harry_90 je napisao/la:Iskreno bio sam jedan od onih koji je mislio da ce Sarajevo prosetati ovom miki maus ligom,ali sam se izgleda prevario,nesto kod njih ne stima,ali hajd nije moja briga..ulozeni milioni ,a ovaj trenutni rezultat i plasman na tebi ne opravdava Tanove novce..
Ne želim da pravdam loše igre mog kluba jer sam i sam očekivao malo, ali malo više. Međutim, velika većina vas spominje te uložene milione, da jesu uloženi ali većinom u otplatu duga i implementaciju projekta Akademije što je još daleko od planiranog cilja. Negdje prije par mjeseci Gredić je ja mislim pričao da se neki "vanredni" prihodi ulažu u igrački kadar, transferi, evropske utakmice.....
Sama činjenica da su igrači koji su ljetos došli u Sarajevo slobodni igrači za koje nije utrošena marka opovrgava vaše teze da su uloženi milioni u tim. Nismo napravili transfer da valja i ne pamtim od kad, dobro od Evrope smo uzeli fine pare ali tad je tim već bio formiran, jedino te pare su se mogle iskoristiti za dovođenje Leona Benka, koji je opet došao kao slobodan igrač i njegova primanja će biti regulisana u suradnji sa Kardifom.
S obzirom na visinu i redovnost primanja igrača trebali su pokazati mnogo više, ali mnogo puta se pokazalo da plate igrača ne igraju na terenu.
Nažalost, ali to je vaše pravo, ste formirali pogrešnu sliku na osnovu pisanja nekoliko forumaša koji prema mom mišljenju odavno nisu bili na jednoj utakmici.
Nemam namjeru nikog opravdavati, zahvaljujući nekima smo navukli gnjev na sebe zato sad i ovo moramo istrpiti.
Kad se @aco vrati biće banana na temama dva premijerligaša.