Valjda jedan prodje.
A kako je krenulo, nece ni jedan
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Catania vodi 2:1harry_90 je napisao/la:Inter bi mogao kiksat veceras u utorak je liga prvaka to im je sad bitnije,ja sam igrao na jednom na Cataniu,a na drugom takodje al samo prelaz X/1sakho je napisao/la:niko ne spominje Inter veceras, jeli vrijeme da i oni dobiju nesto,a Stavanger je bio najsigurniji danas, lijepa kvota 1,8
I eto nista od ovog. Oj Laska, ne mogu da vjerujem. Valjda sutra bude kakve nafakeneko_iz_mase je napisao/la:Ja na jednom cekam usranog laska keca i Intera kp2 , a na drugom Schalke 1X i intera![]()
Valjda jedan prodje.
Danas sam bas u **** ugaziodiego_juve je napisao/la:I eto nista od ovog. Oj Laska, ne mogu da vjerujem. Valjda sutra bude kakve nafakeneko_iz_mase je napisao/la:Ja na jednom cekam usranog laska keca i Intera kp2 , a na drugom Schalke 1X i intera![]()
Valjda jedan prodje.
Ma ja mislim da im je ovo prvi gostujuci bod. Kako god, zajebase nasneko_iz_mase je napisao/la:Danas sam bas u **** ugaziodiego_juve je napisao/la:I eto nista od ovog. Oj Laska, ne mogu da vjerujem. Valjda sutra bude kakve nafakeneko_iz_mase je napisao/la:Ja na jednom cekam usranog laska keca i Intera kp2 , a na drugom Schalke 1X i intera![]()
Valjda jedan prodje.
A kako je krenulo, nece ni jedanOnaj Lask ima ukupno, cini mi se bod osvojen u gostima, i danas su nasli kad ce drugi uzeti
![]()
A Inter je prica za sebe. U nedelju ocekujem kiks Milana, jer tako to obicno biva kod njh
Genghis je napisao/la:Igraj X2 kavalu na sistemu, a za ovaj LASK pa gdje ce te se to kladit' navlakusa cista , ne treba im nizasta, a ni ovim drugim ne treba jer su vec odavno ispali, a kvota kofo 1.35 ejs ... za 1.35 da se neko znoji igrajuci na ekipu kojoj uopste ne treba pobjeda ...
Genghis je napisao/la:Kad smo već kod Grčke lige , nebi baš preporučio klađenje na istu u narednim sedmicama, osim nekih eventualnih "kontri". Možda zvuči glupo ali Grčka se uvalila u tolike dugove da je to katastrofa, i mnogo stvari se omaklo kontroli, tako da će i eventualno namještanje utakmica proći neopaženo, plus neke slabije ili čak i jače ekipe će pokušati iskoristiti tu situaciju , jer su crni dani pred Grčkom , tako da ...
Hebem ti Ahlen, proslo kolo igram protiv njih i oni me obore, dobiju Hansu u gostima 0:1, sad kontam nalozit ce se pa ce i kuci dobiti da ostanu u ligi, a oni pusiona, 2:0 izgube od direktnog konkurenta, ne mozes ni njemce drugu ligu vise pogodit, i oni poludiliVFCB je napisao/la:hoce li ovaj volendam dobiti vise, mislim da je krajnje vrijeme da nekog uzmu
evo Volendam- Veendam 1 2,00 4:3
Ahlen- Tus Koblenz 1 2,00 0:2![]()
Zagreb- Varteks 1 1,40 3:0
Schalke- Stutgart 1X 1,35 2:1
Kazan- Barys 1 1, 40 3:2
na petaka nekih 50KM
Strux je napisao/la:Lyon - St.Etienne 1 1.40
Hajduk - Rijeka 1 1.30
Hull - Arsenal 2 1.45
Hertha - Nurnberg 1 2.05
Braga - Rio Ave 1 1.40
Kv. 7.57 na 10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.