Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

crnov
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 21:32

tu i tamo je napisao/la:Koliko je FKS imalo cijelu godinu sav "pozitivni" publicitet, toliko sad zasluzuju da ih svi kritikuju, osude i nasale se sa njima.

A njihovi navijaci prelaze iz smijesnog u smijesnije... Nakon najavljivanja "setnje kroz ligu", sada imamo momente gdje pojedini govore da je ovo realnost. Hahahaha
Mislim nakon ulozenih miliona maraka u jedan klub u PLBiH pa taman da je Vitez, sedam bodova minusa u prvih 10 kola nije realnost. Tako da svi su mi nekako malo pogubljeni i malo je onih koji znaju sta pricaju...
I gdje im je mjesto...
Procitah jedan smijesan status na fb.. " KODRO ODLAZII!!"

Cuj Kodro odlazi! :urnebes:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 sep 2014, 21:35

:urnebes:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 28 sep 2014, 21:37

ја ' " $ " $ - се сарајево " ?. са " " $ је ' " $ а не ". На & - сарајево " " 10-15 $ $ $ $ ". ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 sep 2014, 21:53

jovanmaksimovic je napisao/la:ја ' " $ " $ - се сарајево " ?. са " " $ је ' " $ а не ". На & - сарајево " " 10-15 $ $ $ $ ". ;)
Teško, kući izgubili četiri boda protiv jazavaca, izgubili kod glavnog rivala koji je konačno počeo igrati i male utakmice, a kod dva teškaša (bez obzira u kakvom su stanju) uzeo po bod, sad gostuju prvaku koji je pregazio Veleža... jako teško, zaostatak bi do polovice sezone mogao i narasti.

A možda i trolaš. :mrgreen:
Hayley <3

gavran
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la gavran » 28 sep 2014, 22:12

badblueboylivno je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ја ' " $ " $ - се сарајево " ?. са " " $ је ' " $ а не ". На & - сарајево " " 10-15 $ $ $ $ ". ;)
Teško, kući izgubili četiri boda protiv jazavaca, izgubili kod glavnog rivala koji je konačno počeo igrati i male utakmice, a kod dva teškaša (bez obzira u kakvom su stanju) uzeo po bod, sad gostuju prvaku koji je pregazio Veleža... jako teško, zaostatak bi do polovice sezone mogao i narasti.

A možda i trolaš. :mrgreen:
nije Jovan takav,on je za razliku od nas svjestan snage divova

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 sep 2014, 22:44

http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Alexander Frizura Babić, uživajte

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 sep 2014, 22:49

Iskreno bio sam jedan od onih koji je mislio da ce Sarajevo prosetati ovom miki maus ligom,ali sam se izgleda prevario,nesto kod njih ne stima,ali hajd nije moja briga..ulozeni milioni ,a ovaj trenutni rezultat i plasman na tebi ne opravdava Tanove novce..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 22:55

Ne kažu džaba da je pretpostavka majka zayeba ;)

Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 23:05

harry_90 je napisao/la:Iskreno bio sam jedan od onih koji je mislio da ce Sarajevo prosetati ovom miki maus ligom,ali sam se izgleda prevario,nesto kod njih ne stima,ali hajd nije moja briga..ulozeni milioni ,a ovaj trenutni rezultat i plasman na tebi ne opravdava Tanove novce..
Ne želim da pravdam loše igre mog kluba jer sam i sam očekivao malo, ali malo više. Međutim, velika većina vas spominje te uložene milione, da jesu uloženi ali većinom u otplatu duga i implementaciju projekta Akademije što je još daleko od planiranog cilja. Negdje prije par mjeseci Gredić je ja mislim pričao da se neki "vanredni" prihodi ulažu u igrački kadar, transferi, evropske utakmice.....
Sama činjenica da su igrači koji su ljetos došli u Sarajevo slobodni igrači za koje nije utrošena marka opovrgava vaše teze da su uloženi milioni u tim. Nismo napravili transfer da valja i ne pamtim od kad, dobro od Evrope smo uzeli fine pare ali tad je tim već bio formiran, jedino te pare su se mogle iskoristiti za dovođenje Leona Benka, koji je opet došao kao slobodan igrač i njegova primanja će biti regulisana u suradnji sa Kardifom.
S obzirom na visinu i redovnost primanja igrača trebali su pokazati mnogo više, ali mnogo puta se pokazalo da plate igrača ne igraju na terenu.
Nažalost, ali to je vaše pravo, ste formirali pogrešnu sliku na osnovu pisanja nekoliko forumaša koji prema mom mišljenju odavno nisu bili na jednoj utakmici.
Nemam namjeru nikog opravdavati, zahvaljujući nekima smo navukli gnjev na sebe zato sad i ovo moramo istrpiti. ;)

Kad se @aco vrati biće banana na temama dva premijerligaša.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 sep 2014, 23:10

Stvarno sam se bio zabrinuo zbog Travnika jer nisu par kola crveni dobili,juce su me rijesili brige :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 sep 2014, 23:13

Hilmo, možda su oni došli kao slobodni igrači, ali prema svim informacijama plate su im poprilično iznad prosjeka naše PL, a došao je popriličan broj igrača. Za taj novac trebaš ginuti na terenu, a biti dio takvog projekta ti može mnogo pomoći u karijeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 23:22

Prvo treba utvrditi koliki je prosjek plata igrača PL, ovdje se samo piše o platama u FKS i eventualno u FKŽ, koliko Vagner ima platu ili neki drugi igrači, 500 KM :nene: :nene:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 23:24

Sad se kao pokušava skinuti teret sa Sarajeva i uloženog novca, ali svi znamo da je ovo stanje veliki neuspjeh sa obzirom na najave i realne objektivne mogućnosti tima, bez obzira ko bio krivac za to, da li direktor, trener, igrači ili sportska nesreća.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 23:25

TNT je napisao/la:Da je npr Amaru ova ekipa Sarajeva, uprava i lova bilo bi uspjeh uzet mu bod.
Dok se bavio ovom ligom svi smo Zelji gledali u ledja godinama.
Najjaci lik koji je ikad vodio neku ekipu u PL.
Ja jaranu protiv zivjede govorim da mi imamo igrace sarajeva ili samo nekoliko njih mi bi ubili ligu ko mraz papriku, sto je to tako zaista nemam objasnjenje valjda visa sila...VOLI BOG ZELJU SVOG :D
=\_1921_/=

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 23:30

FaraonTM je napisao/la:Sad se kao pokušava skinuti teret sa Sarajeva i uloženog novca, ali svi znamo da je ovo stanje veliki neuspjeh sa obzirom na najave i realne objektivne mogućnosti tima, bez obzira ko bio krivac za to, da li direktor, trener, igrači ili sportska nesreća.
Sarajevo ima igrace za vrh tablice nikako da se proseta ligom,da lani nije Tasun Tanana dosao zavrsili bi izmedju 7 i 10 mjesta,dovodjenjem ovih polovnih srba i makedonacante nekakvog lika sa ratista iz Sirije ili problematicnog Benka koji se nudio svim klubovima u regiji je samo mazanje ociju javnosti ,napravili od nekog Cimirota igrava a lik nije u Zrinjskom probu prosao za vrijeme Perica!
Bilbija je vrhunac mazanja pa lik u Vojvodini imao 4 utakmice ukupno,Berberovic povratnik iz super Bugarske lige itd...realno ekipa a 4,5 mjesto!
Prvi u gradu,logicno!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 23:34

crnov je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Sad se kao pokušava skinuti teret sa Sarajeva i uloženog novca, ali svi znamo da je ovo stanje veliki neuspjeh sa obzirom na najave i realne objektivne mogućnosti tima, bez obzira ko bio krivac za to, da li direktor, trener, igrači ili sportska nesreća.
Sarajevo ima igrace za vrh tablice nikako da se proseta ligom,da lani nije Tasun Tanana dosao zavrsili bi izmedju 7 i 10 mjesta,dovodjenjem ovih polovnih srba i makedonacante nekakvog lika sa ratista iz Sirije ili problematicnog Benka koji se nudio svim klubovima u regiji je samo mazanje ociju javnosti ,napravili od nekog Cimirota igrava a lik nije u Zrinjskom probu prosao za vrijeme Perica!
Bilbija je vrhunac mazanja pa lik u Vojvodini imao 4 utakmice ukupno,Berberovic povratnik iz super Bugarske lige itd...realno ekipa a 4,5 mjesto!
e i ti ga bas pretjera sad....
=\_1921_/=

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 sep 2014, 23:39

Kako pretjera ,prodje 9 kola !

Siroki
Zeljo
Zrinjski
Olimpic
Sarajevo

Realno? :?:
Prvi u gradu,logicno!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 sep 2014, 23:39

crnov je napisao/la:
A vidi, oni za našu ligu imaju jaku ekipu, sigurno ekipu koja bi mogla uzeti prvenstvo uz određene napore. Njihov problem pored istrošenosti igrača usljed jakog tempa Europe, lige i kupa je i taj što su oni sami svoje igrače napravili nedodirljivim i ufurali i njih i sebe da su neka svemirska ekipa za naše uslove. A vrlo se dobro zna da u ovoj našoj ligi nikada neće biti moguća tolika dominacija jednog kluba koliko oni misle da bi mogli da je imaju. Nikada naša liga neće imati Maribora ili Dinama, uvijek će se to vrtiti u par deka.. Makar ih kupio i Šeik Mensur iz City-a jer jednostavno takva je država i politika, nemoguće je napraviti neki uspjeh iz vedra neba.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 sep 2014, 23:43

@faraon
Ne pokušavam nikog opravdati, trebali smo imati više bodova s obzirom na stanje u klubu. Bilo je nekih loših poteza trenera, umor, pad forme igrača.
Ali kažem ne treba sliku o nekom stvarati na osnovu pisanja nekliko postova na forumu. Ja sam nakon utakmice Olimpic - Željezničar uvidio da će FKŽ biti opet u vrhu, nijanse će odlučiti. NI jedan ovdje tim nema taj kvalitet da sezonu završi bez poraza, biće tu još gubljenja bodova a Sarajevo je već normu ispunilo a do kraja će je i premašiti.
Ovo što @crnov kaže, ja svakog igrača prije nego što ga vidim na djelu predstavim sebi ovako i onda on ili me demantuje ili potvrdi moje sumnje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 sep 2014, 23:43

crnov je napisao/la:Kako pretjera ,prodje 9 kola !

Siroki
Zeljo
Zrinjski
Olimpic
Sarajevo

Realno? :?:

Ja ti odgovrno tvrdim da je ekipa zelje koja je ganjala one rekorde sa Barcom, Benfikom i s kim vec ne necu rec slabija, al sigurno nije puno bolja ako je uopste od ove trenutne sarajeva...naravno na papiru govorim. Sad pogledaj dje ta ekipa zelje bila , a gdje ova saraejva....jednostavno ne znam sta je razlog i sto je to tako ustvari znam...MI SMO ZELJO ONI NISU :D
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.