na terenu me zeludac zaboli .
Realno nemate šanse gore, kompaktni su kao ekipa u svim linijima, odnosno koliko im je potrebno za opstanak! Mi smo dobili 1-2 gore, ali moglo je biti i nerješeno glat!Chinaglia je napisao/la:sad očekujem barem 1 bod iz Zvornika, a vjerujem da možemo i do sva 3vjerujem da je bilo i do Denisa, tako da očekujem da igrači poprave igru (koliko toliko) i sam pristup igri
nadam se konačno nekoj igri s mudima
mi posto ekipe nemamo,mi se uzdamo u grbav terenRiverPlate je napisao/la:Realno nemate šanse gore, kompaktni su kao ekipa u svim linijima, odnosno koliko im je potrebno za opstanak! Mi smo dobili 1-2 gore, ali moglo je biti i nerješeno glat!Chinaglia je napisao/la:sad očekujem barem 1 bod iz Zvornika, a vjerujem da možemo i do sva 3vjerujem da je bilo i do Denisa, tako da očekujem da igrači poprave igru (koliko toliko) i sam pristup igri
nadam se konačno nekoj igri s mudima
nista onda..donji smoRiverPlate je napisao/la:Za divno čudo teren im je dosta dobar
Bratstvo moguce, Radnicki nema potrebe da mijenja Dzindo radi odlican posao sa bivsim juniorima Slobode.harry_90 je napisao/la:Sad me ne bi cudilo da Sadikovic preuzme Bratstvo ili Radnicki..
Navijač slobode. Umro prije 3 god veoma mlad radi problema sa srcem.jugend je napisao/la:Ako sam dobro cuo u Vitezu ste skandirali Sasa Grgic , ko je Sasa?
Pocivao u miru! Hvala na odgovoru i sretno vam dalje u prvenstvu.djulba je napisao/la:Navijač slobode. Umro prije 3 god veoma mlad radi problema sa srcem.jugend je napisao/la:Ako sam dobro cuo u Vitezu ste skandirali Sasa Grgic , ko je Sasa?
http://tuzla.danas.info/2011/09/20/in-m ... -vilenjak/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.