Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

RiNo
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la RiNo » 27 sep 2014, 14:52

Nije bas tako jednostavno. Ako si skloniji debljanju na tim mjestima, to ce ti zadnje otici kod mrsavljenja... A ako se odlucis udebljati, stomak i donji dio tijela ce samo jos vise narasti.
Bolje vidi sa nekim strucnijim da ne trosis bezveze vrijeme.

btw isti smo po visini i kilazi 187/95
100% sportski i krajnje opušten potpis

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 00:16

esprit24 je napisao/la:Momci mozel par savjeta??:-)
Visok sam 187 imam nekih 95 kg sto je najgore ta kilaza nije ravnomjerno rasporedjena :-/ tjst.imam finog stomaka,i imam osjecaj da mi sva kilaza ide u donji dio tijela
Idem u teretanu nekih mjesec i po,i imam onaj standardan program,prsa(triceps) ledja(biceps) i ramena(noge) cetvrti dan odmaram. E sad pitanje dal uzimat suplemente i ako treba onda sta? A cilj mi je definisat se a ne izgubit kilazu :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Low carb, high protein diet!

Povecaj unos proteina, smanji sto mozes vise unos ugljikohidrata (bijeli hljeb, tjestenina, krompir, cokoladice i silni sokovi izbaci skroz)

Malo ugljikohidrata mozes prije ili poslije treninga pojesti, al ne previse.

Najbolje ti je kupiti sebi whey protein, u muscle freaku na ilidzi imas myprotein 2,5 kg 85km.. good luck :) (ovo malo engleski za onog "samoposmatram" koji mi je rekao da naucim engleski :) ucim brate, ucis li ti da je zdravo piti protein?)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 sep 2014, 00:20

Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili.. :pray: :pray:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 sep 2014, 01:10

U mene se frend ne gleda u ogledalo bez majice nikako. Ljetost nosa one baseball majice (duži rukavi) da mu se ruka nikako ne vidi, :lol:

Inače je ogroman.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 01:11

IlPrincipe je napisao/la:Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili.. :pray: :pray:
Uhvatila te droga zvana "gym", dobro je to :Da sto se skidanja tice mozda ti je i to dobro, ne kur*is se pretjerano, ima oni koji idu u gym 2 sedmice pa se ku*ce po zenickim ulicama :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 sep 2014, 01:18

sagitarius je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Počeo sam patit, dobio sam poremećaj .. Imam osjećaj da nisam dovoljno velik, uvijek da mi je još još još. Imam nekako osjećaj da su svi veći od mene. Stid me skinut jaknu kad sam u kaficu, iako ruku imam 40. Nezz šta se dešava svi su mi jarani to primjetili.. :pray: :pray:
Uhvatila te droga zvana "gym", dobro je to :Da sto se skidanja tice mozda ti je i to dobro, ne kur*is se pretjerano, ima oni koji idu u gym 2 sedmice pa se ku*ce po zenickim ulicama :D
imas one mrsave, odrade 20 sklekova i misle da su Jeff Seid

a imas i one predebele, odu 20 dana u teretanu i umisle da su Jay Cutler ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 sep 2014, 01:22

Ne trebate gledati druge, neka se foliraju, svako sebi. Gledajte isključivo sebe i svoj trening. Ruku na srce, jest smiješno nekad, ali Bože moj, ako neko misli da je velik ili širok, neka misli, neka se samo trenira.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 sep 2014, 01:25

Ima onih debila sto si slikaju u ogledalu ruke il' prsa... Pa ja ne vjerujem da mozes bit tol'ko tupav.
Jos oni sitni, 170cm pa vidis na njemu da mu je to kompleks pa se mora necim dicit.... :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 01:31

a ima i oni sto nikako ne idu u teretanu, pa se razbacaju ko da su Mirsad Terzo (haha, malo reko na seminar onaj da se vratim, kad onaj vec strance spominje :D )

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 sep 2014, 01:34

Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa :D

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 01:41

IlPrincipe je napisao/la:Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa :D
Ma u zadnjem, kasno dosao, al dobra stvar , svaka cast za elite i elit, naravno Terzi i raji sto su dosli :thumbup:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 sep 2014, 01:45

IlPrincipe je napisao/la:Koji si ti ? ja sam bio prvi u redu na seminaru Terze i Mirnesa :D
Ma u zadnjem, kasno dosao, al dobra stvar , svaka cast za elite i elit, naravno Terzi i raji sto su dosli :thumbup:
Iznenadilo me koliko je raje došlo, al to je napokon jedna dobra stvar za bodybuilding u Zenici. Dalo se naučiti dosta stvari od šampiona. Usliko sam se s ljudinom aBd za 4-5 godina na Myster Olympiju da ode :thumbup:

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 28 sep 2014, 01:58

IlPrincipe je napisao/la:
Iznenadilo me koliko je raje došlo, al to je napokon jedna dobra stvar za bodybuilding u Zenici. Dalo se naučiti dosta stvari od šampiona. Usliko sam se s ljudinom aBd za 4-5 godina na Myster Olympiju da ode :thumbup:
Samo je pogrijesio u vezi Lazara, spominjao da je mal, a frajer kosarku trenirao i 1,80..kao ne slika se s ljudima stojeci :D

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 sep 2014, 15:56

Esprit24, masnoca u regionu stomaka je najopasnija za tijelu i nazalost zadnja nestaje. Prije ce ti masnoca sa ruku otici i izgledat ces manji, ali to je cijena zdravlja.

Da sam na tvom mijestu uveo bi odma poslije treninga 20 minuta na biciklu ili na traci barem tri puta sedmicno. A da za tih 20 minuta sagoris sto vise kalorija, i da razvijas kondiciju na taj nacin.

Uz to bi dodao jedan dan za ruke samo biceps i triceps. Petak je poznat guns-day.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 sep 2014, 15:58

Jeli ima iko da je zainteresovan za dizanje 100 kila u benchu, a da stagnira i nemoze nikako stici do 100?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 sep 2014, 00:43

Uspoređujete li prijašnje i sadašnje stanje tijela (prije gym-a i nakon nekoliko mjeseci treninga)?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 sep 2014, 00:47

Neutral je napisao/la:Uspoređujete li prijašnje i sadašnje stanje tijela (prije gym-a i nakon nekoliko mjeseci treninga)?
svako to radi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 sep 2014, 00:55

Imaš li dokaze koji to potvrđuju, :lol: . Prvi put sam to radio, nakon pauze od pola godine, ne.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 sep 2014, 19:19

Kod nas u gym u Zenici sve ono pop muzika tipa Rihanna, Beyonce, Maroon 5 i ostala sr'anja. I danas drug i ja odemo ovom što radi na recepciji de nam ba pusti nešto dobro :mrgreen: kad lik pusti ovo, odma me presjeklo, sve sam tegove digo :urnebes: :urnebes:

Raja oplakala ..

[youtube][/youtube]

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 30 sep 2014, 20:22

Nisam trenirao 4 mjeseca, vidno sam izgubio na masi, a uz to nemam ni motivacije da opet pocnem. :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.