Pričekaćeš malo, mahalušo.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
GIGANTadmin je napisao/la:ko je dobio ban nek se javi![]()
![]()
Pričekaćeš malo, mahalušo.
nije belmin nego na k jedan ne znam sadgonzales je napisao/la:to je raja iz banovica: rooney, fustang , admira_sa, alfredborden, belmin6, QUARTERBACK....sve u mahali saznao
OK. Belmin6 sorry,, i mahalaz na pogrijesitizgmiky je napisao/la:nije belmin nego na k jedan ne znam sadgonzales je napisao/la:to je raja iz banovica: rooney, fustang , admira_sa, alfredborden, belmin6, QUARTERBACK....sve u mahali saznao
nije ni bitno eto ih za sedam dana nazad
jesi ti to sampu igrao manje? pa kud ćeš gradski derbi igrati manje kartona pogotovo njihxaves je napisao/la:Pa sudija kretenu sta to radis ej tugo do 75. 4 zuta a u 81. Vec 7
A brate gledam granica 6,5 kontam nece puskama na teren te upario sa zp0 (prvo poluvrijeme bez golova) steta al eto bice boljezgmiky je napisao/la:jesi ti to sampu igrao manje? pa kud ćeš gradski derbi igrati manje kartona pogotovo njihxaves je napisao/la:Pa sudija kretenu sta to radis ej tugo do 75. 4 zuta a u 81. Vec 7![]()
čudi me da nema crvenog
Flash player valjda,sad ne znam hoce li moci,znam ja probavao preko Tableta,mislim nije moj,ne volim te nove stvari,pa nije se mogao instalirati flash.Ako mislis na to.Consigliere je napisao/la:Sta trebam instalirati da mogu sa moba (android) na Premier?
probaj photon browserConsigliere je napisao/la:Sta trebam instalirati da mogu sa moba (android) na Premier?
will domirzatele je napisao/la:probaj photon browserConsigliere je napisao/la:Sta trebam instalirati da mogu sa moba (android) na Premier?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.