Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Nije bas tako jednostavno. Ako si skloniji debljanju na tim mjestima, to ce ti zadnje otici kod mrsavljenja... A ako se odlucis udebljati, stomak i donji dio tijela ce samo jos vise narasti.
Bolje vidi sa nekim strucnijim da ne trosis bezveze vrijeme.
btw isti smo po visini i kilazi 187/95
Bolje vidi sa nekim strucnijim da ne trosis bezveze vrijeme.
btw isti smo po visini i kilazi 187/95
100% sportski i krajnje opušten potpis
- sagitarius
- Kontakt:
Low carb, high protein diet!esprit24 je napisao/la:Momci mozel par savjeta??:-)
Visok sam 187 imam nekih 95 kg sto je najgore ta kilaza nije ravnomjerno rasporedjena :-/ tjst.imam finog stomaka,i imam osjecaj da mi sva kilaza ide u donji dio tijela
Idem u teretanu nekih mjesec i po,i imam onaj standardan program,prsa(triceps) ledja(biceps) i ramena(noge) cetvrti dan odmaram. E sad pitanje dal uzimat suplemente i ako treba onda sta? A cilj mi je definisat se a ne izgubit kilazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Povecaj unos proteina, smanji sto mozes vise unos ugljikohidrata (bijeli hljeb, tjestenina, krompir, cokoladice i silni sokovi izbaci skroz)
Malo ugljikohidrata mozes prije ili poslije treninga pojesti, al ne previse.
Najbolje ti je kupiti sebi whey protein, u muscle freaku na ilidzi imas myprotein 2,5 kg 85km.. good luck

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- IlPrincipe
- Kontakt:
Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
U mene se frend ne gleda u ogledalo bez majice nikako. Ljetost nosa one baseball majice (duži rukavi) da mu se ruka nikako ne vidi,
Inače je ogroman.

Inače je ogroman.
- sagitarius
- Kontakt:
Uhvatila te droga zvana "gym", dobro je to :Da sto se skidanja tice mozda ti je i to dobro, ne kur*is se pretjerano, ima oni koji idu u gym 2 sedmice pa se ku*ce po zenickim ulicamaIlPrincipe je napisao/la:Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili..![]()

- IlPrincipe
- Kontakt:
imas one mrsave, odrade 20 sklekova i misle da su Jeff Seidsagitarius je napisao/la:Uhvatila te droga zvana "gym", dobro je to :Da sto se skidanja tice mozda ti je i to dobro, ne kur*is se pretjerano, ima oni koji idu u gym 2 sedmice pa se ku*ce po zenickim ulicamaIlPrincipe je napisao/la:Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili..![]()
a imas i one predebele, odu 20 dana u teretanu i umisle da su Jay Cutler ..
Ne trebate gledati druge, neka se foliraju, svako sebi. Gledajte isključivo sebe i svoj trening. Ruku na srce, jest smiješno nekad, ali Bože moj, ako neko misli da je velik ili širok, neka misli, neka se samo trenira.
Ima onih debila sto si slikaju u ogledalu ruke il' prsa... Pa ja ne vjerujem da mozes bit tol'ko tupav.
Jos oni sitni, 170cm pa vidis na njemu da mu je to kompleks pa se mora necim dicit....
Jos oni sitni, 170cm pa vidis na njemu da mu je to kompleks pa se mora necim dicit....

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- sagitarius
- Kontakt:
a ima i oni sto nikako ne idu u teretanu, pa se razbacaju ko da su Mirsad Terzo (haha, malo reko na seminar onaj da se vratim, kad onaj vec strance spominje
)

- IlPrincipe
- Kontakt:
Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa 

- sagitarius
- Kontakt:
Ma u zadnjem, kasno dosao, al dobra stvar , svaka cast za elite i elit, naravno Terzi i raji sto su dosliIlPrincipe je napisao/la:Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa

- IlPrincipe
- Kontakt:
Iznenadilo me koliko je raje došlo, al to je napokon jedna dobra stvar za bodybuilding u Zenici. Dalo se naučiti dosta stvari od šampiona. Usliko sam se s ljudinom aBd za 4-5 godina na Myster Olympiju da odesagitarius je napisao/la:Ma u zadnjem, kasno dosao, al dobra stvar , svaka cast za elite i elit, naravno Terzi i raji sto su dosliIlPrincipe je napisao/la:Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa

- sagitarius
- Kontakt:
Samo je pogrijesio u vezi Lazara, spominjao da je mal, a frajer kosarku trenirao i 1,80..kao ne slika se s ljudima stojeciIlPrincipe je napisao/la:Iznenadilo me koliko je raje došlo, al to je napokon jedna dobra stvar za bodybuilding u Zenici. Dalo se naučiti dosta stvari od šampiona. Usliko sam se s ljudinom aBd za 4-5 godina na Myster Olympiju da odesagitarius je napisao/la:Ma u zadnjem, kasno dosao, al dobra stvar , svaka cast za elite i elit, naravno Terzi i raji sto su dosliIlPrincipe je napisao/la:Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa

-
- Kontakt:
Esprit24, masnoca u regionu stomaka je najopasnija za tijelu i nazalost zadnja nestaje. Prije ce ti masnoca sa ruku otici i izgledat ces manji, ali to je cijena zdravlja.
Da sam na tvom mijestu uveo bi odma poslije treninga 20 minuta na biciklu ili na traci barem tri puta sedmicno. A da za tih 20 minuta sagoris sto vise kalorija, i da razvijas kondiciju na taj nacin.
Uz to bi dodao jedan dan za ruke samo biceps i triceps. Petak je poznat guns-day.
Da sam na tvom mijestu uveo bi odma poslije treninga 20 minuta na biciklu ili na traci barem tri puta sedmicno. A da za tih 20 minuta sagoris sto vise kalorija, i da razvijas kondiciju na taj nacin.
Uz to bi dodao jedan dan za ruke samo biceps i triceps. Petak je poznat guns-day.
-
- Kontakt:
Jeli ima iko da je zainteresovan za dizanje 100 kila u benchu, a da stagnira i nemoze nikako stici do 100?
Uspoređujete li prijašnje i sadašnje stanje tijela (prije gym-a i nakon nekoliko mjeseci treninga)?
- IlPrincipe
- Kontakt:
svako to radiNeutral je napisao/la:Uspoređujete li prijašnje i sadašnje stanje tijela (prije gym-a i nakon nekoliko mjeseci treninga)?
Imaš li dokaze koji to potvrđuju,
. Prvi put sam to radio, nakon pauze od pola godine, ne.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Kod nas u gym u Zenici sve ono pop muzika tipa Rihanna, Beyonce, Maroon 5 i ostala sr'anja. I danas drug i ja odemo ovom što radi na recepciji de nam ba pusti nešto dobro
kad lik pusti ovo, odma me presjeklo, sve sam tegove digo
Raja oplakala ..
[youtube][/youtube]

Raja oplakala ..
[youtube][/youtube]
- Evolution87
- Kontakt:
Nisam trenirao 4 mjeseca, vidno sam izgubio na masi, a uz to nemam ni motivacije da opet pocnem. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.