FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2014, 23:51

svi nesto hvale radovca i cimirota a meni i nisu nesto , po vokaciji oni su zadnji vezni sto znaci primarno je trka ,borba ,presjecanje protivnicki napada ,igra u defanzivi a to oni bas i nemaju vise se bave organizacijim napada a mislim da to nije dobro .koliko su danas napravili prekrsaja i oduzeli lopti :?: i kod gola nema ih tatomirovic mora izaci na wagnera i ovaj gura loptu u gol šansu .u njemackoj smo primili golove gdje niko ne izlazi na sut narocito u njihovom djelu terena .ne kazem da su oni najveci krivci ali sam primjetio u posljednje vrijeme jako loše rade te defanzivne zadatke a to je osnovno na poziciji koju igraju .momci su mladi i talentovani samo moraju poceti igrati na drugaciji nacin .

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 28 sep 2014, 23:51

Puzigacu u spic...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 23:56

bordobijeli je napisao/la:svi nesto hvale radovca i cimirota a meni i nisu nesto , po vokaciji oni su zadnji vezni sto znaci primarno je trka ,borba ,presjecanje protivnicki napada ,igra u defanzivi a to oni bas i nemaju vise se bave organizacijim napada a mislim da to nije dobro .koliko su danas napravili prekrsaja i oduzeli lopti :?: i kod gola nema ih tatomirovic mora izaci na wagnera i ovaj gura loptu u gol šansu .u njemackoj smo primili golove gdje niko ne izlazi na sut narocito u njihovom djelu terena .ne kazem da su oni najveci krivci ali sam primjetio u posljednje vrijeme jako loše rade te defanzivne zadatke a to je osnovno na poziciji koju igraju .momci su mladi i talentovani samo moraju poceti igrati na drugaciji nacin .
Ili moramo postaviti igru na drugačiji način. Meni je najdraže kad njih dvojicu vidim na tim pozicijama u sredini jer obojica zaslužuju igrati. Međutim ako rezultati trpe, a trpe, onda se mora tražiti drugo riješenje. Činjenica je da oni više vuku prema naprijed e onda treba neko ko će vući nazad :?
Ne može čovjek sad pametovati jer počinje neka nova filozofija igara i dok tu filozofiju naučimo možemo samo spekulisati, ali recimo zašto ne probati ovako

--------Radovac----------

--Kostić---- Cimirot-----

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2014, 23:58

Nydalen je napisao/la:

:D
je li ti drago
Sarajevo ljubavi moja!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 29 sep 2014, 00:01

Ne mislim da je drama izgubiti, ali se nešto mora poraditi na igri. Znam da je to svima jasno i da ne pišem ništa revolucionarno.

Ne znam varam li se i dijele li drugi ljudi moje mišljenje. Meni izgleda kao da često imamo malo igrača u samoj završnici. Nekako mi tako izgleda. Kao jesmo postavljeni ofanzivno, ali na nekih 30-40 metara.

Ne kažem da sam u pravu, ali tako mi je i večeras izgledalo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 00:02

Ziko je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
Ziko je napisao/la: Ti si momak jadnik jadni i idi se liječiti..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:
**** ti jadnik mater sa cijelim odedom hercegovacko neretbanskog KANTONA majku kroz majku :njanjanja: :njanjanja:
Tenzije dole smiri strasti,momak ni jednom riječju nisam te uvrijedio,bio sam na utakmici sve čuo ,sve vidio,hordama zla, a jesu zlo zabranio bi do daljneg odlazak na gostujuće tribine,bolje zlo spriječiti nego liječiti,da bogdo nikad niste ni došli u Široki Brijeg jedan bi mladi ljudski život bio spašen ,ovakvo ponašanje nema smisla,malo mućni tom glavom....... :nene: :kafa:
@Ziko hajde sjaši bolan fakat si dvoličan pa pjevate večeras mrtvom Vedranu na pomen njegovog imena a vi "javi see" je li te imalo stid jadan ne bio, ti došao da držiš predavanje sram te bilo i čudi te što ti je tako odgovorio priupitaj sebe i svoje u lištici jadove koji ni mrtve ne poštuju.
Sarajevo ljubavi moja!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 29 sep 2014, 00:11

otkud faco na tribinama u sirokom brijegu'???

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 sep 2014, 00:12

Benko mora sto prije zaigrati,moramo rijesiti taj problem sa realizacijom,pa ne moze nam lijevi bek bit najbolji strijelac..Cekamo,da vidimo sta ce Meho uraditi,Dzemo ako ima obraza sam ce se povuci,Dupovac na klupu,da vidimo Mitrevskog,Kostica..I golmana dovesti sto prije,glava me zaboli svaki put kad vidim Bandovica

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 00:15

A vi koji ste nam poželjeli dole sreću sad došli da provocirate brzo če te zaplakati miševi.Ali polako samo ,ja sam čitavo vrijeme samo gledao šta pišu pojedini (kone najviše) a sad ti isti ubiše nekim šatro provokacijama.Lijepa stara @hilmo "ČUVAJ SE DANAJACA I KAD POKLONE NOSE" ima vremena za revanš a ima i Boga da je kao mrva.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 29 sep 2014, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 sep 2014, 00:20

Izdrzite komsije...
Mislim da je Kodro dobar izbor.
Sport je lijek za tijelo i duh.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 sep 2014, 00:24

i opet gledam tekmu sarajeva..i opet vam se bandovic p.o.s.r.a u poso :facepalm: :facepalm:
jb majku ja sam gledao mislim 4 tekme vas pitara ove sezone i sad sam se bas nafuro da sam vam ja u stvari baksuzan :D :D ..pa u sve i jednoj tekmi sarajevo odigra bas dobro i korektno al sto imate onog kiksera na golu,ono je drama :wtf: :wtf: :wtf: ...i ova danasnja tekma je pokazala da sarajevo ima predobru ekipu...ja ne znam da je u skorije vrijeme na pecari neko onako dominirao i pritisnu sirokog...od posjed lopte preko broja udaraca...al ljudi vam jednostavno ne leze
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 00:26

storm_raider je napisao/la:Izdrzite komsije...
Storm znam da si ti iskren ali ovi tvoji kad tad brate doči će na naplatu i oni i svi ovo lažni dušebrižnici i prijatelji a bit če rama i sarajlijica i nas koji znamo da **** u zdrav mozak
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 sep 2014, 00:33

sekac je napisao/la:
Storm znam da si ti iskren ali ovi tvoji kad tad brate doči će na naplatu i oni i svi ovo lažni dušebrižnici i prijatelji a bit če rama i sarajlijica i nas koji znamo da **** u zdrav mozak
Nemojte banove da dobijate zbog idiota, pusti balavu djecu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 29 sep 2014, 00:34

Nazalost poraz ocekivan i ako smo imali vise sansi od njih!!
Idemo dalje.ne treba kukati, ocekujem da Kodro poslozi stvari i sto je najvaznije da psihicki rastereti ekipu i digne samopouzdanje! Sve je u glavi
Bravo za igrace i majice Vedrana! Bravo i za Horde koje su opet otisle u lijepom broju

Ramo druze ne nerviraj se zbog ovog kompleksasa, on nasao pricati o Hordama :facepalm:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2014, 00:37

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Nemojte banove da dobijate zbog idiota, pusti balavu djecu.
Ma jarane svejedno nam je izgleda
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 sep 2014, 00:40

Prvi pomocnik Kodri bi trebo biti Ibro Rahimic.
1946

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 29 sep 2014, 00:46

Na zimu fina cistka igraca mora biti. Svega se nakotilo. Na tribinama bruku igraca koji redovno platu primaju, a mi niti prvih 11 iskristalisanih nemamo. Mislim da je dosao red da se pocnu dovoditi juznoamerikanci a da se rijesimo poluproizovoda iz Srbije i Makedonije. Ako cemo dovoditi strance, neka bar budu kvalitetni. Tatko, Stojcev, Protic, hvala vam, ali potrebni su nam bolji. Ni Velkoski nije daleko od toga. Mitrevskog, Kostica i Kaudija necu ni pominjati. Samo zauzimaju broj kvote stranaca koje mozemo imati.

Ponovit cu jos jednom ono sto sam davno rekao. Ne uzmemo li titulu ove godine, veca je bruka nego svih sedam prethodnih zajedno i uprava ce biti jedini krivac za to!
Zao mi je Kodre sto dolazi u nezgodan trenutak kad je ekipa na dnu. Tesko nama iko moze pomoci ove sezone.

P.S. Ocekijem ove sedmice sazivanje neke press konferencije za mazanje ociju nakon ovog poraza i nakon -7 na tabeli.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 29 sep 2014, 00:50

Head je napisao/la:Prvi pomocnik Kodri bi trebo biti Ibro Rahimic.
On je ono vodio Velez jedno vrijeme ?
Ti si opet šampion !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 29 sep 2014, 01:05

Ovo se dobije kad amateru das ovakvu ekipu u ruke, unisti je totalno. Najvise zahvaljujuci Uscuplicu, ova ekipa je u totalnom nokautu.
Uprava je totalno zakasnila sa njegovom smijenom, koja se morala desiti nakon onih 7:0.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 01:06

Aragon je napisao/la:Na zimu fina cistka igraca mora biti. Svega se nakotilo. Na tribinama bruku igraca koji redovno platu primaju, a mi niti prvih 11 iskristalisanih nemamo. Mislim da je dosao red da se pocnu dovoditi juznoamerikanci a da se rijesimo poluproizovoda iz Srbije i Makedonije. Ako cemo dovoditi strance, neka bar budu kvalitetni. Tatko, Stojcev, Protic, hvala vam, ali potrebni su nam bolji. Ni Velkoski nije daleko od toga. Mitrevskog, Kostica i Kaudija necu ni pominjati. Samo zauzimaju broj kvote stranaca koje mozemo imati.

Ponovit cu jos jednom ono sto sam davno rekao. Ne uzmemo li titulu ove godine, veca je bruka nego svih sedam prethodnih zajedno i uprava ce biti jedini krivac za to!
Zao mi je Kodre sto dolazi u nezgodan trenutak kad je ekipa na dnu. Tesko nama iko moze pomoci ove sezone.

P.S. Ocekijem ove sedmice sazivanje neke press konferencije za mazanje ociju nakon ovog poraza i nakon -7 na tabeli.
A kako si zakljucio da Protic nije dovoljno dobar recimo? Morali smo jednom u ovih vise od sedam godina shvatiti da konstante promjene ne mogu donijeti nista dobro! Onda ovi novi kad dodju i njima treba vrijeme pa ih se za mjesec pola prekrizi pa opet tako iznova u nedogled. Da bi bila uspjesna ekipa mora biti na okupu minimalno dvije sezone a ne svako par mjeseci "cistiti" pola ekipe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, ronaldo99 i 47 gostiju.