NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Cestitke na ipak zasluzenoj pobijedi. Idamo dalje 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Uzivam u ovim komentarima, primitivci, neadertalici i sva ostala vrijeđanja. Nimalo me ne tangira, a samo govori kakvi su kompleksaši autori tih postova. Nastavite
.

Ja cu ti samo reci jednu stvar... Bio sam u Sirokom prosle godine kod jednog prijatelja... Parkirao sam auto ispred jednog lokala i sjeo na kafu sa njim kada je prosla je grupica ljudi i vidjeli na iznad tablice pise Sarajevo i okrenuli se prema basti i poceli psovati majku balijsku... Takve stvari nisam nigdje dozivio, a obisao sam cijeu BiH 200 puta... Fakat ne razumijem sta je u vasim glavama. Pricajte sta hocete, ali vi ste jos u nekim ranim devedestim...
@edit
Samo da dodam da je taj prijatelj dolazio 50x kod mene u Sarajevo i ja kada ga predstavljam nekome kazem moj drug Mxxxx iz Sirokog. On je rekao moj drug Dxxxx iz Sarajeva ko zna sta bi bilo.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
@edit
Samo da dodam da je taj prijatelj dolazio 50x kod mene u Sarajevo i ja kada ga predstavljam nekome kazem moj drug Mxxxx iz Sirokog. On je rekao moj drug Dxxxx iz Sarajeva ko zna sta bi bilo.
Zadnja izmjena: amstaff, dana/u 28 sep 2014, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
I jesi bio sav u znoju kad si se probudio ?amstaff je napisao/la:Ja cu ti samo reci jednu stvar... Bio sam u Sirokom prosle godine kod jednog prijatelja... Parkirao sam auto ispred jednog lokala i sjeo na kafu sa njim kada je prosla je grupica ljudi i vidjeli na iznad tablice pise Sarajevo i okrenuli se prema basti i poceli psovati majku balijsku... Takve stvari nisam nigdje dozivio, a obisao sam cijeu BiH 200 puta... Fakat ne razumijem sta je u vasim glavama. Pricajte sta hocete, ali vi ste jos u nekim ranim devedestim...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
ja cu prvi to osuditi pa makar to bile i hz ,ovdje se i radi o tome da ne mogu shvatiti da toliko ljudi pozdravlja skandiranje javi sefelix123 je napisao/la:O kakvom navijačkom kodeksu pričaju licemjeri s Koševa
Je li se taj navijački kodeks zabranjuje šamaranje ljudi 50+ ispred njihove kuće ,divljanje po vjerskom objektu i plašenje časnih sestara
Ma razgulite sa teme ,lažni moralisti

- BurningLegion
- Kontakt:
3 boda su tu!
Zasluzena pobjeda Širokog, prije smo mi mogli zabiti drugi gol u drugom poluvremenu nego Sarajevo izjednaciti, realno.
Zao mi je da se jedan jedini eksces toliko potencira sada pored sasvim pristojne i dobre atmosfere jednog pravog derbija, to ''javi se'' je doslo od malobrojnog dijela obicne publike sa Sjevera AKO cemo realno, nikako ne iz kaveza Škripara, i to je sramotno i za osudu i to ce svatko normalan reci, evo ja prvi, i bilo tko drugi, a to sto su ovi dezurni moralisti JEDVA DOCKALI takvo sto (kao sto sam i najavljivao prije sutra i tome su doprijenijeli svakako i huskacki clanci i komentari) pa da sve ponovno izgeneraliziraju i dodju ovdje iznova pljuvati i siriti mrznju i potencirati to van svih proporcija, to takodjer nek ide njima na cast, po meni nisu nista takvi bolji ni inteligentniji od onih koji su to skandirali, srecom u manjini su i jedni i drugi, a i HZ su se zaista isto tako SVOJSKI potrudili na momente maksimalno isprovocirati publiku, no nisu uspjeli osim dijela publike u tom jednom navratu, nazalost, no to takvima na obraz, kao sto rekoh svakako su u manjini.
Kako god, to ne umanjuje jednu dosta korektnu atmosferu, dobru nogometnu predstavu i dobru popunjenost stadiona, a FK Sarajevo, iako po imenima mozda ima i najbolju ekipu, zasigurno nema najbolju momcad, jer ovo sto pokazuju plavi sa Pecare je ipak nedostizno za njih u ovom momentu.
PONOSAN NA TEBE JER SI MOJ GRAD!
P.S. Wagner>kompletna momcad FK Sarajevo.

Zao mi je da se jedan jedini eksces toliko potencira sada pored sasvim pristojne i dobre atmosfere jednog pravog derbija, to ''javi se'' je doslo od malobrojnog dijela obicne publike sa Sjevera AKO cemo realno, nikako ne iz kaveza Škripara, i to je sramotno i za osudu i to ce svatko normalan reci, evo ja prvi, i bilo tko drugi, a to sto su ovi dezurni moralisti JEDVA DOCKALI takvo sto (kao sto sam i najavljivao prije sutra i tome su doprijenijeli svakako i huskacki clanci i komentari) pa da sve ponovno izgeneraliziraju i dodju ovdje iznova pljuvati i siriti mrznju i potencirati to van svih proporcija, to takodjer nek ide njima na cast, po meni nisu nista takvi bolji ni inteligentniji od onih koji su to skandirali, srecom u manjini su i jedni i drugi, a i HZ su se zaista isto tako SVOJSKI potrudili na momente maksimalno isprovocirati publiku, no nisu uspjeli osim dijela publike u tom jednom navratu, nazalost, no to takvima na obraz, kao sto rekoh svakako su u manjini.
Kako god, to ne umanjuje jednu dosta korektnu atmosferu, dobru nogometnu predstavu i dobru popunjenost stadiona, a FK Sarajevo, iako po imenima mozda ima i najbolju ekipu, zasigurno nema najbolju momcad, jer ovo sto pokazuju plavi sa Pecare je ipak nedostizno za njih u ovom momentu.
PONOSAN NA TEBE JER SI MOJ GRAD!
P.S. Wagner>kompletna momcad FK Sarajevo.

Smijesna prica, sjedim sa Sarajlijama svaki tjedan, dolaze bez problema i budu ugosceni maksimalno, jedu na nas racun, piju na nas racun, zaj.ebancija i sve ostalo, tako je bilo i jucer, dva pitara, jedan manijak, ako ti trebaju imena, nije problem, momci sa mnom rade i stoput ovdje bili bez da im je netko ''a'' rekao, kao ni meni u Sarajevu itko u njihovom drustvu, a to sto ti izvlacis neke svoje anegdote, to je druga prica, ja kad odem u Sarajevo idem medju ljude i otvorenog uma, isto tako ljudi ovdje, a na debila ces naici bilo gdje, nikakav vi izuzetak niste i nista vi nemate pravo Širokom prigovoriti u tom pogledu, no eto, ako je tebi lakse zivjeti u takvom uvjerenju, u redu, mi ovdje jedemo ljude i po zanimanju smo povampirene ustase, nadam se da vam je svima sada dusa na mjestu. Samo nemojte vise moralizirati i plakati.amstaff je napisao/la:Ja cu ti samo reci jednu stvar... Bio sam u Sirokom prosle godine kod jednog prijatelja... Parkirao sam auto ispred jednog lokala i sjeo na kafu sa njim kada je prosla je grupica ljudi i vidjeli na iznad tablice pise Sarajevo i okrenuli se prema basti i poceli psovati majku balijsku... Takve stvari nisam nigdje dozivio, a obisao sam cijeu BiH 200 puta... Fakat ne razumijem sta je u vasim glavama. Pricajte sta hocete, ali vi ste jos u nekim ranim devedestim...
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 29 sep 2014, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Zanimljivo,evo da ti ispricam nesto,moj kolega je prosle godine upisao faks u Sarajevu,nakon mozda tjedan/dva-pretucen,zasto,zato sto je netko doznao da je iz Sirokog...amstaff je napisao/la:Ja cu ti samo reci jednu stvar... Bio sam u Sirokom prosle godine kod jednog prijatelja... Parkirao sam auto ispred jednog lokala i sjeo na kafu sa njim kada je prosla je grupica ljudi i vidjeli na iznad tablice pise Sarajevo i okrenuli se prema basti i poceli psovati majku balijsku... Takve stvari nisam nigdje dozivio, a obisao sam cijeu BiH 200 puta... Fakat ne razumijem sta je u vasim glavama. Pricajte sta hocete, ali vi ste jos u nekim ranim devedestim...
Svaki dan u SBR dolazi X ljudi iz Sarajeva,sto poslovno,sto nesto drugo,ima li vrijedjanja,ne,naci ce se uvijek neka skupina idiota,nazalost tako je,i to nije samo problem kod nas,vec i kod vas
Sto se tice ovoga danas sto se desavalo,osudjujem skandiranje nasih,ali problem je sto ti navijaci koji su danas zapoceli sramno skandiranje uopce nisu iz Sirokog,jbg,kasnije se i ovi ostali prikljucili
A ovi sto prijete da ce nas poklati,zao mi je njihovih roditelja najvise,jbg,nije lako kad imas tako maloumnog sina...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Znas da divovima uvijek nesto smeta,neki dan su se zalili da se nisu mogli istusirati,pa nervan im teren,pa nisu se oporavili od 7:0 ,pa im dodje da moralne vertikale prosipaju ,a nema par dana da je ta pitoma gradska raja napravila prekid u sred sela Konjica meni se cini!
Bitno je sve skrenuti sa sporta i pogleda na tabelu a taj je da im Zeljo bjezi 4 a Siroki 7 bodova!
Bitno je sve skrenuti sa sporta i pogleda na tabelu a taj je da im Zeljo bjezi 4 a Siroki 7 bodova!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- hajdukmijat
- Kontakt:
Čestitke Širokom na šamaranju Galacticosa sa Koševa 

....a Alex Ferguson žvakat će žvaku....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
- ? " " право $ " " нас ? не?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ja sam ti rekao moja iskustva. Iskustva koja nisam nigdje dozivio. U zapadnom Mostaru i Citluku sam bio skoro svake sedmice u to vrijeme i sve je bilo maksimalno korektno, cak smo se malo i salili na ovim nacionalnim osnovama 
Samo da dodam da u toj punoj basti su se ljudi odvalili smijati, niko nije rekao nemojte, prestanite ili slicno...
Nisam ni rekao da ste svi takvi, ali to je bilo moje jedino iskustvo sa Sirokim. Ima naravno onih kojima je bilo fino, ali meni je sada totalno neugodno otici u Siroki.
Nemam potrebe da lazem, nisam balavac, imam 32 godine.

Samo da dodam da u toj punoj basti su se ljudi odvalili smijati, niko nije rekao nemojte, prestanite ili slicno...
Nisam ni rekao da ste svi takvi, ali to je bilo moje jedino iskustvo sa Sirokim. Ima naravno onih kojima je bilo fino, ali meni je sada totalno neugodno otici u Siroki.
Koliko ja znam crveni se prenosi na kup,a zuti ne,tako da ne bi trebao imati nastup,nek me netko ispravi ako grijesimjovanmaksimovic je napisao/la:- ? " " право $ " " нас ? не?
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Hahahahahahahah zašto imaš potrebu da slažeš bolesni gadeamstaff je napisao/la:Ja cu ti samo reci jednu stvar... Bio sam u Sirokom prosle godine kod jednog prijatelja... Parkirao sam auto ispred jednog lokala i sjeo na kafu sa njim kada je prosla je grupica ljudi i vidjeli na iznad tablice pise Sarajevo i okrenuli se prema basti i poceli psovati majku balijsku... Takve stvari nisam nigdje dozivio, a obisao sam cijeu BiH 200 puta... Fakat ne razumijem sta je u vasim glavama. Pricajte sta hocete, ali vi ste jos u nekim ranim devedestim...
@edit
Javi mi se kad dodješ ponovo(tj.prvi put ,lažove) u Široki Brijeg ,ja cu s tobom prošetat i popit kavu u 4-5 kafića ,dođji u DŽekinom dresu pa ćemo sve snimit
Ako(tj. Kad jer sam u to uvjeren) ne bude inicidenta ikakvog osobno ću ti puknit šamar na sred grada ,pa ćeš vidjet šta je primitivizam ,balavac jedan
I bješe li uznojan kad si se probudio ?amstaff je napisao/la:Ja sam ti rekao moja iskustva. Iskustva koja nisam nigdje dozivio. U zapadnom Mostaru i Citluku sam bio skoro svake sedmice u to vrijeme i sve je bilo maksimalno korektno, cak smo se malo i salili na ovim nacionalnim osnovama
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Oprosti ali ne vjerujem ti ni jednu jedinu rijecamstaff je napisao/la:Ja sam ti rekao moja iskustva. Iskustva koja nisam nigdje dozivio. U zapadnom Mostaru i Citluku sam bio skoro svake sedmice u to vrijeme i sve je bilo maksimalno korektno, cak smo se malo i salili na ovim nacionalnim osnovama

A vidim meni je uredno maknut avatar jer nekome ocito smeta Široki Brijeg

Zadnja izmjena: Imp, dana/u 29 sep 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjeli smo vec kako Dzekini dresovi i zastave BiH prolaze... Nema potrebe da se objasnjavamo oko toga. Ubijedili ste sebe da ste pacifiste povrh svega ovoga...
San ili java u koj si fazi ?amstaff je napisao/la:Vidjeli smo vec kako Dzekini dresovi i zastave BiH prolaze... Nema potrebe da se objasnjavamo oko toga. Ubijedili ste sebe da ste pacifiste povrh svega ovoga...
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH umro sam kuknjavakksiroki je napisao/la:San ili java u koj si fazi ?amstaff je napisao/la:Vidjeli smo vec kako Dzekini dresovi i zastave BiH prolaze... Nema potrebe da se objasnjavamo oko toga. Ubijedili ste sebe da ste pacifiste povrh svega ovoga...

Fakat je tuzno ovo sto radite.
Kako prolaze Dzekini dresovi i zastave BiH?amstaff je napisao/la:Fakat je tuzno ovo sto radite.
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bejker, ErosViverosViv, Istinski, maho_sa, Objektivac, Posejdon, relativizam i 55 gostiju.