NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
U Sarajevo svratite kad muda stisnete.
-
- Kontakt:
Halo ba gdje ste sada silni moderatori što ovog Rammstein ne banujete zbog vrijeđanja i divljanja ovda po forumu. Pa ljudi su za daleko manje stvari letili.
Vidi, ja sam osoba koja u svoje 23 godine života ni s kim nije imala nikakve probleme, svađe i sl. A bio sam po cijeloj Bosni i Hercegovini, upoznao puno Bošnjaka i Srba među ostalim, i sa mnogima sam ostao u kontaktu, baš sa svima sam vodio ugodne razgovore i to valjda govori da nisam osoba od belaja, ali bez obzira na sve to moja parola je ''ne diraj me, ne diram te'', ali na svaki napad treba odgovoriti. Ja da zateknem lopova u svojoj kući se sekunde ne bi libio da ga upucam, pa ti misli šta hoćeš, ali isti taj ja ću ti platit ručak ako te negdje sretnem da nemaš za pojest, a pitaš. Treba biti pošten i pristojan, ali nikad ne smiješ biti kukavica, kad treba pokazati zube, pokaži. Pokoj duši Vedranu, ali ja i dalje kažem dobili ste što ste tražili. Ja ako nekad budem negdje započeo belaj, slobodno nek me ubije ko god prvi stigne.Saurman je napisao/la:Zanimljivo da se pozivaš na SAD, državu koja ima ubjedljivo najveću stopu ubistava na planeti.Ubiti čovjeka samo zato što ti prođe dvorištem je van svake pameti.Galion je napisao/la: ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš
Ovo su navijačke skupine ne očekuješ valjda da se zovu Cvjetni Odred.Galion je napisao/la:Sam naziv HORDE ZLA sve govori.
Majica sa likom momka koji je mučki ubijen od strane navijača iz Širkog i ne treba da smeta.Ono što su trebali uraditi jeste odati neki vid počasti momku a ne kao stoka skandirati "javi se javi se" nacionalizam i mržnja po ovim malim mjestima postao je trademark.Galion je napisao/la:Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica,
Prijavljen je,valjda ce moderatori obaviti svoj posaoMatemotika je napisao/la:Halo ba gdje ste sada silni moderatori što ovog Rammstein ne banujete zbog vrijeđanja i divljanja ovda po forumu. Pa ljudi su za daleko manje stvari letili.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A zasto je te godine doslo do tragicnog dogadjaja? Nemojmo se lagat, ubojstvo i neredi se nikako ne mogu izjednacavat, ali nije sve pocelo jer su Hz miroljubivo dosli u Siroki toga dana...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sto se tice fudbala cestitam na pobjedi! Sto se tice Vedranovog prizivanja da se "javi" dabogda svako onaj ko ga je prizivao imao jednog Vedrana u kuci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Čestitke na zasluženoj pobjedi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala !!Virtu4l je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 8653_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi moji pitari sarajlije, ne gubite obraz, shvacam nervozu i da covjek izgubi razum na ono fasisticko horsko navijanje kojeg se treba svako civilizovan da stidi. Jednostavno ljudi bez obraza i karaktera, nisu vrijedni bana vjerujte me.
Steta sto ih nismo dobili, to bi im bio najveci udarac, ovim psovanjem nista ne postizete.
A mislim da je jednoj navijackoj skupini najveci obraz nedostatak muda da ode neko gostovanje, to je ono sto ce ostati vjecno.
Steta sto ih nismo dobili, to bi im bio najveci udarac, ovim psovanjem nista ne postizete.
A mislim da je jednoj navijackoj skupini najveci obraz nedostatak muda da ode neko gostovanje, to je ono sto ce ostati vjecno.
1946
http://www.tportal.hr/****/G ... height=550" onclick="window.open(this.href);return false;amypitar je napisao/la:https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos ... 8653_o.jpg
Zadnja izmjena: Android, dana/u 28 sep 2014, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nema ovdje napredka dok se ovako razmišlja.Navijačkih prepucavanja i nereda će uvijek biti al' to nikad ne smije biti povod da izvučeš pištolj i ubiješ momka na sred ulice.Galion je napisao/la:Vidi, ja sam osoba koja u svoje 23 godine života ni s kim nije imala nikakve probleme, svađe i sl. A bio sam po cijeloj Bosni i Hercegovini, upoznao puno Bošnjaka i Srba među ostalim, i sa mnogima sam ostao u kontaktu, baš sa svima sam vodio ugodne razgovore i to valjda govori da nisam osoba od belaja, ali bez obzira na sve to moja parola je ''ne diraj me, ne diram te'', ali na svaki napad treba odgovoriti. Ja da zateknem lopova u svojoj kući se sekunde ne bi libio da ga upucam, pa ti misli šta hoćeš, ali isti taj ja ću ti platit ručak ako te negdje sretnem da nemaš za pojest, a pitaš. Treba biti pošten i pristojan, ali nikad ne smiješ biti kukavica, kad treba pokazati zube, pokaži. Pokoj duši Vedranu, ali ja i dalje kažem dobili ste što ste tražili. Ja ako nekad budem negdje započeo belaj, slobodno nek me ubije ko god prvi stigne.Saurman je napisao/la:Zanimljivo da se pozivaš na SAD, državu koja ima ubjedljivo najveću stopu ubistava na planeti.Ubiti čovjeka samo zato što ti prođe dvorištem je van svake pameti.Galion je napisao/la: ali ne znam šta vi očekujete da se treba dogoditi. U SAD-u ako kročiš na tuđi privatni posjed, čovjek te može ubiti bez problema ako ikakvu sitnicu napraviš
Ovo su navijačke skupine ne očekuješ valjda da se zovu Cvjetni Odred.Galion je napisao/la:Sam naziv HORDE ZLA sve govori.
Majica sa likom momka koji je mučki ubijen od strane navijača iz Širkog i ne treba da smeta.Ono što su trebali uraditi jeste odati neki vid počasti momku a ne kao stoka skandirati "javi se javi se" nacionalizam i mržnja po ovim malim mjestima postao je trademark.Galion je napisao/la:Evo mene konkretno ne smeta ta majica ko majica,
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
siroki je pobjedio zasluzeno i to je to .samo ne mogu da shvatim dsa neko moze opravdati ovo skandiranje javi se
i porediti s bilo cim drugim .meni je to toliko zasmetalo strasno .gazi pitare i hebem te sarajvo to je normalno al ovo bruka ,mozda to nekom izgleda provokacija ili kao da napakosi nama al vjerujte to je bruka za svakog covjeka i navijaca imaju tu neki kodeksi al ocito da ovdje niko nista ne postuje .

Bilo koji Škripar koji počne uništavati vaše zgrade i kuće i napadati stanare, ne bih za njim nimalo žalio, pa da mi je i vlastiti brat. Moja mama mi je uvik govorila dok sam manji bio:''Ako ćeš pljačkat, drogirat se ili bit ubojica bolje da si u grobu, barem znam gdje si.'' Ti neredi su i razlog zašto nikad nisam ni pomišljao da budem Škripar, ne zato što imam nešto protiv Škripara, čak naprotiv, sa dosta njih sam skroz dobar, već smatram da previše je toga naopako i općenito za moje razmišljanje uvrnuto u navijačkom svijetu, ne mislim samo na BiH, nego cijeli svijet.Amir81 je napisao/la: Samo se postavi u suprotnu situaciju da je jedan navijac Sirokog ubijen u Sarajevu..........mozes misliti majorizirani i jos vas ubijaju.....istupanje iz lige , i treci entitet bi bio sutradan.......nije na odmet manje provokacija.
Zna se šta su prepucavanja, a šta nisu. Da Hordaši se pomlate negdje sa Škriparima, to bi bilo navijačko prepucavanje, a uništavati kuće stanovnicima nekog grada i sve po gradu, čak su i neke ljude ozlijedili u njihovom dvorištu, to nije navijačko prepucavanje.Saurman je napisao/la: Nema ovdje napredka dok se ovako razmišlja.Navijačkih prepucavanja i nereda će uvijek biti al' to nikad ne smije biti povod da izvučeš pištolj i ubiješ momka na sred ulice.
Koji ste vi primitivci, to je za nepovjerovati... Normalni ljudi bi se stidili takvih postupaka, i makar se ogradili od njih.
Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
vi im nemate nista reci, i vi isto skandiraste zadnji put za anera kad smo mi bili u zeniciNimla_RZ je napisao/la:Koji ste vi primitivci, to je za nepovjerovati... Normalni ljudi bi se stidili takvih postupaka, i makar se ogradili od njih.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Stidite se za prozivanje mrtvog covjeka monstrumi!, a na pobjedi cestitke.! 

04.10.2009 !!
da se i ja upišem
prvo čestitke našim momcima na borbi..na odličnoj borbenoj utakmice od prve do zadnje minute...
3 boda ko kuća, sarajevo ima vjerojatno najbolju i najskuplju momčad, znaju igrati što su i večeras pokazali i pravo je čudno ili smiješno da ovoliko kiksaju..
široki realno nema tako dobru momčad kad gledaš individualno, po meni su bolji i zrinjski i još više sarajevo, a sa željom smo tu negdje..dosta je neiskustva i mladih igrača..imamo problema sa napadačem itd
ovo do sad učinjeno je drama ali bit će teško do samog kraja..
dalje, zabrana majica po meni bezze, neka unose šta ima veze..samo je bezvezan potez fk sarajeva da iste unese ako je vec zabranjeno..al to je vec posao za savez...isto tako ono javi se, ali to me nije iznenadilo jer je doslo sa sjevera vjerojatno od ljudi koji na pecaru vise nece ni doc..tocno krene od jedne grupice i jos se neki uhvate..
glupo je rec da su skripari to pjevali jer nisu, oni su tada pjevali svoje pjesme..isto tako to je bila rekacija samo 1 put, dok su horde isto pjevale više puta ali je kasnije ignore bio..hz katastrofa..čitav repertoar i navijanje im se svelo na **** te listico
utakmica dosta borbena..široki držao prvo poluvrijeme, sarajevo drugo ali vjerojatno je taktički prepuštena igra sarajevu, ko je gledao širokog u europi isto se igralo ... drago mi je da smo prešli ovu prepreku jer će sarajevo bilo kome praviti problem..a njihov najveci hendikep je obrana..
pozdrav svim ljudima dobre volje

prvo čestitke našim momcima na borbi..na odličnoj borbenoj utakmice od prve do zadnje minute...
3 boda ko kuća, sarajevo ima vjerojatno najbolju i najskuplju momčad, znaju igrati što su i večeras pokazali i pravo je čudno ili smiješno da ovoliko kiksaju..
široki realno nema tako dobru momčad kad gledaš individualno, po meni su bolji i zrinjski i još više sarajevo, a sa željom smo tu negdje..dosta je neiskustva i mladih igrača..imamo problema sa napadačem itd
ovo do sad učinjeno je drama ali bit će teško do samog kraja..
dalje, zabrana majica po meni bezze, neka unose šta ima veze..samo je bezvezan potez fk sarajeva da iste unese ako je vec zabranjeno..al to je vec posao za savez...isto tako ono javi se, ali to me nije iznenadilo jer je doslo sa sjevera vjerojatno od ljudi koji na pecaru vise nece ni doc..tocno krene od jedne grupice i jos se neki uhvate..
glupo je rec da su skripari to pjevali jer nisu, oni su tada pjevali svoje pjesme..isto tako to je bila rekacija samo 1 put, dok su horde isto pjevale više puta ali je kasnije ignore bio..hz katastrofa..čitav repertoar i navijanje im se svelo na **** te listico

utakmica dosta borbena..široki držao prvo poluvrijeme, sarajevo drugo ali vjerojatno je taktički prepuštena igra sarajevu, ko je gledao širokog u europi isto se igralo ... drago mi je da smo prešli ovu prepreku jer će sarajevo bilo kome praviti problem..a njihov najveci hendikep je obrana..
pozdrav svim ljudima dobre volje

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
O kakvom navijačkom kodeksu pričaju licemjeri s Koševa
Je li se taj navijački kodeks zabranjuje šamaranje ljudi 50+ ispred njihove kuće ,divljanje po vjerskom objektu i plašenje časnih sestara
Ma razgulite sa teme ,lažni moralisti
Je li se taj navijački kodeks zabranjuje šamaranje ljudi 50+ ispred njihove kuće ,divljanje po vjerskom objektu i plašenje časnih sestara
Ma razgulite sa teme ,lažni moralisti
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 6 gostiju.